Отговори
# 285
  • Пловдив
Ей, тамън щях да ви се фаля с МерурияТ Stuck Out Tongue Winking Eye

13сче, ше го наредиш! А и бащаткото да се включи в запълването на дупката викам аз, м?

У свеки сме ний...няма спазване на талия тука Head Band
На акъла ми е само айс нектара Grinning Пробвах у нас, ма с тукашния сладолед в топ!

# 286
  • София
Аз пък днес съм пушка. За първи ден от три седмици не ме боли и мога да се движа.

# 287
  • France
Това е наистина хубава новина!!!

# 288
  • тук и там
Може да пускате палците,всичко е наред с МН. На мен ми сложиха коронката днес,ама доктора рече да не ям два часа,довечера само на другата страна,та чак утре ще я пробвам в действие дали е добре.

# 289
Може да пускате палците,всичко е наред с МН. На мен ми сложиха коронката днес,ама доктора рече да не ям два часа,довечера само на другата страна,та чак утре ще я пробвам в действие дали е добре.

Демек, вече си озъбена ? Mr. Green

# 290
  • тук и там
А,хич даже.Тя е на заден зъб.,пък доктора нищо не е казал за пиене,ами само за ядене..GrinningАма като се върнем в Белгия,ще ми вадят преден-трети горе,да не повдигам пак темата,че на Ре ще и призлее от досада..Grin.Тогава ще е зорът няколко месеца..

# 291
Още преди да се е появил официално Меркурий-я, останахме без хладилник. В понеделник ще се наложи по спешност да купуваме нов. Добре, че тук избата е дълбока и температурата е в момента 12-13°С, та няма да хвърляме провизиите.

# 292
Ох Кло, съчувствам. Не си е работа, хлъдилникът да те изостави изненадващо.

# 293
Ахой, навън гърми, трещи,  вали силно вкл. и град, а моята пералня дрехи върти...
Тринки, леко и успешно да е лечението и възстановяването на младежа!
Дано утре времето да е кротко, че ще ходим в Търново.
Днес го раздавам лежерно - добруджанки, пазаруване, пералня. Праходухалката ще видим кога ще я включа, нещо ми е изморено и разглобено.

# 294
Тъкмо бяхме опънали чадър над асмалъка и дойдоха облаци и се захлупи от всякъде. Имам усещането, че ще останем без чадър съвсем скоро. Едва ли ще ни подмине бурята.

# 295
  • София
Аз смених амортисьорите на багажника, оставих да мият колата, то валя егати пороя, взех я.
С малкия правихме пица.

# 296
А при нас намокри,колкото да стане задух.Спах , народа го няма у дома.Гледам колите на дечурлигата ги няма, пия кафе и ще изчистя единия хладилник.Май има пералня за простиране, синковеца май се е прал.Утре ще идва гаджето да му стяга багажа за морето.
    Кайс, радвам се за ТМ!
   Кло,сори за хладилника,кофти.Аз съм в процес на обмисляне за климатик за кухнята. На една милинка съм да го купя. Не мога да вирея в тия жеги,а по-добре няма да става!

# 297
При м н капна колкото да не е без хич. Даже шосето не намокри.

ПП. Да гледам ли Дюн 2? Мисте, кажи нещо за гледане довечера по тв.

# 298
  • София
Дюн 2 е с една идея по-поносим от Дюн 1. Не знам как успяха да окепязат книгата.

# 299
  • тук и там
Вися пред Универсалният магазин и чакам да превали.Чадър не нося,разбира се и съм с отворени чехли.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт