Отговори
# 225
Лейла, не си вменявай че не си умна!
Това е само заблуждение. Това,че се получава така с мислите и изказа е от характера. Явно си много емоционална и затова така се получава. Така че спокойно, всичко е наред.

Янче, нямате ли кореселин или ацетон да ги напръскате ? Пръскате и повече не се появяват. Има вариант с горелка но той е по-хард.

# 226
  • Euskal Herria
Лане, не става. На такова място е, че няма как да го направим. Иначе досега да сме им видели сметката.

# 227
Лейла, че си умна, умна си, това няма какво да го коментираме. Просто живееш в голям стрес и това неминуемо се отразява. Ще мине, да знаеш.

Яна, това с осите звучи много стресиращо.

# 228
Янче, това звучи ужасно. Аз бих питала и друга фирма за идея/ подход.

Лейла, хич не си мисли такива работи, аз не ги вярвам. Човек като е вкъщи с детето или откъснат от повече социални контакти и му минават подобни идеи, но това са си само съмнения.

# 229
Олимпиадата- обожавам да гледам, особено кралицата на спортовете!, в този спорт имам неизживяни моменти и мечти..и вечният въррос дали акО..?
За останалото.. ами всичко толкова се опОшли, че чувствам тъга.. Спорта е здраве и щастие.. а не от вчера и днес е такава намеса и влияния.. че омърсяват цялата първоначална идея. То кое ли остана неомърсено? Че спорта ли да не е.. тъжна работа.

Честито на щерката на Кло- да ви радва, Кло, да ви е утеха, радост, гордост. Да сбъдне всичките си мечти, да бъде!
Мистей, честито на шофьора 👍 Браво на него, разумно и безпроблемно!

На всички непоздравени празнуващи- най- големите ми поздравления и извинение, че не поВня повече, мЪъъ староС 🧐😏

Тъй.
Тоз път Килешов добре се е постарал да се подреди 😢😢😢😭 Скъсана предна кръстна връзка, наложителна операция и възстановяване поне година. Камък ми е на душицата.. казвам ви, тежко миЙ. Най- вероятно е краят и на футбола за него 😞 Като го гледам с тез патерици.. абе майка да не си. Минахме днес ЯМР- истината ме блъсна челно.. амЕ все се надявах да мине метър.. но не. Та до месец операция, имплант за четири бъбрека минимум, шина мол ви са.. тя пОлвин бъбрек.. Ще я търсим поне нея.. кО я намерим под наем ил назаем.. мдаа.
Та такива неща от наща колиба, другарки.
Лейла, ма една гьостерица.. не била умна.. кО ми беше Килешка 😜 такъв задвратник.. ама ха. Я, горе главата!
СирИ, ти ква я закъса, изпуснала съм… ааа.. нещо с кожата на лицето ли беше? Да се оправяш бързо 🥰
Кло, благодаря за новата ни колибка 🥰

# 230
Ох, 13, хубаво се е подредил Килеша Head Band Възможно най-бързо и безпроблемно да минава. Гледам тия дни самолетите един след друг пристигват при вас, представям си колко е натоварено. Само недоумявам къде се настаняват всички тези хора.

Янче, много страшно с тези оси.

Лайла, не се самобичувай така Hug

# 231
  • Наблизо
Аууу Килешов!

Милото,дано се оправи по-бързо ..

Аз съм по летищата.Продали са повече билети отколкото места.Аз място имам,но има скандали…И изпуснах олимпийското плуване на Леон Мариан,четвъртия златен медал.

# 232
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, бюти, напоследък май често се случва.

стискайте палци утре Горинич да не  в ситуацията на Бюти.
Sad като го знам какъв е, като нищо ще остане за да могат да си тръгнат другите.
а аз ще чакам на летището и ще си гриза ноктите.

# 233
  • Наблизо
Оф буря!!!Един час!!!!!! Закъснение..
Ни моа.

# 234
Търтийн, да се оправя и възстановява бързо Килешов. Представям си какво ти е на главата. Стискам палци всичко да е наред!

Пловдивчанките как сте ?

Обичам да пътувам със самолет но мразя да вися по летищата. Много досадно е.

Още не съм ходил на плаж.

# 235
13, в продавалниците се намират такива шини. На ММ брат му е с 3 или 4 операции, но неговите шини са много големи, а съм останала с впечатлението, че Килеша е левент, та не вършат работа. Ще мине и това, но е неприятно..
За протокола, и аз се чувствам затъпяла.. а в работата правя едни грешки, дето после се чудя как съм успяла да ги сътворя…

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 13:10 от Азалия

# 236
  • USA
ДобрЕ, Горинич и той кат' моя синко. Нали ми е двуметров, пък и сега с тоя крак, все гледам да му купя място напред, където е по-широко. Ами вече два пъти си отстъпва мястото на други хора- веднъж майка с дете, и друг път да седнели двама заедно. Пък той се гърчил на средно място през 14 часов полет. Тъпчо и половина.

Ох, Търти, съчувствам ви с Килешов. Тез деца ни взимат здравенцето, значи Cry
Лейла, не говори така за себе си, защото изобщо не правиш впечатление на тъпа, само на много самокритична, може би Hug

# 237
Тъй. Кратка сводка от Филибето...
Пушекът вече го няма, миризмата и тя /или сме свикнали вече и не я усещаме/, не ни хрупка между зъбите Smile, абе ше ни бъде... горя сметище до близко село.

Търти, много лошо със синковеца ти; стискам палци и да се оправи бързо, и да е без да продавате бъбреци Purple Heart
Лейличка, хич не си права, да знаеш.

# 238
Тринидаде, съжалявам да прочета. Дано по - бързо се възстанови Килешов!

# 239
13че, стискам палце за успешно възстановяване. Мисли го стъпка по стъпка 💙

Общи условия

Активация на акаунт