Отговори
# 270
  • Пловдив
Ахой дружина! Окъснях днес, ама...сепак Simple Smile

13сче, сичко ше се нареди! Hug Поредният етап...стискам от сега палци да мине по конец!
А далечната колибка? Зимъска ли ше ходиш?

Бюти, в Крумово ли кацаш?

# 271
  • София
Бърди, и ние утре се прибираме.
Иначе добре сме, благодаря, че питаш! Чукам на дърво, тук не й се е случвало да има нито задух, нито сърцебиене. Тази сутрин гърлото я дращи, ама това да е проблемът! Смуче таблетки.

Търти, и аз за колибката щях да питам. Работа в нейния район ли ще дириш, или пак у Бургаско?

Марулче, аз бих заложила на рокля. Но пък скоро и панталон си купих, та ... Взимай и двете. 😁

# 272
Мдааа.. колибата у планината ще е към зимъска , тъй е запланувано. Ам точно кога идея си нямам 🙄 То .. планове не смеЙш да напраЙш.. И точно тук е уловката. Щото идва моментът като къде да я търся работата и кога.. Ай тази е сезонна.. бях решила след нея да се примъкна нагоре и тогава да диря новата. Обаче сега.. с тази операция и после възстановяване .. не знам какви ще ги къдря.. Ни тук да подФащам нова работа, ни там.. Чудех се за борса.. ама никогаш не съм била и не знам какво, що, как.. оффффф, тегаво миЙ тъй 😆 Имах намерениЙ и да почвам С+Е курса… те парите ще изтекат по друго направлениЙ, оперативно.. И голяма дупка ми се заформя като цяло 🤨😏 Та ще видим докъде ще я избутам.

# 273
  • София
13, кофти стечение на обстоятелствата. Не знаех, че е сезонна работата ти. Може пък да ти удължат договора.
Иначе, детето бързо ще се възстанови. Раздвижват ги рано. Просто носи шина и не тренира, иначе ще е ок да върши магарии.

# 274
  • София
Бургазлийки, добре заварили! Пристигнахме за една нощ. При приятели. Ама аз съм в някаква дупка и половината път се опитвах дапве рева. Чудно ми се очертава, ако не се самоиздърпам за  перчема. Та ако ме видите тъдява увесила ушаци и чушка, да не ми се чудите. Нищо ново няма.

# 275
Бър-Бър, добре си дошла 🤗 Дано Бургас да повдигне ушаци и чушка, прегръд! Няма да мога да се видим, след малко паля гуменетките за работа ...
Ре, нарочно я почнах сезонна..за да мога да избутам лятото и после вече като се придвижа нагоре, да я търся някаква редовна тамЕ. Амъ, онзи горе баят си се весели с мен 🙄😏

# 276
  • София
Мдааа, плановете и съдбата 🤣. И ние много планове имахме, но някой друго е решил.

# 277
  • sf
Поздрави от Северозапада 😁
Скрит текст:

# 278
Това получих днес

Попи, как можа? 😜

# 279
Споко, Сирос! Само мен ще ме върти на шиш, няма да остане за вас.

# 280
  • София
А стига бе, верно ли е избягал от мен 🤣

# 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Привет, привет.
Горинич писа, на летището е, след половин час отварят чек ина.
Залата е пълна със скаутчета, с български знамена на ризките. Не са българчета, питал ги, отиват за месец в България и ще ходят навсякъде.
Мамин любопитен!
За шини и операции не мога да се изкажа, непозната материя ми е и искам все така непозната да е. Ще стискам палци за килешов, за фърчипланка и за тяхната мамка.
И за другите тоже.
СеверозападА е лесен - мръвка и рИкия. Зиме - вино.

# 282
Хахах, Сиросче, и аз ги свалих сутринта Grinning

# 283
  • София
И аз си ги дръпнах тези стикери.

ДобрЕ, лек да му е полетът на Горинич!

# 284
  • France
Боже, аз чакам тъпият МерКУРий най-после да влезе в правия път, пък той тепърва щял да ходи кестерме. Предлагам Попи дружно да я бием! Joy
Оф, не ми говорете за планове. Това е тема, която стриктно избягвам, защото направо ми къса сърцето.
Бър, и моята чушка помръкна и гемиите ми потъват стремглаво надолу. Все си казвам, стигнаха дъното, оттук насетне няма накъде. Пък те успяват съвсем да затънат в тинята. Един вид, изненадана съм.

Общи условия

Активация на акаунт