Звездни компромати - Август'24

• 390 090
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 465
Тази на Брад ми заприлича на Амал Клуни.
Подозирам, че приятелят му Джордж Клуни му е давал съвети каква приятелка да си намери или просто той вижда неговият опит и си е казал "Мога да опитам и с по не известни.

Струва ми се че Анджелина страда от нарушение на тироидните хормони. Ето на тази снимка се вижда как орбитата ѝ е малко искочила вярно с очила...

Скрит текст:
[/spolier] това се получава когато обмяната на веществата е нарушена и зад очната ябълка се натрупва повече мазнина. Може и затова да е толкова слаба
Освен това лицето яко ѝ е свлечено надолу, челото е много паднало и затова е като променена. Просто е много остаряла, а и както каза някой по-назад тя си е в изкуствена менопауза от доста години вече. Дори и да пие изкуствени хормони много пагубно за организма е , неестествен процес.
Скрит текст:
Тук се вижда колко по-нагоре и е веждата. Просто се нуждае от малко повече по-добрение.
Аз си я харесвам всякак, обаче май наистина го играе дева.

# 3 466
Родни клюкарски медии спрягат Радина Кърджилова с този напет момък - Пламен Димов, актьор
Скрит текст:

Снимки на Мегън М. от визитата й в Колумбия
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 467
  • До морето
Тези пък в качеството си на какви правят визити в други държави? Нали се отказаха от всичко?

# 3 468
Тези пък в качеството си на какви правят визити в други държави? Нали се отказаха от всичко?

Взе ми думите Simple Smile

# 3 469
Изпуснах 100 страници клюки, но пък Амебата ми излезе с нова публикация, на която се изкефих и споделям с вас

Не съм го питала, откъде идва това Амебата, но от личните ми впечатления от него, нямам обяснение защо е точно "амебата". И няма остаряване този човек. И преди 20г. си беше същият.

# 3 470
О, този Пламен бива като актьор, но е доста самодоволен и със самочувствие. Може и да си паснат с Радина, тя каквато е вяла, той-обратното.

# 3 471
  • София
Тази на Брад ми заприлича на Амал Клуни.
Амал и Джордж и те във Венеция.
Скрит текст:

# 3 472
  • При семейството си
Каква е свежа с жълтата рокля.

# 3 473
  • Down south
Скрит текст:
Изпуснах 100 страници клюки, но пък Амебата ми излезе с нова публикация, на която се изкефих и споделям с вас

Не съм го питала, откъде идва това Амебата, но от личните ми впечатления от него, нямам обяснение защо е точно "амебата". И няма остаряване този човек. И преди 20г. си беше същият.
Които и да са тези "мъжаги" се надявам да не са част от звездите, каквото и да значи това в днешно време.

# 3 474
Много е хубава приятелката на Брад Пит, пак да отбележа.
Аз съм по- хубава, ама кой да му каже на Брад за мен Satisfied
Нищо, че е на 60, вземам го веднага. И обещавам да ви го снимам всеки ден

# 3 475
Готова за концерта на Веселин Маринов😂

# 3 476
  • In The Middle Of Nowhere
Зачудих се откъде ми е познат този Пламен Димов и ето къде - Сериала Забранена любоввв https://lifeonline.bg/bg/osydiha_zvezda_ot_seriala_zabranena_liubov

# 3 477
А също от Отдел издирване и Мен не ме мислете.

# 3 478
  • In The Middle Of Nowhere
Тези не съм ги гледала:)

# 3 479
  • София
Готова за концерта на Веселин Маринов😂

seisa, жестоко попадение! Извън кръга на шегата, на тази снимка е много свежа Амал, иначе изобщо не ми допада като излъчване.

Колкото до Анджелина- изглежда ми тъжна!
Някак целия образ, който се е опитала да докара ( червени дълги нокти, ярко червено червило, нова прическа) ми изглежда като изкуствен напън -"вижте ме /виж ме, Брад, аз съм щастлива"!!! (малко като Радина)   Ама според мен е много, много тъжна! Личеше И в очите! Явно и тя си намери майстора и Брад И разби сърцето!

Общи условия

Активация на акаунт