Отговори
# 1 920
  • France
Осинови ме! Joy

# 1 921
  • София
Пускайте палците, благодаря!
   Синът и дъщеря ми, работят в една фирма, имаха вътрешни интервюта за други позиции.Успешни са, но Принцът е по-доволен.Щерката ще трябва да направи компромис с работното време, но са я харесали за съотв.отдел.
  Благодаря ви!

Марулка, някаква фирма търси хора и се занимава точно с това, което са работили децата ти. Видях обявата в jobs.bg, но не запомних името. Видях я в дистанционната работа.

На мен ми е тъпо, но много ви се радвам на всички.
И каква Маслинка? Царевна Лебед е Ена.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 23:28 от АРТЕМИС

# 1 922
Тилка, радвам се за хубавите в крайна сметка новини!
  Панде, хахаха, шматчица златна си ти!
   Артемис, те от утре почват обучение в новите отдели.
   Гледам аз Страсти в Тоскана.Много хубави тез италианци , бре!И Тоскана харесвам....

# 1 923
Загледах един сериал, то никое време станало…

# 1 924
  • Пловдив
Добро!

Аз ще го пия късно, че ще ни правят профиклатични прегледи на работа...а как ми се пиеееее Head Band

# 1 925
Добро!Мисте, ние ще те отсрамим.
  Ох, приятно хладно е , защо не е така цял ден? Гледам по морето времето се разваля, на север Да дойде при нас, там да е слънчево, хората са отпуски, да се пекат.

# 1 926
Добро утро! Кафето го изпих в 5 още. Борим температура с малката и изобщо не съм лягала.
Марул, много се радвам за децата! Златни са ти!
Тили, за съжаление, такава е действителността. Ако помните, казвах за приятелка, която ѝ откриха рак. Е, оказва се, че не е. Куп други неща, но доброкачествени. Нооо мина първо под ножа, после я наплашиха за втора операция, химио ( на какво?!), абе скапаха я психически, докато попадне на читав лекар. Толкова за хипократовата клетва. Радвам се за детето ти.
Изпратих едните гости, до неделя почивка. Пералнята умрЕ, майсторът констатира, че електрониката е отишла от токов удар. До вечерта вече имах нова и съм хепи.

# 1 927
  • Наблизо
Добро утро!

Пфу Тил,Хортензия,ужас! И тези доктори са давали Хипократовата. После за какво се съветваме в този форум и търсим мнения.Не може ей така да идеш на лекар..
Хортензия,да се оправя детето..Летен вирус ли..

Днес трябваше да видим баба ми и дядо мини аз да се видя с приятелка там,ама ще правят 40 на етървата на баба ми и не можело..Знам,че така трябва ама те не казаха,а моята приятелка утре не може..
И сега няма да се видим с нея Sad А бях тук толкова време и все се разминавахме..

Тъпо ми е..

# 1 928
  • тук и там
Добро утро.Тук май ще вали и захладня.Чакам хора от ВИК,ще сменят водомера,дано не направят големи поразии.Драма с тийнката,не ми се пишат подробности,но си берем плодовете с ММ -резултат от разглезване и угаждане за всичко..Rolling Eyes. Ако има болни да оздравяват и хубав ден на всички!

# 1 929
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
програмата за деня
кафе -  ако икогато сваря
водна йога - ако свърша домакинската работа (няма шанс)
готвене за змея - задължително. в 3-4 си идва като гладен като змей. още не знам какво да е.
в 6 - родителска среща. ще ни представят новото ръководство.
и денят свършил. Wink стъмва се рано = доспива ми се рано.

браво за добрите новини. хипократовата клетва се преекспонира. а и не  давана навремето. чистопечалбарство и некадърност е тяхното.

# 1 930
Еее, не харесвам да чувам тук недобри вести или нещо за неудачи.
 Хортенз, Малчо да се оправя, милата тя! Това с пералнята е гадно, и аз съм в такъв филм.При мен най-вероятно е само лагер, имам уговорен майстор за утре. Обаче миялната трябва на място да я закараме, мъжете са обещали за днес, да видим.
   Бюти, гадно е това с приятелката ,дано все пак излезе прозорче да се видите.
 Кайс, всичко ще си дойде на мястото, драмата дева ли е толкова драматична, колкото ти се вижда сега. Твоите хора прибраха ли се?  Взехте ли Мая?
   Сис, ела и се спиши!
  Мид, Ена и Павката да се накъпят и напочиват добре!
  На работните ,лек да е денят!

# 1 931
  • София
Добро утро.
Днес нашето прекрасно дете се появи на този сввт птеди 13 г. Здрае да е, и мскар да е различен с мислене и пп-бързо пораснал да намери своето място. С баща си в сурцето и аз дп него да въреи смело и да преодокява трудностите в живота.

# 1 932
Честит празник, Мид! Да ти е здраво и безгрижно детето, да успява с лекота и да среща добри хора. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 1 933
  • Пловдив
Мид, да е здрав! Heart
Хубав празник да имате!

# 1 934
  • тук и там
Утре,Марул..Въпреки,че ММ беше подпалил и рече никаква котка..Децата не знаели как да се държат с хора,пред хора,един с друг ,и не проявявали грам уважение към никой,което означавало че няма да са достатъчно отговорни и към животно..Направо ни се качиха на главите,най-вече на моята,пред ММ не смеят,но последно и при свеки се издъниха,та Недовършений тогава реши да проявява строгост и решителност ..Впрочем,тийнката си позволи онзи ден да ме нарече "вещица"..(Злодеида втора част гледахме предната вечер по някоя от телевизиите,явно повлияна от филма)..Поне потвърди че е напълно заслужено мястото ми  в тази тема..Grinning.    Мид,да ти е жив и здрав Павката! Само хубаво от тук нататък да му се случва,да е щастлив и с късмет!

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:00 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт