Отговори
# 360
Азалия, жива и здрава да ти е мама! Flowers Hibiscus

# 361
  • София
Азалия, да е живо и здраво майчето ти! Heart
Мисте, да се оправя свекър ти. Гадория.
Кайс, браво за резултатите на ТН и се надявам баща ти да е ок. На мен ми звучи що-годе добре да са нещата...
Гаджо се прибира от контроли и познайте кой ще спи у нас. Бил купил плюшка на щерката. Начи, досега тя пътува с едно жълто пате, сега сигурно новата плюшка ще разнася. Всичкото й отбор е така - разнасят се из Европата плюшени кучета, мечета, понички Joy, прасета и всякаква друга фауна...девойки с шофьорски книжки и коли половината, ама бебета още...

# 362
  • тук и там
Моята спи с плюшени играчки и тя.Тук си носи от Белгия чак едно плюшено вълче .По-висока е от мен вече иначе..А,и малкото,дето е на 9,не носи и не спи вече с плюшки, та явно е само при момичетата това..Rolling Eyes

# 363
Олекна ми, мислех сега като тръгне на детска да махаме овцата ама май няма да тормозя детето все още. И братовчед ми (5 за 6 клас) си разнася едно малко някакво плюшено в чантичката. Та и момчетата носят 🤭
Благодаря ви за пожеланията, да ви се връщат многократно!

# 364
  • Mediterraneo
Изпрах кучето, сега ми е сърдита, гледа ме отдалече и не ме доближава.
Миялна, пералня, обичайното. Един кебап ще им направя за довечера, ММ да пусне един ориз в кукъра за гарнитура.
Утрепана съм от работа и жега, не се търпи.
Малката спи на един разтегателен диван вече втора година, ама й писна цяла сутрин избирам легла и матраци. ММ се дърпа, диванът бил удобен. Абре, сине майчин, ти колко време спа на него?! Та до довечера ще поръчам, пък той да мисли как да изкарва дивана на боклука като ми дойдат поръчките.
13, да се оправя детето, търпение и сили!

# 365
  • sf
Дали е момента да призная, че и аз имам любима плюшка?! 😃Е, вярно , не я разнасям насам натам, а е прибрана грижливо в един кашон, далече от кучето. Подарили са ми я за първия ми рожден ден, значи вече е на 43г. 🤣😆
Скрит текст:

# 366
  • Пловдив
Благодаря! Ще погледна Геника...за сега ще му дам да си сложи Ксизал в портфейла, че Head Band

Сложих да пека патладжани...лво ше ги прая освен кьоополу, ма па нямам чушки Confused
Тряя гладя, камарата е голяма...
Последна работна седмица тряя избутаме Wink

Азалия, честита ти рожденичка!

# 367
  • Mediterraneo
Моите и двете спят с една камара плюшки. Голямата разнася една любима към Овиедо и Менорка, редовно е в раницата й, че пътува често. Отделно една вакумна торба съм прибрала за техните деца, не дават дума да се издума да ги хвърля.

# 368
Мисти, за това говоря като тестове
https://www.genica.bg/zdrave/alergii-i-neponosimosti
Азалия, да ви е жива и здрава ржденничката !
Нещо не ме свърта на едно място ... вън мирише на дъжд.

# 369
  • Пловдив
Лане, да...само дали в лаб.ще могат да кажат кой точно пакет ни трябва Thinking

# 370
Азалия, да е жива и здрава майка ти!
Кайс, дано да мине леко терапията и да няма странични ефекти от нея!
Аз съм зла, заради тийна сега ще кибицаме час  на автогарата. Можеше да си хванем автобуса в 16.30, ама не, гладен бил... Imp Не можеше ли да сгъне някой кроасан. Седнахме в една пицария, те докато дойдат, вземат поръчката, съответно да я донесат.....сега ще чакаме автобуса в 18.00.

# 371
  • Пловдив
Уинд, за пръста ли бяхте?

# 372
Да, Мисти. Пустият му пръст. Вървим уж напред, но много бавно.

# 373
  • Пловдив
Да, Мисти. Пустият му пръст. Вървим уж напред, но много бавно.
уф, знам кво е, ама ше мине...
Дано е една идея по-хлад там.

Игладих и съм туш! Една фокача само после и твай!

# 374
Тц, жега си е, можеше и по зле да е. Вътре в автогарата е прохладно, нищо че днес не са пуснали климатика.

Общи условия

Активация на акаунт