Отговори
# 1 905
# 1 906
  • София
Браво на децата, Марули! Те са топ и ти го знаеш. Нещо не разбрах кой от родата те ядоса, ама ти си мъдър човек и ще пиеш една "ма...му" на гладно и ще минеш нататък.

Добре, синковецът много бойно е тръгнал на към светлото бъдеще, т.е. училище.

Не знам писах ли за Еничка колко е хубава, пу-пу!

Мид и Фил, гушкам ви за липсващите кривотии. Така да ви разбирам!

Оставихме ниЙ щерката още вчера, не питайте моя милост как беше. Flushed Имам си разни притеснения, ама това ми е работата. Майка.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 19:09 от бъръльо-бъръльо

# 1 907
  • Наблизо
Минавам да кажа,че се качих на колата сама и няма проблем.Сега сме на парка,както вика детето.Имам чувството,че трябва да си увелича очите с поне още две,за да карам тук,ама ще се оправя.

# 1 908
Мерси ви за децата.
Бър, ще се справи щеркинса ,бре! Това е толкова безценен опит, боец е тя!А и ей къде е Филибето, дет се вика и за по биричка можеш да скокнеш.Ти биричка, не тя.
   Бюти, бравос! Давай смело! Доколкото разбирам Малчо се чувства супер.Кскво направихте с прегледа за мама?
  Нашите ме Идосаха за малко, мина ми, ама ме напрягат.

# 1 909
  • София
Прочетох биричка, ама не прочетох докрай. На спорт!

# 1 910
  • Пловдив
Наспорт!

# 1 911
Нали ви се оплаквах, че синчето го пратиха за операция, след като първо ме попитаха има ли здравноосигурителен фонд? А после ви писах, че сме на второ ЯМР, защото дискът с резултатите от първото бил прецакан точно на най- важните снимки?
Познайте!!! Нищо скъсано или увредено няма. Физиологически е проблемът. Капачките на коленете са му идея по- нависоко от стандартното (думи, които вторият ортопед каза още първата минута като го видя) и му предписаха 9 сеанса физиотерапия- това във връзка с болки, които има вече трети месец вследствие падане (при спъване); както и най- вероятно след това просто ще трябва да прави някакви упражнения, укрепващи допълнително ставата. Това е!!!
Хайде, аз още в началото бях доста предубедена към думите на първия лекар, но синчето доста се беше спекъл от назначената с толкова лека ръка интервенция и нямаше търпение да минава по- бързо "под ножа", за да започне и възстанонянането по- бързо. И сега хоп- няма дори намек за нужда от операция. Какви са тези хора- не мога да разбера, честно! Хипократова клетва са давали, най- малкото!

# 1 912
  • Пловдив
Тили, съжалявам!

Момичета, кажете как да сваля резултатите на диск, за да го пратя на доктора?

# 1 913

Няма за какво, но ти благодаря! Hug Новините са добри! Просто ако изначално бяха диагностицирали състоянието му правилно, нямаше цяло лято да си пази краката от каквито и да било натоварвания, а после и да се настройва за операция с последващо възстановяване.

Мисте, на диск, или на файл? Ако е за файл- синковецът не знае ли разни програмки?

# 1 914
Тили, това са хубави новини в крайна сметка! Радвам се, че се е разминало!
13сче, вие до къде я докарахте с крака на синкото?
Бюти, с карането идва увереността, ама то тука правила не важат много много, така чеее нз какво да те посъветвам 😅😅

# 1 915
Мисте, да свалиш на диск или от диск?

# 1 916
  • Пловдив
От диск, за да го пратя по мейл, напр.
Нали резултата от скенера го дават на диск, а искам да пратя за мнение..

# 1 917
На компютъра нямаш ли диск? Може да си прикачиш на мейл файла, за да го изтеглиш на телефона евентуално. И от там да го препратиш.

# 1 918
  • София
Марул, браво на децата.

Тили, радвам се, че е малък дявол!

Бър, гуш!

Мисте, и аз същото като Кло мислех да ти пиша да пробваш.

ДобрЕ, успешна да му е последната гимназиална година на Горинич!

Ние с щерката накупихме тетрадки. Тя овеси нос, че свършва ваканцията. Казах
" хайде, за оправяне на настроението ще те черпя в ,"Али Баба ".
Тя ме гледа ей тъй 😶 К'во било "Али Баба". "Ми как К'во бе, пиле шарено, нЪл все за техните дюнери бленуваш?".
" Аладин, бе, мамо" . И се залива от смях.
Та тъй. ОпраИх ѝ настроението и без дюнер. Уморена била да ходим до "Аладин", но не спря да ме занася през цялата вечер за това объркано име.

Мързелота де се губи?

Редактирам, за да кажа ,че видях Ена. Много е нежна! 😍

И шареният фустан на Тили е свежарски.

# 1 919
Пандииии 🤣🤣🤣🤣
Лошо ли е, че като прочетох Али Баба се сетих за дюнерите първо.. 🙄
Аз правих запеканка и си целунах и двете ръце! Може би ако не готвехме толкова вкусно нямаше да сме 100 кила 🙃

Общи условия

Активация на акаунт