Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 422
  • 649
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от мен с младеж във ФЕГ! Чета ви редовно и стискам палци за чакащите четвърто класиране! Пожелавам на всички деца щастливи пет години и много нови приятели!

# 346
Моята беше преминала почти изцяло на долнища на анцузи и потничета за училище. Отгоре със суичър, защото бяха забранени голите пъпове, а и имаме изисквания за цветове на униформата. Така ходеше и зимата. Но сега във ФЕГ чета че са забранени анцузи, деколтета, къси панталони и клинчета, и т.н, та тя е в лек потрес какво ще носи. Ще са предимно дънки, но отгоре опцията ѝ е само тениски.

# 347
  • София, Лагера
Относно раниците: преди години си взех раница за лаптоп, голяма, черна. Големият ми син ми я приватизира и е супер хепи. Купих я от китайски сайт, не беше евтина хич, но се оказа супер здрава! (за съжаление не мога да намеря сега сайта)
Препоръчвам тези раници, пак са китайски, но са качествени, имам 3, обиколиха целия сват - няма износване!
https://tigernu.aliexpress.com/store/1668183?spm=a2g0o.order_lis … 24.62871802hrblrW

Относно дрехите:  големия ми син ходи с класически прави дънки, семпли фланелки (от Кроп са предимно май) и ризи. Гардеробът му е предимно  в синьо, сиво и зелено и малко бежово (очите му са светло зелени и тези цветове много му отиват). Малкия копира стила му, даже вече и дрехите му подносва, така че нямам грижи с това. С ризите само имаме ограничение, защото от плуването раменете на набора са станали широки, а надолу е слаб и като сложи риза, която да му става на плещите, надолу изглежда като закачалка. Ама това да му е кусура!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:49 от Ноеми

# 348
  • София по рождение
Купих уж за дъждовни и хладни, да не кажа зимни дни едни високи маратонки. Това, мойто като ги подноси, няма сваляне и в жегите. В ужас съв се видяла как да го накарам да си обуе тънките, летни платнени гуменки.  Бях ги взела за лятото, а и бяха намалени Lee Cooper.
Категорично не ги ще.
Минах всички доводи, от "не седят добре на къси панталони", до "ще ти се смеят по улицата", минах и през "с ботушите ли ще ходиш".
Да взема да ги скрия, нека ходи бос.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 13:01 от helli_sun

# 349
  • София
Много хубави карго панталони на ластик за слаби младежи има в Pull&Bear, синът ми направи преход от долнище към тях в 8 клас 😄.
Ау, супер. Дано да станат на моя.

ПС. От там купих къси панталони миналия месец, разбира се с ластик...

# 350
  • София
helli_sun, миналото лято в жегите дъщеря ми искаше да ходи с черни кубинки. Правели й краката дълги и слаби. Заплаших, че ако я видя с тях ще ги изхвърля.

# 351
Чудесна идея санака. Моята ходи с клинове на Найк предимно и спортни долнища, има дънки но рядко ги носи. Сега си е избрала няколко клика и долнища но чака намаление , защото трябва да са на Найк и маратонки си избрала, за отгоре те имат худита  с логото на училището давахме пари при записването. Раница не сме избирали.

# 352
  • София
Купих уж за дъждовни и хладни, да не кажа зимни дни едни високи маратонки. Това, мойто като ги подноси, няма сваляне и в жегите. В ужас съв се видяла как да го накарам да си обуе тънките, летни платнени гуменки.  Бях ги взела за лятото, а и бяха намалени Lee Coper.
Категорично не ги ще.
Минах всички доводи, от "не седят добре на къси панталони", до "ще ти се смеят по улицата", минах и през "с ботушите ли ще ходиш".
Да взема да ги скрия, нека ходи бос.
Напълно те разбирам, нашата мома, целогодишно ходи с кецове,  няма зиме няма лете, не иска нито ботуши нито лятото сандали да носи или нещо лятно. Само кожените кецове. И то едни само, има още два чифта , но нее тях не ги иска. Модерно било да са ти мръсни, не дава да ги изпера. Опасни тийнове са.

А и ква е тая мода с тоя Найк , и при вас ли е така, нашата много държи да са на тази марка. Миналата година и купих Суитчер на Найк за 180лв ми сега не го носи , ще ме умори, бил къс отпред и стоял грозно. Носеше цяла зима после някакъв от Croop.

# 353
  • София по рождение
helli_sun, миналото лято в жегите дъщеря ми искаше да ходи с черни кубинки. Правели й краката дълги и слаби. Заплаших, че ако я видя с тях ще ги изхвърля.

Абе тия деца не разбират ли, че ще хванат гъби така. Ужас някакъв.

В Pull&Bear има доста добри попадения. От там си е взимал къси и дълги панталони. Хубаво качество и страхотни цветове. Мисля да видим там и за блузи с дълъг ръкав.
Понякога и в Synsey има не лоши неща. Иначе Reserve и H&M са настолни, но оттам вече мина на мъжкото.
Това с Найк, Адидас и т.н. още го държи. Но новата тема са парфюмите и стилизант за коса.
Нямам желание да се разправям за прическа. И това ще отмине. Седя и се смея.

# 354
Аз не искам да давам гласност къде и какво ще учи детето ми, затова ще помоля тези, на които съм с споделила да запазят дискретност.

# 355
Моята също ходи с маратонки(найк) зиме и лете, само ако вали дъжд или сняг обува боти, щото вдигам скандал. Намекна ми се че харесва нова раница на същата марка, ще и я купя, ама като намеря време. Ходи с дълги дънки и клинове, само на морето или извън София носи рокли, къси панталонки и т.н., защото я било срам. Слабичко ми е, всичко и стои чудесно, ама едвам я навивам да облече нещо нормално за лятото.

# 356
Аз си мислех, че само в провинцията сме луди по Найка Simple Smile
Дори други спортни марки не се признават. Мен това изключително много ме дразни. Особено като виждам качеството на разпространените модели (на по-сносни цени) от марката Найк. Всяка година стават все по-некачествени.

# 357
Аз също много се дразня, относно въпросните маркови дрехи, но откакто взе да купува на LUDA, много се радвам като хареса на Nike. Дано бързо отмине проблемът с дрехите, все пак има и много хубави неща, които не са на въпросните марки Simple Smile

# 358
Аз избягвах марката по същата причина, но няма такива удобни маратонки, с това бих могла да се съглася, откакто износвам нейните и за чехлите важи същото.

# 359
Въобще не знам за какво говорите 😀
Ни Луда, ни откачалка знаем ние.
Нито дори анцузи и найк. Аз като видя анцуг и ми се обръщат червата направо.
Моя си ходи с дънки, най често с ластик и разни рандъм тениски. Ще правим пазара в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт