Отговори
# 1 890
Нашата мила колица, дето ни предаде преди морето ходихме да я вземем преди малко, срещу една скромна 4цифрена сума, още преди да стигне до вкъщи, таблото се разсветкало отново, та мъха отива да я връща, а аз втори път трябва да ходя да го прибирам сега. А, да не говорим, че угасна за ток пред автомивката 🫠🫠
По повод лесното суши ми попадна видео с рецепта за суши сандвич. Не си спомням детайли, но общо взето на листа нори се разстила ориза, после пълнежите и накрая го завиваш като тортила или сандвич и го ръфаш. И аз съм се наточила на суши, че сега гледам да ограничавам сьоНгата, ама скоро ще направя 🤪

# 1 891
Марули, браво на децата. Оправни, знаещи и можещи са. Не съм се съмнявала, че ще се справят.
Едновременно ли им текат интервютата?

Това суши, описаното от Азалия, ми е любимо. Аз души- дюнер му викам. ☺

# 1 892
  • Пловдив
ДобрЕ, ма ти толкоз обясняваше за университет, че аз си мислех, че Сега ще е студент Thinking
Моя отглежка брада, пък твоя коса Simple Smile Ох...

Да кажа за неврохихурга...мн.разбран, млад доцент. Рядкост...каза обаче операция. Няма да е тежка, ама се пак. Не става при него с озонотерапии, и тем подобни. Ще обсъждаме...ще ми се още 1 мнение, ама не знам по документи дали софийските доктори ще отговорят и то на мейл...

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 21:24 от mystic woman

# 1 893

Да кажа за неврохихурга...мн.разбран, млад доцент. Рядкост...каза обаче операция. Няма да е тежка, ама се пак. Не става при него с озонотерапии, и тем подобни. Ще обсъждаме...ще ми се още 1 мнение, ама не знам по документи дали софийските доктори ще отговорят и то на мейл...
В Хийли има няколко неврохирурга. От Иван Риски, ВМА, Св. Ана. Може с някой от тях да се консултирате, отговарят до ден, а таксата е приемлива.

# 1 894
  • Пловдив
Вайче, дай координати.
Мерси!

# 1 895
Мисте, в Пловдив ли доцента?
Уф, не знам кога точно ще ходим ние в София, за да съдействам с нещо, ако мога - да занеса документи, да видя график (имаше на вратата на приемния кабинет на всички лекари заедно с телефоните, ама пусто, не съм го снимала, защото ние нямахме взимане-даване с тях, макар мама да е в същото отделение). Няма да е другата седмица със сигурност. Освен да пробваш през Хийли?

# 1 896
Тилка, един след друг.И миналата седмица бяха така.А на мен що ми белее косата?! И приятелката психоложка вика -Не е твоя работа да ги мислиш! Ма ич не е. Мисля ги и още как.
  Синът много доволен, ама него си го отгледаха и моделираха в тая фирма.Сега пих кафе с щерката, и тя доволна.Мрънка,че ще има обучение от офиса, па нямала дрехи,па чорапи, па глупости на търкалета. Аз тайно се надявам да я накарат да работи от офиса, тоя хоум офис не е добре за нея.
  И така, пак благодаря!
Баба ще е дежурна по прибиране на графинята от градина,когато друг не може.

# 1 897
  • Пловдив
Бърди, да...доц. Даварски.
Направи, да...он шайн е вариант, аз нали правих с една професорка...бях ти споменала. Сканираш, пращаш, описваш и се чувате.

# 1 898
Не става с точен линк. Но, слагам обяснение.

Скрит текст:
Регистрираш се на https://app.healee.com/ Може и направо на телефона, имат приложение.
През Намери Специалист, отваряш всички специалности, докато стигнеш до Неврохирургия. Само няколко доктора са, харесайте си някой, за консултация е идеално така, и за второ мнение. По-добре някой от Иван Рилски, или евентуално този от ВМА. Таксите са 30-60 лв.

# 1 899
  • Наблизо
Аз да кажа,че покето в хепи е гадно.

Марули,честито на децата!Дъщерята нали е хоум,ще се оправят нещата с работното време.За сестрата не прочетох,но слагай себе си и семейството на първо място.

Мисти.ох кофти за операцията,потърсете второ мнение,но поне имате вече план за действие.И аз съм ЗА хийли.

Мьос,моят е същия...Трябва да спазва диета,не го прави и непрекъснато му се възпалява подаграта...

Не излязохме,замотах се да подреждам,детето огладня.Поръчахме храна,наядохме се ,заспахме и детето още спи.

# 1 900
Мисте, ти да пробваш през Хийли за софийски неврохирург, не аз Simple Smile

Уморено ми е, главаа ме боли, обаче краят на деня изобщо не се вижда.
От НОИ нещо са се бъгнали и връщат документи за заверки, та ми объркват плановете само.

# 1 901
Поздрав за Сири! ❤❤❤

# 1 902
Мисте, съвсем скоро на съсед му прави операция на дисковите хернии.Беше много зле,болница, системи, лекарства,терапии,нищо не помогна.В Пълмед,при началника на отделението.Много е доволен,вече се чувства човек.
Готвене,пране,детски площадки 🙄.Да идва вече средата на септември 😬

# 1 903
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, Горинич с постелка за йога ли ходи на училище?

Аз обяснявах някъде, но може да е било в темата с наборчетата.
Имаме ново ръководство. Пратиха писмо да си носят постелки, щели да правят утринна гимнастика
Wink ентусиазмът им стигна само до първия ден.

Стисках палци, има ефект прочетох Wink
И едната видях. Мамина русалка!
И един шарен фистан... Sunglasses

# 1 904
ФистанЯ е топ!!!! И Кецките!

Общи условия

Активация на акаунт