Звездни компромати - Август'24

• 392 437
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 2 985
На мен Марк Антъни ми харесва визуално. Има симпатичен поглед и хубава коса. Добавяме като положително качество и стоическо търпение, щом е изтърпял дивата на дивите цели 13 години.

# 2 986
Оля Малинова... С тези имена си представях някоя мацка, висока, руса, симпатична, пък то... Майко мила...

Аз, преди да покажат снимките, си мислех, че става дума за Олеся Малинская, и се позачудих как ще води.

# 2 987
  • Glasgow
Кукумицинка, и аз визуализирах ескорт мацката, но явно толкова сме свикнали, че не го отчетох като нещо странно 😂😭
Тази госпожа Малинова има ли връзка с едно плодово вино?

# 2 988
  • софия
Има. Собственик е.

# 2 989
Камен Воденичаров е новият водещ на "Последният печели". Той заема мястото на Орлин Горанов.
Скрит текст:

# 2 990
Изгледах ДокторЕ при Тото. Голям смях, наистина. И като цяло донякъде си промених мнението за Ангел. Innocent

# 2 991
Моника Белучи и Тим Бъртън пристигат за 81-ия Международен филмов фестивал във Венеция
Скрит текст:

# 2 992
Диона какво се опитва да ни каже с тази гнусна снимка? Тая трябва да се канселира от публичното пространство....
Скрит текст:

# 2 993
Оля Малинова е от типа жени "лелка, която иска да е вечно млада" - шумна, инфантилна, с напъни за оригиналничене. Изпростява до степен да не ти пука колко е интелигентна и какъв успешен бизнес има. По неволя съм я гледала два пъти, изобщо не е забавна. Клишета, превъзбуденост, цинизъм. Много непремерено и неудачно, за телевизия - съвсем.

Тя, заедно с "Козилата" са ми едни от най-неприятните и непоносими жени.
Много е противна Белобрадова.

# 2 994
  • Viena
Дъното е тази гнус!!!Диона

# 2 995
Диона какво се опитва да ни каже с тази гнусна снимка? Тая трябва да се канселира от публичното пространство....
Скрит текст:

Абсолютна отрепка, не само не се срамува че я хванаха дрогирана зад волана, а и осребрява “славата” си. Рядко противно същество. Рекламира “енергийно” нещо си, напълно законно било?!! След балоните явно ще шмъркат законно…
Думи нямам.

# 2 996
  • София
Скрит текст:

Ами канселирана беше, но реши да ни напомниш 🤔

# 2 997
Все си мислех, че Цвети и Биомета са двойка, просто по-ексцентрична. Нали ходят по разните там скъпи места заедно. А и честно казано, ако не го криеш съвсем съвсем крайно и имаш толкова възможности, ми, изживей си я тая хомо страст на пълни обороти. Вместо цветито да ти слиза от бугатито, да слезе някой засукан младеж, дето наистина ти пълни окото.

Аз се кефех на Оля, на според мен разказва личната си история малко .... променено. На 24 години марктинг директор в Бразилия. И един мармот, нали. Може би повече ги харесвах, като бяха някак по-автентични 2017-18 някъде с майко-милите. После нещата доста се размиха и режисираха.

# 2 998
  • 🌊
Скрит текст:

Ами канселирана беше, но реши да ни напомниш 🤔
То и Тото беше ама явно бързо се забравя и му правят гледанията.
Такива човек не трябва да ги публкува ами да тънат в забрава и само близките им да ги знаят и изпитват срам. Токев поне си излежа присъдата.

# 2 999
Тоя митичен син на Ваньо Алексиев само в тази тема се споменава веднъж годишно, никъде другаде няма информация за съществуването му.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 22:28 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт