Звездни компромати - Август'24

• 392 363
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 345
Още по-смешно става. Анджелина - грозна. Албена - сигнално тъп...пардон- жълт...тъй, де - умнаа. Аз не знам колко акъл се иска да сипеш обиди по популярни да кажем хора, но според мен човек, за да се занимава с това, а не с нещо градивно, няма как да пращи от мозък. То и начинът, по който се разви кариерата ѝ, е достатъчно красноречив.

# 3 346
  • на село
Тези кичури в косата на Анджелина я правят да изглежда побеляла и изпосталяла. Един правилен цвят и ще се освежи. Не е престаряла още.

Албена Вулева е откровена простачка, но и аудиторията приемаше възторжено насипването на обиди към известните. Това се търси-това се предлага.

# 3 347
В тази тема са основно плювки, понякога обективни, в повечето случаи - не. Всеки се изразява както намери за добре, а и каквото носи в себе си.
Вулева не е умна, а има обща култура и бърз и жлъчен език. Ангелова вече е умна, но и тя е много бърза в изказванията и такта малко..
Анджелина може да е всякаква, но красива е била винаги. Сега, че на някоя ссф не се харесва много важно, цял свят  я е признал Simple Smile . Но съм съгласна, че русото не е нейният цвят. Русото е цвета на другата Богиня.В Париж за Олимпийските игри.
Скрит текст:
, ,

# 3 348
Анджелина все повече ми прилича на психопат, погледа и е плашещ.
Красива беше преди.

# 3 349
Не я познавам Анджелина, но винаги ми е изглеждала престорена, лицемерна и фалшива в благотворелните си дейности.
Няма как да знаем цялата истина доколко е искрена и отдадена, просто няма излъчване на добър човек ( особено като се има предвид войната й с Пит).

# 3 350
Русото не е в услуга на Анджелина.
За болният човек, тя няма как да го подмине , клекнала е за да е на нивото на очите му. При друго действие, да неглижира или да не спре щяха да я разкостят. Не виждам нищо лошо в това че се е снимала и спряла. Тя от реклама няма нужда, достатъчно скандали има около нея.

Бебо много ясно че ще бачка за татю си, те са освен другото и арменци, много се подкрепят и половината рода работи за тях. Този бинзес ще трябва да се поеме от Бебо и евентуално от дъщерята на Джуди, та да трупат опит най- малкото.

# 3 351
Не знам защо се приема за чиста монета , че Брад е чист като сълза , а Джоли е луда?

# 3 352
Почнахме ли Анджелина и Брад… вече цял месец не сме ги дъвкали 😂

# 3 353
Чолева честити рождения ден на Ал.Кадиев ..

https://www.instagram.com/p/C_SZjlzvEdh/

# 3 354
Не я познавам Анджелина, но винаги ми е изглеждала престорена, лицемерна и фалшива в благотворелните си дейности.
Няма как да знаем цялата истина доколко е искрена и отдадена, просто няма излъчване на добър човек ( особено като се има предвид войната й с Пит).

А факта , че осинови три деца и ги отглежда, дава им по- добър живот, нищо ли не значи? Само заради това има моето уважение!

# 3 355
  • Варна
Анджелина все повече ми прилича на психопат, погледа и е плашещ.
Красива беше преди.

Шшшт, тихо. Не разбра ли, че тези, дето не харесваме Анджелина сме безмозъчни?

# 3 356
На мен ми се вижда доста остаряла. Което е нормално. Но част от чара й е поувехнал.

Снахата на Христо Шопов е преминала в отбора на блондинките :
Скрит текст:

# 3 357
Много й отива така на Теа.
Сладка е, аз я харесвам на външен вид.

# 3 358
Анджелина Джоли и приятелят и Akala - рапър, медиите от вчера пишат, че те имат връзка от около 1 година и той е помогнал на Анджелина да си излекува раните. Според мен са родени един за друг и най-накрая след дълго търсене е намерила мъж, който и подхожда :

Скрит текст:

# 3 359
По какво съдиш, че са родени един за друг?

Общи условия

Активация на акаунт