Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 436
  • 649
  •   1
Отговори
# 330
Моята тази година ми взе служебната раница (за лаптоп) и обяви, че е супер удобна. Не иска друга, само такава.
Колкото до дрехите - пазаруването с нея е ужасно бързо - винаги си харесва бързо едно-две неща и край. Повече не иска. Носи основно тениски с дънки (с ластик, мрази копчета, също като на ves+ момчето).

# 331
  • София
Latin force е школа за танци, има латино. Моята ходи там на к-поп, много й харесва. Имат няколко локации. Успех  на всички, които ще пробват на 4-то класиране!

# 332
  • София
Latin force е школа за танци, има латино. Моята ходи там на к-поп, много й харесва. Имат няколко локации. Успех  на всички, които ще пробват на 4-то класиране!
Благодаря за споделеното. Не че наборът ще тръгне, но се ослушвам за нещо за малката му сестра. може би ще се разходя тези дни да погледна за какво става дума.

# 333
  • при моите любими
Напоследък пазарувам много от Fashiondays. Тениски предимно Nike (тази мания малко ме дразни) имат добри намаления. И раници от там взимам и за моите и за подаръци. Правят им голямо намаления. Ето тази е нашата. https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A0%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B … -nike-p4763174-2/
Миналата година изкара с нея и се оказа здрава. Сега като търсих модела видях, че съм я купувала за 50лв даже.

# 334
  • София
Много се чудех да записвам ли наборката на английски тази година. С този изцяло нов език и то толкова различен се притеснявах да не се обърква, но тя си иска, пък и мисля, че не е хубаво да пропусне още една година. Отделно в 18 СУ има допълнителни часове ФУЧ по португалски и тя много се е запалила да се запише, но ще питам на РС дали се предлагат на осми клас и дали ще е удачно да започне още един нов език.
bibi76, и моята ходи на Кпоп в Латин форс. Предполагам твоята е в залата до Мол София. Моята е на Плиска.
Ако можех да си го позволя щяхме да ходим всеки ден с наборката за дрехи. Обичаме да пазаруваме заедно. Тя мери много неща, избира също много. Носи само дънки с широки крачоли. Не иска да чуе за рокли и къси панталонки. Поне я накарах да носи потничета, че като я гледах с големите тениски на 35 градуса ми ставаше лошо.
Вчера излизаха с няколко бъдещи съученички и сега постоянно повтаря, че няма търпение да започне учебната година. Оказаха се много приятни момичета, дано и останалите са такива.

# 335
beb4o_fb, Hands Clap
Зареди ме позитивно за целия ден Hug

# 336
С наборката нямам драма с дрехите. От 2 години проходи предимно с дънки, с широките крачоли. Имаше и период, в който ходеше с долнище на анцуг на училище (дано да е минал). Ходи вече и с приятелки в мола да си пробват и пазаруват. Единствено, че си пада спестовна (да не напиша друга дума) и нещо може да й седи прекрасно, но ако й се стори скъпо, подминава. И много обикаля, за да не се прецака. Аз не обичам молове, онлайн пазарувам за всички и това обикаляне ме побърква леко. Радвам се, ако наистина ще си ходи с училищната тениска отгоре. Ще намали времето сутрин за избор.
Малкият ми е драмата. Той дънки не може да понася, дори и на ластик. Reserved пускат едни панталони с ластик, памучен, има различни цветове. Те, и на Окайди един модел, спасиха положението миналата учебна година, но в дните с физическо си беше с долнище на анцуг. Добре, че и други деца така правят и училището позволява (макар да не е хич естетично в моите очи, все пак са големи деца вече). То и аз се пъна да намеря нещо, което хем е анцуг, хем не е. Но ми е зор.

# 337
  • София
Ще си правим ли списък кое наборче къде учи в началото на следващата тема? В наборната на щерката си имаме такъв от 8-ми клас и сега си поддържаме вече и като студенти. И следващите набори имаха. Удобно е, за да не се питаме непрекъснато "вие в кое училище бяхте", но както прецените.

# 338
Много хубави карго панталони на ластик за слаби младежи има в Pull&Bear, синът ми направи преход от долнище към тях в 8 клас 😄.

# 339
  • София
sanaka, страхотна идея Flowers Hibiscus

bibi76, благодаря ти Flowers Hibiscus И там бяхме /до МОЛ-София/, но искат да танцува в двойка, а моята се оказа срамежлива. На Плиска имат точно това, което търся, далеч ни е доста, но вече е по-голяма и май е време да опита там.

# 340
Ще си правим ли списък кое наборче къде учи в началото на следващата тема? В наборната на щерката си имаме такъв от 8-ми клас и сега си поддържаме вече и като студенти. И следващите набори имаха. Удобно е, за да не се питаме непрекъснато "вие в кое училище бяхте", но както прецените.
Който желае, да ми пише, ще направя списъка в следващата тема или в първата осмокласна.

# 341
  • София
Пишете име на училището, паралелка, пол на детето. А, и град.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 10:08 от sanaka

# 342
  • София
Санака, идеята е чудесна.
Lúthien, пиша ти на лс.

# 343
Много хубави карго панталони на ластик за слаби младежи има в Pull&Bear, синът ми направи преход от долнище към тях в 8 клас 😄.
И ние ги харесахме тях, и тъкмо се зарадвах, че ще спре да ходи само с анцузи , ами малкия номер му е къс, по- големия широк Laughing

# 344
  • София
Стесняваш ги, нищо, че са на ластик.

Общи условия

Активация на акаунт