Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 442
  • 649
  •   1
Отговори
# 315
Аз също обмислям курсовете по програмиране. В 7ми клас моят син е учил Phyton.
Вие към школа ли сте се насочили?
Да, засега проверявам СофтУни и Никола Тесла, онлайн. Само се чудя с какво ще е най-добре да започне. И дали да не вкарам и немски…
За спорт ще си продължи с баскетбола и евентуално ако я навия за компания за плуване, че и на мен ми се ходи.

# 316
  • Варна
Предложих на набора няколко раници, той си избра тази:
https://lumar-bg.com/ranitsa-bang-17-black
Добре изглежда, лека е, нямам представа колко литра е.
Здравейте!
Току що поръчах тази раница !
Благодаря  sanaka ,че сподели...нещо подобно търсих, задължително да е черна.
Ние имаме нужда от изчистени долнища ,всички са малки ,къси ..170+ вече не стават...
Почвам лека- полека да следя за намаление в HM, Reserved ,имам спомен че пускат точно преди училище..

# 317
Ох, за дрехите, мъко моя... Откъде купувате за младежите тениски примерно? Детските са му малки, мъжките S са му големи...

# 318
  • София
Ох, за дрехите, мъко моя... Откъде купувате за младежите тениски примерно? Детските са му малки, мъжките S са му големи...
modivo, about you и подобни. Аз почти изцяло онлайн пазарувам.

# 319
Тениски и панталони - от вторите употреби.
Обувки от бест сикрет.
Якета и зимна екипировка - от декатлон или спорт депо.

# 320
При нас отдавна всичко е от мъжкия щанд. Наближава 180 см и е с 45 номер обувки.

# 321
  • София
Наборът е дребен, батко му е върлина, сестра му също изглежда по-голяма. Като му кажат "Кака ти..." и като сбърчи вежди и обявява, че е по-голям с цяла половин минута Joy Не обича дънки, в чудо се виждам с него. Сестра му пазарува сама, всичко е в черната гама. И двамата надничат в Zara, Reserved, често в modivo, aboutyou, answer. Манията по Luda отмина, отдъхнах си.

# 322
Тениски като казахте миналата година въвеждат цвят в гимназията на големия, не униформа, а цвят-син. Срок да тръгнат с такива два дни в 12 клас. Търси обикаля не иска какво да е синьо и стигаме до момента от сайт за тениски с щампа да поръчам, да ама той дребен слаб и гледам номерации: 140-165 обаче в сантиметри нещо много големи, а се водят детски. Поръчвам аз три последователни номера по една с идеята че ако трябва като пижама ще ползвам голямата ако е такава. Пристигат той си ги иска по него да се очертават мускулите... Разопаковам тази 140 добре, другите грамадни, та от там подарихме на по-едрите му приятели големите и купихме детски. Сега с дребното имат униформени тениски така че поне няма да ги мисля, само дето е чисто бяла. Иначе си взима от  intrersport, Reserved.

# 323
И аз благодаря за споделените раници. И аз ще купувам нова, но наборът хич не му пука с каква раница ще ходи - важното е да побира всички учебници. Имам съмнения, че скатава с приготвянето на чантатата и ходи с всички учебници за оптимизация Smile Досега беше на близо и не беше проблем, но тази година ще е различно.
За дрехите е същият като на Санака - не иска да чуе за дънки. Още влиза в номерация 10-11 годишни Scream Всичко му е ужасно широко в кръста. Вижда ми се дръпнал на височина, но ще гледаме да подновяваме гардероба септември месец. И с обувките е драма - ужасно тесен и дълъг крак (41 номер). Всичко му е широко.
Прочете адаптираната Илиада, но като цяло по цял ден кара колело, играят игри, събират се с приятели. Нито му се чете, нито му се пипва нещо. Сдобих се с Христоматията на БГ учебник, но е захвърлена. Амбицирахте ме с курсовете. Аз си мислех да го пощадя с немския тази година, но ще го мисля май.
beb4o, при нас викат "кака ти" на сестра му, която е 2 години и 2 месеца по-малка Satisfied Като ходихме заедно в НПМГ да го записваме, учителят първо към нея се обърна.... И тя - оооо супер, ще ме вземете ли Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 324
  • София
Когато отидохме да запишем набора във ФЕГ, бяхме със сестра му и първо решиха, че тя е ученичката. А тя е на 20 и никак не остана доволна. Не ми вярва ,че бързо ще дойде времето, когато ще се радва, че я взимат за 6 години по-малка. Joy
Иначе наборът е със съвсем нормален ръст за възрастта си - 165см., но дърпа през 3 седмици в момента. На обувки сме го докарали до 44 обаче, а е много слаб и с тези дълги стъпала, на фона на кльощавите крака, е като малкия Мук. Joy

# 325
  • София
Нашата наборка е висока вече 172, тя не иска да става по-висока, че и викат великан в училище , най- висока е от всички отделно е и по едра като цяло, но тя и е проблем, много се ядосва , че била такава. С нея по магазините е някакъв ужас и ад, изобщо като отида и се изпокараме за няма и 5 мин.
Носи широки дънки, тениски и кецове.
Кецовете включително и зимата , никакви ботуши не съм купила от 2 години, не иска и да чуе за ботуши, и сиутчери. Сега трябва да и взема два анцунга и два сиутчера минимум , още дънки и тениски и на есен ново яке, а там също е голяма драма. Като се почне оф дебела съм с това, оф грозна съм и чудо просто. Незнам вие как ги издържате такива тийнеджърски прищявки.

# 326
Е моят набор каквото му купя - това е. Дъщерята е кифла, но тя е малка. Наборът каквото намери в гардероба това ще сложи.

# 327
  • София
Ту ми се реве, ту се хиля като репичка, не знам какво е. Но едно нещо е сигурно - изтрещяла съм Joy
С благодарност към всички съоткачалки Flowers Hibiscus

# 328
Още ми е рано да купувам дрехи, а и тази година съм в чуденка какво да се вземе. Досега все с анцузи ходеше на училище. Дънките бяха табу, освен ако не трябва да ги облече за повод. И раница не мисля да взимам все още. Нека започне училище и да види дали ще му трябва нова. Сегашната му е здрава с изключение на един цип на по-малък джоб.
Успех на всички на четвърто класиране!

# 329
  • София
Моят не иска панталон/дънки с копче. Само с ластик признава. В НМ имаше модел панталон с ластик миналата година. Бях купила от всички налични цветове.
Ще видя дали ще намерим там нещо. Но първо трябва да му дойде музата да излиза с мен за дрехи.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 07:32 от ves+

Общи условия

Активация на акаунт