Отговори
# 2 010
  • тук и там
Добро утро!Събудих се с главоболие,много мразя така .Та с хап ще започна деня.Хич не ни е удобен матрака тук,подозирам че от това се събуждам с главоболие и схванат врат.Хубав да ви е денят!

# 2 011
  • France
Брютро. Спи ми се...

# 2 012
  • Наблизо
Добрютро.

При нас екшън както винаги,наближава Връщането.Хич ми се не ходи.
И от три дена ще звъня на приятелка,тя искаше да говорим и всеки път аха да звънна или се почва нещо около мен или е супер късно.Чудно.

# 2 013
  • София
Моля за помощ момите французойки. Аз съм просто омъжена в България, как по ягодите да попълня този формуляр? Ясно е, че съм mariée.

# 2 014
  • Наблизо
Слагаш марие,датата на сватбата,къде е подписан и слагаш в скоби (Bulgarie),пощенски код.Другото не се отнася за вас.

# 2 015
  • София
Мерси, Бюти! И аз така си мислех.

# 2 016
  • Пловдив
Момичета, в Сърбия как са цените? Съпо, евтино? Simple Smile
Търся разходка нейде...уж по-близо, ама пък на границата сигур ще е мармалад, заради ония Confused

# 2 017
  • Наблизо
Преди няколко години беше евтинко,сега не знам.И на мен ми се ходи.

# 2 018
  • София
Добро утро.

# 2 019
  • София
Мъховият брат с челядта си и жената си обичат да ходят в сръбско на разходка до Власинското езеро и не минават през навалицата, а през Стрезимировци. Не се чака много, но са завои. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 020
За евтино, евтино беше миналата година, сега не знам. Но сръбска граница не бих си причинила доброволно, поне до октомври.
Сири, фокусът с неготвенето имах предвид, но сега разбирам, че ще пътувате. Това, защото аз все готвя и все свършва светкавично. Ако нещо съм им ядосана, че са имали претенции и ги оставя два дни без да сготвя, на третия реват, че искали "нормална" храна. Няколко месеца не мрънкат и после цикълът се повтаря...
Детето направо се дави от сополи, ужас е. Забърках снощи Коларгол, дано пресуши за ден-два.
Вчера  си открих списъка " какво да взема от България", мнооого навреме Blush
Бюти, съчувствам.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:11 от Хортензия Мушкатова

# 2 021
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, в Сърбия как са цените? Съпо, евтино? Simple Smile
Търся разходка нейде...уж по-близо, ама пък на границата сигур ще е мармалад, заради ония Confused
 Не е евтино, май са на нашия стандарт някъде.
Магистрала Димитровград - Ниш 510 динара, което е към 10 лв., а е отсечка 100 км.
Три сладоледа от джелато магазин - 1200 динара, салата, супа, бургер и разни напитки в един пъб - 4300 динара.
Ама пък в кафана-та не беше скъпо, а се нахранихме обилно.
 А на границата е кошмарно, няма такова чакане... Sad

# 2 022
Не ми говорете за граници, че утре ми предстои Кап.Андреево…

# 2 023
  • Пловдив
Попи, ай...Вие нали из гръцко бродихте? Снимки...? Simple Smile
Гледах одеве камерите и там и на Калотина е ужас. Отпада Wink

Нещо не мий ок...май мЪха ме зарази Confused Чудя се за утре да си остана дОма.
Синкото сноще се прибра къде 1ч. Днес едва отлепи и аха да не ходел на работа, видиш ли. М да, бе...да си мислил. МУ му вика, че и на мен не ми се ходело, ма на-тръгвам Stuck Out Tongue Winking Eye  и той мий научил песента Joy
П.п...а довечера на дискотека щели да са...закривали сезона. ОМГ! Head Band
П.п 2...а отделно как ме е шубе с тая кола...Expressionless

# 2 024
Моите докато бяха в София много ходеха до Власинско езеро.И с нощувка и без. Минаваха през това СТрезинезнамсикакво и не са споделяли да чакат много. Тук от нашия край редовно ходят в Зайчар, за купон и пазар- мръвки , сирене, туршия, кори за баници.
    Ти откъде ще тръгнеш?
    ЩО не видиш и  РУмъния? В последно време много ходят и там.Не знам цените как са. Аз съм се наканила на коледна Крайова, имам чувството , че от нашия град само аз не съм ходила.Местни тур агенции организират и  еднодневни екскурзии, до нас е близо. Когато щерката завърши, брат й държеше да й подари нещо и взехме два ваучера за такава екскурзия, тя и гаджето. Бяха си отвисяли в зоологическата градина , много е хубава.И в някакъв МОЛ .

Общи условия

Активация на акаунт