Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 624
  • 649
  •   1
Отговори
# 285
Моят син е с такава раница:
https://www.emag.bg/ranica-gabol-oxigen-s-dve-otdelenija-34-h-46 … 018109702_48406_1
Той си мъкнеше всичко като магаре всеки ден, нищо че имаха шкафчета в училище.
Но още една година няма да оцелее. Дъното е надрано от хвърляне по пода .

# 286
  • София
Нашата мома е с раница Fjallraven Kanken. Носи я от три години. Сега искала чанта за училище. Нещо като платнен tote bag.

# 287
Има ли гимназии, които са минали на електронни учебници?
До колкото четох 2АЕГ са с таблети в училище и не носят учебници. За мен това е минус, но аз съм си традиционалист Simple Smile

За раниците, в ЕГ 8 клас предполагам няма да имат много какво да носят. След 9 клас обаче, няма ли да си пълнят раниците както до сега? Моята си я пълнеше до горе и тежеше 100 тона. Ще им върши ли работа по-малка раница за 9 клас и нагоре? Тя след 4 клас е с Cool Pack и раницата си е като нова.

# 288
Свети Георги от частните училища. От доста време не съм виждала учебник Simple Smile.

# 289
От 5 клас насам намирам или си й правя пдфи за таблета. Последните 2 години нямаше учител, който да не разреши електронни учебници. Силно се надявам това безумно мъкнене на кг хартия да приключва.

# 290
Понеже по желание на набора взимаме геймърски лаптоп и мишка, аз поръчах тази раница да подхожда:

Скрит текст:

# 291
Предложих на набора няколко раници, той си избра тази:
https://lumar-bg.com/ranitsa-bang-17-black
Добре изглежда, лека е, нямам представа колко литра е.
Раницата 5-7 клас на моята беше като тази, същата марка, но по- къса. Само че цветна. Здрава е, но сега и тя иска черна.

# 292
  • София
Моите и двамата щели да си носят раницата от периода 5-7.клас. Усещам, че в началото на учебната година ще поискат други, когато видят с какво са съучениците им. Затова и сега не настоявам, няма защо да споря с лъвчета.

# 293
Аз сега съм в голяма чуденка какви допълнителни занимания да спретна на наборката за учебната година Thinking
При положение, че си избра профил с първи език английски, ми се струва, че ще й е твърде лежерно първата година. Та сега си мисля дали да е курс по немски, който ще им е втори език, или пък някаква школа по програмиране, че е профил СХН. Един C++ бейсикс, да речем.
Някой има ли представа с какъв програмен език започват, или това си зависи от училището?
Дали чисто нов втори език ще твърде объркващ, комбиниран с интензивен английски в училище?

# 294
  • София
Предложих на набора няколко раници, той си избра тази:
https://lumar-bg.com/ranitsa-bang-17-black
Добре изглежда, лека е, нямам представа колко литра е.
На моето дете му купихме от същата фирма раницата за 5 клас. Не е мръднала. При това я поръчах онлайн - една от най-сполучливите ми покупки - здрава, с много отделения, тайно джобче за пари и не й личи като е мръсна Simple Smile  Ще си продължи с нея. https://lumar-bg.com/uchenicheska-ranitsa-ars-una-nasa-au-5

# 295
  • Пловдив
Моите и двамата щели да си носят раницата от периода 5-7.клас. Усещам, че в началото на учебната година ще поискат други, когато видят с какво са съучениците им. Затова и сега не настоявам, няма защо да споря с лъвчета.
И моите лъвчета заявиха същото. Зарадваха ме, че не искали нови раници. Ако трябва да съм честна, въпреки огромния товар, който носеха ежедневно, раниците им от 5-7клас не са мръднали. Изпрах ги и са като нови. Виж за дрехи, вече започнаха есенно пазаруване. Всичко миналогодишно им е малко/късо. Миналата седмица обикаляха и си купиха х3 чифта дънки. Девойката и блузки и бяла риза. Младежът униформи нямат. Девойката само вратовръзка, за официалните поводи.
Обаче, не могат да решат къде да празнуват предстоящия си рожден ден. Всичките ми предложения са или детски, или скучни... Simple Smile

# 296
Аз сега съм в голяма чуденка какви допълнителни занимания да спретна на наборката за учебната година Thinking
При положение, че си избра профил с първи език английски, ми се струва, че ще й е твърде лежерно първата година. Та сега си мисля дали да е курс по немски, който ще им е втори език, или пък някаква школа по програмиране, че е профил СХН. Един C++ бейсикс, да речем.
Някой има ли представа с какъв програмен език започват, или това си зависи от училището?
Дали чисто нов втори език ще твърде объркващ, комбиниран с интензивен английски в училище?

Аз също обмислям курсовете по програмиране. В 7ми клас моят син е учил Phyton.
Вие към школа ли сте се насочили?

# 297
Даже си харесахме една от показаните раници, благодаря ви !
 И аз се чудя за уроци по втория език или школа по програмиране, но при всички случаи ще търся нещо онлайн .
А ще продължавате ли с уроците по нещо, и за това се чудя- математиката му е трудна и май ще продължим с уроците

# 298

Аз също обмислям курсовете по програмиране. В 7ми клас моят син е учил Phyton.
Вие към школа ли сте се насочили?
Относно раниците, синът ми миналата година ходеше с една мешка, в която си побираше дори и обувките за тренировка. Имаме и раница на габол, но почти не я носи Simple Smile

# 299
  • София, Лагера
Ох, вие сте вече на вълна раници, а мен тепърва ме хвана вълната 4то класиране Laughing (третото го бях забравила дори като опция)
Моичкият отдавна си избра 2 НЕГ, но сега с бала си влиза одма в 1 НЕГ и в момента съм в процес на рисърч кое е по-добро дългосрочно - Лайстунг в 1НЕГ или РЕ във 2НЕГ. Като транспорт е 1НЕГ, ама това е доста тъп довод...
Проявявам се като една (проста) колебаща се везна, което хич не е типично за мен.
На наборът му е все едно...
Имам прекрасни атестации от много места за 2 НЕГ + това, че няма и свободни места за нея на 4то класиране.

Lúthie, Деси Иванова, аз понеже съм в ИТ бранша - има безброй варианти за изучаване на пр. езици, а и тепърва ще има още повече! На човек само да му се учи! И да не е сега, време мнооого!

Общи условия

Активация на акаунт