Отговори
# 2 085
Кайс, малко грим, едни обици , готини слънчеви очила и ще се видиш с други очи.

# 2 086
Кайс, малко грим, едни обици , готини слънчеви очила и ще се видиш с други очи.

Абсолютно!
Обици, очила- големи, обемни, да привличат вниманието към себе си.
А с косата- прави ли експерименти да я оформиш по различни начини? Писа, че е къса? Една а- ла пикси прическа дали не би ти отивала?
Пффф, трябва да ходя ня пазар, а така да не обичам!!!

# 2 087
Оф , ядосвам се на себе си. Синът ми направи революд , сложих си я на тел, докато дойде пластиката. И не мога да платя с нея, нещо иска на имейл, но не разбирам как да стигна до там.
Много ме е яд на мен. Като се наспи ще дой маминият и ще ми помогне, ама е срамота  за мен.
   Ред- сега пък някакво писмо за подарък дойде  от А1 , отдел А1 gift , само че аз не съм техен клиент и никога не съм била.

# 2 088
  • тук и там
Последно да питам и повече няма да спамя.Като хапне от пауча и остане количество в купичката,го оставяте и си го дояжда когато огланее пак ,нали?И също,ако остане количество в пликчета на пауча,после в хладилника ли го съхранявате ?Мерси,и се извинявам че обсебих темата с котешки работи.

# 2 089
  • Наблизо
Аз х го оставям,обикновено на сутринта няма нищо вече.Но повече от два дни,особено лятото-не.То се покрива с един изсушен слой и дава индикация ,че не става.

Мерси момичета.Самолет.Сутринта получих и мейл ,че мога да чекирам и ръчен и сега го тъпчем с лютеница..Само дето ме притеснява,че може да мине 8тте кила.Не ми е ясно правят ли разлика..

Всички са изнервени ,а малкото раздава шамари.Ето за такива проявления все ни викат в училище…

# 2 090
Кайс, сипвай първоначално п - малко, докато се ориентираш по колко яде. Другото в хладилника.

# 2 091
  • France
Бюти, а тази лютеница ще може ли да мине в ръчен? Нали има някакво ограничение за течностите?

# 2 092
Готвя супа, чушки с доматен сос.И баница ще правя.Утре Принцът си отива в София, да имат н що за бодване.А и племенникът ги обича, на леля златото, днес ми е поръчал баница.
   Той днес ми е рожденик, именик, голяма радост и гордост ми е.Въпреки изцепките на майка си.

# 2 093
  • София
Да ти е жив и здрав племенникът.  А при мен свека ще идва. И смятам ТЯ утре да прави баница (че я прави по-добре), а аз кекс и да носим към щерката и Гаджо. В неделя, да не ни мине котка път, ще ги видим и двамата.

# 2 094
  • Пловдив
Бър, супер си го измислила Simple Smile тук ли ше учат ило само спорта ще е при нас?

Марул, да ти е здрав и успешен!

Нещо не съм в кондиция яз Confused  а ще ходим към наште.

# 2 095
Ооо, благодаря ви!
  Бър, супер!

# 2 096
  • София
Едното е при вас, другото при Кайсия. Joy Първото още учи 12-ти клас на СФО при нас, както и до сега. Второто е дРЪто и завърши тази година. За студентсво още не знаят. Като решат какво, тогава. Само да запишат, за да има нещо там, не е работа. То и щерката има още година да мисли, де.

# 2 097
Здрави да са празнуващите!

Май ще се впускаме най-накрая в приключението,наречено ремонт 😬.Доста преживяхме, вярвам,че и този ще избутаме,без да се изпокараме.Утре официално ще започнем великото избиране на плочки 🙄.Струва ми се,че преди месеци бяхме в дън горите тилилейски, толкова неща се случиха от тогава 🤐.Предимно служебни,но такъв ни е живота...

# 2 098
  • София
Марул, да ти е здрав племенникът!

Видях чудна торта! 🐷

Аз направих леща за баща ми. На мен не ми е в режима, но си сипах един черпак, защото се оказа, че всичкото зеленчук е свършило, а мислех салата да вечерям. Как съм изпуснала края на зеленчуците идея си нямам. Нещо съм се бъгнала. Утре ще купувам зеленчуци, тази вечер ме домързя когато видях празното, защото цял ден бях навън по задачи и много се изморих. Детето ще си дояжда дюнерът, който поиска за обяд и половината остана.

# 2 099
Бюти, а тази лютеница ще може ли да мине в ръчен? Нали има някакво ограничение за течностите?

Тя това казва- получила е мейл, че може да пусне ръчния като чекиран.
Т.е. не би трябвало да ѝ направят проблем за бурканите. Виж, за кг не съм съвсем сигурна дали не трябва да е поне близо до 8- те.
Аз като го пускам чекиран все съм си била в рамките на 8- те кг, защото невинаги съм сигурна, че ще го вземат като такъв.

Марули, жив и здрав да е именяко- рожденикът! ОстАви я мАкя му, ще ѝ мине, някога.

Общи условия

Активация на акаунт