Отговори
# 1 935
  • Наблизо
Да е жив и здрав Павката!Много щастлив,успешен и обичан!Хубав празник днес!

Марулче,мерси,но няма да стане.Тя е от друг град,селото ни е пресечната точка..Много ми е тъпо,ама е така.Роднините ни на селото ни лазят здраво здраво по нервите.

Кайсийче,и аз имам подобни мисли,че много го глезим нашето и ме е страх какво ще е после.Хем се старая да има ред у нас,но нито иска да подрежда,започнал е да прави крясъци и кризи и тантруми като не е на неговата..Налагам се,но често с цената на скандали.
Сега във ваканция яде сааамо каквото обича и като се върнем очаквам пак крясъци,защото няма да иска да яде ''здравословна храна''..

По повод здравословната храна,закусвах баничка.

# 1 936
Мид, жив и здрав и много да е щастлив тоя малък,храбър мъж. Лошото да е зад гърба му,а напред безоблачно небе, здраве,късмет, любов и приятелство!

# 1 937
Мид, честито да ти е момчето! Жив и здрав да е, всичко най-хубаво му желая на това прекрасно дете!

# 1 938
Мид, да ви е жив и здрав рожденика, много да те слуша, обича,уважава и да носи много щастие и успехи на които двете с Ена да се радвате, да има много късмет и само хубави неща да му се случват !
Весело и щастливо празнуване!

Тук малко разхлади. Дано да задържи така,че в жегите си е .... жежко.

# 1 939
Мид, да е жив и здрав Павката! Да расте щастлив и разумен! И на теб честит празник! Flowers Hibiscus

# 1 940
Честит да е Павката, здрав, целеустремент и щастлив! Безоблачно да е пред него и винаги да е заобиколен с добри хора! Мид, прегръдка! Целувки и за красавица Ена Kissing Heart

Разхлади се и тук, две нощи се спи добре. Мрачновато е, но много приятно.

# 1 941
Здрав и щастлив да е Павката!

# 1 942
Честит празник,Мид!
Много здраве и щастие на порасналото момче!
 Heart Exl Flowers Four Leaf Clover
Прегръдки за цялото семейство! Hug

# 1 943
  • София
Мид, да е жив и здрав Павката. Много щастлив да бъде 🥰

# 1 944
Мид, честит празник! Да расте здрав и обичан! Да среща добри хора по пътя си ! Красиви деца сте сътворили, вярвам , че ще са щастливи!

# 1 945
Честит рожден ден на Павел! Много радост да ти носи Мид! 🎂🎈🎊

# 1 946
  • София
Благодаря момичета. Винаги сте ни подкрепа.❤️
Здраве за всички да бъде.

# 1 947
  • София
Мид, жив и здрав да е Павката! Да има много разум и късмет, верни приятели и успехи!

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 12:56 от бъръльо-бъръльо

# 1 948
Честит рожден ден на Павката! Най-сърдечни благопожелания! Прекрасни дечица!

# 1 949
  • Mediterraneo
Мидче, да е здрав Павката! Само хубави неща да са пред него!
Днес тате щеше да стане на 69 Sad Мама ще прави торта, на такива дати винаги почитаме близките ни с нещо тяхно любимо за ядене.
Ходих да давам кръв, не тече пущината! Измъчи се лаборантът, аз хептен. Снощи изпих малко повече Жин от необходимото, надявам се да не установят лоши стойности на нещо, благодарение на това.
Сега релаксирам след ранното по принуда ставане, че довечера съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт