Отговори
# 2 070
И Я!
  Забравих-имаме ли Александровци?Да са ни честити! С чест и гордост да си носят името!

# 2 071
Честити да са!
Аз тая нощ не спах почти.. от 4 съм будна окончателно. Даже тука идвах да видя има ли будни ама явно всички сте си поспали тая нощ, радвам се за което
Сега отивам за кафе на терасата и аз, с малко тортичка, че вчера правих и от 4 часа я мисля 😂
Ето я

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:01 от Азалия

# 2 072
Добро утро!
Честито на именниците! Да си носят имената в здраве, щастие и късмет!
Мая е много сладка! Heart
Разкошни морски снимки! Искам пак, ама няма...
Бърд, дишай..издишай, ако не помогне развърти празния тиган и раздай малко акъл.
Панди, пробвай с плънка с яйце и с плънка без него(само сирене, кашкавал). Като извадиш, мажеш с разбито яйце, може да ръснеш сусам, ако обичате и във фраера.
Оф, трябва да поемам към тръстиката, добре, че е петък.

# 2 073
  • тук и там
Добро утро.Майчето се адаптира много добре.Снощи спа при нас,непощя нейното легло и вече идва като я извикаме по име.Но нито е яла нито е пила.Тя е много слабичка,стопанката и каза,че се хранела,ама такава и била структурата,ма като гледам,просто ще е злояда.Какво да и взема,та да прояде?Уж някакъв висок клас гранули и взех и паучове,тцъ-не ги е близнала.Ще е зор пътуването,но иначе много бързо свикна с всички.Днес ще ходим при нотариус и още хиляда неща трябва да свърша,децата ще стоят в къщи при Мая.Никога не съм изглеждала по-зле в главата,яд ме много,ама  кот' такова.Не съм очаквала ,че една прическа може толкова много да загрозява човек..SadЧестит празник на празнуващите и хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:03 от Кайсия

# 2 074
Кайс, драсни на лс, каква храна си взела, да не занимаваме тук.

Добро! Почвам да събирам багаж, после фризьор, малко да вкарам къщата в ред.

# 2 075
  • sf
Сложи една джуфка и готово 😆
Преди години се подстригах много късо и като се тюхках, сина ми каза" Не е толкова зле, сложи там малко гримче, едни обички и ще се оправиш"  🤣

# 2 076
  • тук и там
Ами те в зоомагазина ми дадоха някаква насипна,нещо нейчърълс беше,казаха че е висок клас.Вчера и някакъв пауч и дадох,и него не яде.Иначе съм взела някакви за проба-различни,но ако Узи има любима храна,пиши да взема малко и от нея,за проба.Донси,джувката не може да се захване,пък и няма до промени положението..Ама карай,поне ще спестя от  фризьор следващата година,щото горе-долу толкова ще и трябва да порасне..

# 2 077
Mая е хубавица! Кайсия, не прекалявай с експериментите с храна, някои котки реагират със стомашни проблеми на смяна на обичайната храна, затова нови гранули се вкарват постепенно и бавно. Гледай какво се предлага в Белгия като видове, марки, цени, порови в сайтовете за отзиви. Ако попиташ предишните собственици с каква храна е свикнала, ще е добре.
Да, Марул, всички крака са си наши. Традиционна снимка ни е това, всяко море си я правим.

# 2 078
  • Наблизо
Добрютро!

Бърд,как си? Прегръдка от мен!

Хортензия,рецепта да дадеш? Изглежда супер вкусно!

Кайс,моята е злоядичка.Не беше такава като малка,ама сега си яде любими марки и толкова.Обича пауч обаче,такива с парченца и сосче.Ако намериш консервичка Шеба,във форма на полусфера такова,умираааа моята за такова.
Развъдничката с какво я е хранила?

Скрит текст:
Днес пътуваме,тъжно ми е и имаме тоооолкова много багаж,не знам как ще влезе това в куфарите,не съм и пробвала още..
Скрит текст:

# 2 079
Бюти, със самолет ли ще се прибирате или с кола? Ако е с кола е по-лесно с багажа.
Иначе май мен ме питаш за рецепта, ама и да не е мен ще си кажа 🤣

Сложих по едно пакетче крем, но бих удвоила поне ванилията.

# 2 080
  • тук и там
С Роял Канин я е хранила,което било нисък клас храна.Снощи и сложих пауч с парченца ,не го яде .Сутринта гранули,хапна малко .Ще и купя от препоръчаните от вас и ще я пробвам.Благодаря на всички!Бюти, и на мен ми е винаги тъжно като тръгваме и си поплаквам.Лек път!И ние другата седмица потегляме.

# 2 081
Роял Канин не е нисък клас храна, но да речем е среден. Нисък клас са евтините марки на супермаркетите и дрогериите. Има и по-качествени от РК храни, наистина. Нашите пухли ядат само РК за персийки плюс паучи и супи на Шеба и на всеки опит за смяна на храна реагират със здравословни проблеми. Ветеринарите ни са ОК с РК, дори ги препоръчват.

# 2 082
И аз не спах добре тази нощ.
Отделно, какво е това нЯщо- жегата да ме следва навсякъде??? Когато в Бг захладня и започна да вали, при мен е жега и пек. Ако се вярва на прогнозите, ще трябва още около седмица да издържа и после- кеф, по Тилски. Grinning
Бюти, това с багажа, който трябва да се побере за наобратно ми е толкова познато!!! Дори като сме пътували с кола, която беше с доооооооооста голям бажажник. Винаги всичко се натъпква до последно. Stuck Out Tongue Winking Eye "Колкото повече- толкова повече".
Кайсия, защо не пробваш да се спретнеш с тюрбан на главата? Лято е, сезонът предполага подобни аксесоари и при нотариуса няма да се налага да го сваляш, както ако си със шапка, примерно.
Бърди, гуш!!! Hug
Сири, хайде, приятно ви. Kissing Heart
Хубав да е денят ви, Общество!!! Heart Eyes

# 2 083
  • тук и там
Ами за РК така ми казаха в зоомагазина,може би за да ми продадат по-скъпа храна. Ще я преживея косата,но няма да се снимам..пък имам юбилей скоро-гадост,баш като имам повод-аз  да съм кат' бабичка,ама нищо..Тюрбани и шапки нямам навик да нося,така и не мога да свикна,но никога не е късно..

# 2 084
РК според мен и нашия вет не става. Пълна е със зърно. Като Уискас е.

Общи условия

Активация на акаунт