Звездни компромати - Август'24

• 392 447
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 240
  • София
На мен ми омръзна от кифли в национален ефир в сутрешни блокове,които не могат да водят един смислен разговор.
Затъпяване до това води постоянното бутане на хора,които освен красота нямат капацитет за градивно мислене, следене на диалога и гъвкавост да водят смислен разговор.
Скоро ще се радвате и на Николета за сутрешен блок,така са снижени критериите за водещи,даце се чудя изобщо защо има специалност журналистика,да им се дават каталозите на моделки от агенциите и да си наемат ит там.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 07:03 от trikitil

# 3 241
А коя не би ви дразнила да води сутрешен блок?

# 3 242
Няма да гледам бТВ явно. Нито една от всички изброени не ми допада. Да сложат трите водещи от предишния съботно-неделен блок. Диана Любенова Александра Кръстева много ми допадат. Искам интелигентни лица на екран. Простотията я гледам на работа, на улицата, във фейса, в инста, в града. Навсякъде. Айде стига толкова. Дайте ни обрани и образовани лица!

# 3 243
  • Sofia
Мария Силвестър би ставала 🤔

# 3 244
На Петър Дочев вярно ще му отива някоя ексцентрична особа за екранен партньор. Той е хубав, спокоен, уравновесен, та трябва му някоя натура различна от него самия. Ако искат да продължат заряда на "Преди Обед" в същия дух, ще трябва да намерят някоя "непослушна душа", за да е в противовес на спокойния дух на Петър Дочев 😀

# 3 245
  • гр.Пловдив
А коя не би ви дразнила да води сутрешен блок?

Венета Райкова или Миглена Ангелова-врели и кипели,има дисциплина и изпълнение на план,имат си дар слово и стаж,няма да се допуснат лиготии в стил кокошкарниците на Гала ...

# 3 246
Аааа, не -не и НЕ! Не вярвам, но въпреки това съм в шок!!! Как беше, какъв индианец я кръстихте, не мога да се сетя (помагайте) 😁

# 3 247
Офффф пак тази бездарната връзкарка… не се издържа вече. Едвам я изтърпях за водеща по БНТ, а сега и тук. Много нагли.

# 3 248
Това Бандата е като конска муха нахално и бездарно.

# 3 249
  • София
Миглена Ангелова????(скрих се под масата)

Скрит текст:

# 3 250
  • София
Че какво й е? Много свежа си изглежда за възрастта. Облеклото е леко нелепо, но сме виждали къде-къде по-зле...

# 3 251
Защо? За годините си е супер.

# 3 252
Екстра е за възрастта си жената.

# 3 253
Цвети Биометова гледа клипчета в Youtube, докато се храни, за да се ''ерудира'' - на 10:33
https://www.youtube.com/watch?v=XqYSrfK3sGo

# 3 254
На Миглена Ангелова, Банда и Зейнеб могат вода да и носят. На нея и сече пипето и може са говори с всеки и на всяка тема. Зейнеб кво точно разбита от политика, от социални теми или изобщо от нещо освен - пътуване, грим и парцали?!
Бандата даже не мога да допусна да я вземат, по хубу напрво са бутат седянката🤪

Общи условия

Активация на акаунт