Звездни компромати - Август'24

• 392 421
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Варна
Кобилкина пазарува Монт Бланк
Скрит текст:
(Дори и на руски е Монблан, толкова да не знае)
Явно смесва и с италианското произнасяне Монте Бианко 😂

Прекарала се е с тези обуща. Лифтът ще я качи почти до горе. Аз видях рускиня по сандали да обикаля площадките около лифта и да се фотка на фона на Монблан.

# 2 971
О, не, само не Оля! Толкова е злобна тая женица, че ми е жал за гостите на предаването.

# 2 972
  • Glasgow
А това стори какво значи, че е забърсала италианец ли?
Скрит текст:

# 2 973
Оля Малинова е от типа жени "лелка, която иска да е вечно млада" - шумна, инфантилна, с напъни за оригиналничене. Изпростява до степен да не ти пука колко е интелигентна и какъв успешен бизнес има. По неволя съм я гледала два пъти, изобщо не е забавна. Клишета, превъзбуденост, цинизъм. Много непремерено и неудачно, за телевизия - съвсем.

Тя, заедно с "Козилата" са ми едни от най-неприятните и непоносими жени.

# 2 974
А това стори какво значи, че е забърсала италианец ли?
Скрит текст:

И правописа ѝ е покъртителен. За толкова години да го беше научила българския като хората, не само френския.

# 2 975
Ох, тоя Марк Антъни не знам какво му харесват. Нисък, слаб, ужасен.

# 2 976
  • Mediterraneo
Тая пък Малинова откъде се пръкна?! Чак и за мястото на Деси я спрягате. За първи път я виждам, но има вид точно на каквато я описвате; и визуално е силно неприятна.

# 2 977
Тая пък Малинова откъде се пръкна?! Чак и за мястото на Деси я спрягате. За първи път я виждам, но има вид точно на каквато я описвате; и визуално е силно неприятна.

И аз сефте я чух вчера тази госпожа, тук. После и видях- пак тук.
Не вярвам ня да заеме мястото на Деси.

# 2 978
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
От година, две участва в стендъпи по клубовете.

# 2 979
Дружка е на Козилата. Въобще е Майко мила.

# 2 980
Кобилкина пазарува Монт Бланк
Скрит текст:
(Дори и на руски е Монблан, толкова да не знае)
Явно смесва и с италианското произнасяне Монте Бианко 😂

Прекарала се е с тези обуща. Лифтът ще я качи почти до горе. Аз видях рускиня по сандали да обикаля площадките около лифта и да се фотка на фона на Монблан.
Наталия иска да нощува на палатка, така, че няма да ѝ са излишни...
Знам, че живее в Лондон, освен че си има адрес в София, и ако не греша май има и адрес в Париж. Бях я слушала в едно интервю, че обожава да пътува, да е "гражданин на света". Мен ме кефи изключително много и начина по който се разведе - изцяло добронамерено - и повечето глупости които говори 😆
Потърсих Оля Малинова и не останах възхитена... Но така и иначе никога дори и за фон не съм пускала това предаване - нито по бТВ, нито по нова...

# 2 981
Той и Цитиридис тръгна от стендъп, така че нищо невъзможно няма. Аз също от вас я научавам тази жена, нямам спомен да съм я гледала.

# 2 982
Че там има нещо доста сбъркано няма съмнения , вече как и дали я устройва не знам .

# 2 983
  • Варна
Оля Малинова... С тези имена си представях някоя мацка, висока, руса, симпатична, пък то... Майко мила...

# 2 984
  • София
Не знаех,че има син Биомета.
Интересно ми е как това барби не му омръзна толкова много години.

Общи условия

Активация на акаунт