Звездни компромати - Август'24

• 390 766
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 375
  • на пистата
По какво съдиш, че са родени един за друг?

Сарказъм. Колко мъже смени, раздели, употреби и т.н. все не и харесваха. Хайде сега да си го вземе този вкъщи, явно такъв и прилича.

Никол Кидман също плашещо слаба, според мен нещо по лицето е пипано - очите и съвсем са се смалили, бузите издути, не ми харесва някак, а тя е прекрасна жена. Каквото и да е променяно, не е за добро.
Цялото и лице е прекроено.Не прилича на себе си от интервенции по лицето.Още в сериала Отмяната се беше окепазила 2020г

# 3 376
И Кидман много кльощава.
Краката ѝ са страшни, като от филм на ужасите. И с тия смешни чехли.

Скрит текст:

# 3 377
  • София
Райна
Скрит текст:

Изключително тъпи и безидейни снимки. Да се наг*зурчим и да се снимаме до Теракотената армия.

# 3 378
Падам с такива фотосесии като на Райна, имам такива приятелки, 190 кадъра на едно място. WTF

# 3 379
Чиста селянка е Райнето.

# 3 380
Да си закачиш чантичката на теракотения войн, безценно.

# 3 381
Това с чантата наистина кърти! как й е хрумнало въобще Simple Smile

# 3 382
Много обичам криминални филми/разследвания/интервюта и днес случайно ми попадна материал на БНТ за Махмуд Йозджан. Не знам дали някой се сеща кой е, но ако ви е интересно ще пусна линк към ютуб

# 3 383
  • София
Този по отива да е на Мадона гадже, нейн типаж е
Ще да ѝ дойде старичък, на почти 41 е този според Гугъл 🙃

# 3 384
  • на село
Позите на Райнето са потресаващи!

Забравих да кажа, че Никол Кидман си е направила главата на любеница.

Днес съм особено позитивна.

# 3 385
Много се забавлявам с коментарите ви в тази тема 😂. За Райнето много точно казани неща. Все едно наистина някое момиче излязло от село ама за първи път.

# 3 386
Много се забавлявам с коментарите ви в тази тема 😂. За Райнето много точно казани неща. Все едно наистина някое момиче излязло от село ама за първи път.
А пътува, обиколи света.

# 3 387
Но селото така и не излезе от нея.

# 3 388
Добре де, а Райна има ли участия, вади ли песни, клипове?

# 3 389
Леле не мога да повярвам,че това е Никол Кидман, а беше толкова красива. Изглеждаше ми някак деликатна и нежна като порцеланова кукла, а сега със тези събрани очи,голямо чело. Дори косата, която беше нейна запазена марка,сега изглежда като прикачена фейк опашка.
Не искам да остарявам...

Общи условия

Активация на акаунт