Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 417
  • 649
  •   1
Отговори
# 360
Все още не робува на марки за разлика от големия, който се прибираше все едно е спечелил 6 от тотото, когато е взел нещо на Адидас на изгодна цена.Е намазва с някоя блуза, но не се сърди и на такива от кварталния детски магазин. Миналата година от там му бяха двете долнища.

# 361
Моята беше преминала почти изцяло на долнища на анцузи и потничета за училище. Отгоре със суичър, защото бяха забранени голите пъпове, а и имаме изисквания за цветове на униформата. Така ходеше и зимата. Но сега във ФЕГ чета че са забранени анцузи, деколтета, къси панталони и клинчета, и т.н, та тя е в лек потрес какво ще носи. Ще са предимно дънки, но отгоре опцията ѝ е само тениски.
Браво на ФЕГ. Любимото училище не разочарова. Все пак учат френски, нека попият и малко френска култура

# 362
Ще видим... Дано попие малко изискана мода, че сага като ги погледна са като от калъп - къси панталонки и потниче. Чак не си разпознавам детето в гръб на снимка от лагера им.

# 363
  • София
second, добре, че не я знаеш LUDA -та, наборът научи от батко си. И наистина трабва да си луд, за да даваш пари за LUDA Joy, явно оттам идва името Joy

Найк в нас е с кодово име "запетайката", ММ се смееше навремето, че ако няма запетая на дрехата - изобщо да не я предлагам на баткото Joy

Всичко е период явно, наборчетата не се вманиачават по марки. Баткото обаче е друга бира, да видим когато започне сам да си купува нещата дали ще ги иска

# 364
beb4o_fb запетайка казваш Stuck Out Tongue Winking Eye у дома са "пагоните" включително на снимката за дипломата е с тях... Говорих ама кой да ме чуе.

# 365
  • София
Моля дайте някакви идеи за дънки/панталони на ластик, но за мноооого кльощав - 172 см и 44 кг. Огромен проблем е купуването на панталони. Няма никакви предпочитания за марки, само да не седи все едно ги е взел от някой друг.

# 366
  • София
Моята девойка е много щастлива от ограниченията във ФЕГ. Тя не носи клинове и анцузи по улиците. Облича се предимно от Зара, Ойшо и Бершка.Като цяло е фен на "олд мъни" стила. Според нея трябва да изглеждаш добре дори като изхвърляш боклука.  На моменти леко ме плаши, ако трябва да съм честна.

# 367
  • European Union
Аз се надявах моят петокласник да започне да носи дънки с копчета, но като ви чета, май ще си продължавам с ластиците. Той поне няма други претенции, защото наборката е малко “не знам какво искам, но го искам тук и веднага”.

# 368
  • София
А младежът е неприятно изненадан, че във 2АЕГ са забранени късите панталони. С какво се очаквало да ходи лятото. Rolling Eyes

# 369
А бе, като чета при вас, все добри варианти Simple Smile
Друго си е да се иска всичко и да е марково. JoySunglasses

# 370
А младежът е неприятно изненадан, че във 2АЕГ са забранени късите панталони. С какво се очаквало да ходи лятото. Rolling Eyes
Обикновено се разрешава да ходят с панталони, които са 3/4  до коленете или малко под тях, да не са скъсани, изсулени, че на някои им се вижда цепката отзад... Но нормален (от подходящ плат) 3/4 едва ли ще е проблем

# 371
Сега и мен изненада неприятно, нищо, че съм с момиче. Дори до коляно ли са забранени? А поли/ рокли (пак с прилична дължина, не коментирам до под дупето)? Поне за момичета има ленени панталони.

# 372
  • при моите любими
Голямата не е ходила никога с къси панталони на училище - 2АЕГ. Но да уточня, че тя няма панталони до коляното, всички са и къси, къси. Рокли и поли рядко облича за поводи. Ще я разпитам ходят ли другите момичета с такива и колко са дълги. Скъсани дънки също са забранени. Трябва да са изчистени. За тениските вече коментирахме, че са задължителни. Тя обикновено си носи чифт дрехи за преобличане след училище. Ще я питам как ходят момчетата в топлите дни началото на лятото.

# 373
  • София
В правилника пише "къси панталони", без да е уточнено колко къси. За полите пише, че са забранени неприлично къси. Joy

# 374
  • при моите любими
Обадих и се да я разпитам. Поли до коляното. Къси поли не. Връщат ги на входа. Момчетата носят панталони до коляното.

Общи условия

Активация на акаунт