Звездни компромати - Август'24

• 392 421
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 255
Мисля, че проблемът не е как изглежда на снимката, а това, че я спрягат за водеща. Снимката е за илюстрация.
Тя ми е сприхава махленка, не я виждам като водещ на позитивно шоу. Все едно Албена Вулева да викнат.

# 3 256
  • София
Миглена Ангелова и Албена Вулева в едно изречение .... за мен нямат нищо общо като водещи.
Иначе в интерес на истината Вулева съм я слушала в интервюта и никак, ама никак не е глупава.

# 3 257
  • До морето
Ох, все се сещам как Зейнеб беше гост на Гала и Гала почва с голямата баданарка - "Скъпа,.много имаш да ми разказваш първо бяхте в Сингапур, после ходихте и в Лондон какво видя, сигурно си пълна с истории?"
И Зейнеб - Да, да много хубаво беше, случи ми се нещо наистина уникално....в Сингапур си харесах едни обувки, но никъде не открихме моят номер и после като отидохме в Лондон и познаааааай намерих ги същите! 🙄🙄🙄🙄🙄
Гала взе да преглъща на сухо.

# 3 258
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Миглена е класа и еталон за журналистика. Ерудирана, с голяма обща култура, умее да задава адекватни въпроси и да води интересни и съдържателни разговори. Всичко, което тези кифли никога не биха могли да направят.

# 3 259
Защо? И двете са умни и бързомислещи, освен това с богат речник. Даже за мен Албена е по-ерудирана от Миглена. Но също така и двете са известни с нападателен тон, уязвяване на събеседника, може и да го победят в спор, но все пак остават в такъв. Това не е имиджът на предаването.
Венета Райкова е подобен тип водещ, но там има доста по-слаба интелектуална активност.

# 3 260
  • София
И двете са много умни и с богата обща култута, да. Но Албена е язвителна, провокативна, на моменти дори нападателна и обиждаща, което при Миглена не съм забелязала. За това уточних "като водещи", не в интелектуално отношение.

# 3 261
Ясно е, че няма да вземат Миглена, нито Албена (Миглена ми е по-класна), а ще набутат някоя връзкарка друга по-бездарна. Залагам на някоя по-млада.

# 3 262
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
При Албена има прекалено много жлъч, при Венета жълтото и клюкинката и избива. И въпреки всичко ако една от трите Албена, Венета или Миглена стане водещ пак ще е в пъти (стотици) по-качествено и с висок
рейтинг отколкото с другите пишман  кандидатки.

# 3 263
Цвети яде спанак, моркови, суши, сладки картофи, черен ориз, варено яйце и кисело мляко на едно ядене? Здрав стомах 😂

# 3 264
  • София
Не гледам почти телевизия, но си мисля, че водещ на мястото на Деси Стоянова трябва да е някой интелигентен и начетен човек, може да не е завършил точно журналистика, а нещо друго. Харесвам някои водещи на БНТ - Мая Костадинова, Моника Симеонова, но тя е повече спортен. В същото време си мисля, че това предаване взема някакъв завой и вече ще е по-махленско и на ниско ниво, щом дава изява на Палуна и подобни. Така че Палуна със Зейнеб ще са си лика-прилика да си приказват, а вие сменяйте канала.

# 3 265
  • Враца
Само стискайте палци да не е Стрина Ирина, че тогава и за Банда ще рИвете, и за Вулева Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 266
А коя не би ви дразнила да води сутрешен блок?
Христина Котларска
Скрит текст:

# 3 267
  • на пистата
Джоли във Венеция
Скрит текст:

Скрит текст:

# 3 268
Миглена Ангелова е класа. Много бих се радвала да я гледам отново на екран. Във ВИП брадър показа непоклатимо самообладание. Ако следят темата от БТВ-то, гласувам за Миглена. Ще пускам предаването и в офиса 😂

# 3 269
  • При семейството си
Цвети яде спанак, моркови, суши, сладки картофи, черен ориз, варено яйце и кисело мляко на едно ядене? Здрав стомах 😂
Според мен, нищо не яде, но защо карат готвачката да им готви, друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт