Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 635
  • 649
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Обаче, не могат да решат къде да празнуват предстоящия си рожден ден. Всичките ми предложения са или детски, или скучни... Simple Smile

При нас за първа година двамата ще са в различни населени места на рождения си ден, имали планове Joy Досега бяха винаги на едно и също място, но с отделни партита, само за тортите се събираха заедно, както и държат са се снимат заедно.
ilik 123, вие бяхте в Пловдив, нали? Ако имате трамплини, може и да искат. Нещо като това

https://justplace.eu/

# 301
Все си мисля, че много ги жалим тез дЯца 😆 Записала съм я вече на курс по език, различен от училищните. Сега я натискам за спорт. Малко плуване ми се иска, тя се ослушва. Да видим. Аз се ослушвам и си мисля, че има време за нов гардероб. Обувките са ни драма и хич не чакам тоз момент с нетърпение.

# 302
Има ли гимназии, които са минали на електронни учебници?
До колкото четох 2АЕГ са с таблети в училище и не носят учебници. За мен това е минус, но аз съм си традиционалист Simple Smile

За раниците, в ЕГ 8 клас предполагам няма да имат много какво да носят. След 9 клас обаче, няма ли да си пълнят раниците както до сега? Моята си я пълнеше до горе и тежеше 100 тона. Ще им върши ли работа по-малка раница за 9 клас и нагоре? Тя след 4 клас е с Cool Pack и раницата си е като нова.

Хромбука си даема място, а и през голяма част от времето ползват хартиени учебници.

# 303
  • София
Спортът при нас е по подразбиране. Само щерката иска да смени школата по танци, латино "дива" е +модерни танци. Миналата година й беше лежерно в новата школа, в старата нямаше 5-6, тренираше 7 дена в седмицата, събота и неделя - по 3 чАса. Но я натиснаха за акро-латино, а тя не искаше акробатика, страх я е. Ако някой може да сподели някоя школа - ще съм много благодарна.

# 304
  • София, Лагера
Все си мисля, че много ги жалим тез дЯца 😆 Записала съм я вече на курс по език, различен от училищните. Сега я натискам за спорт. Малко плуване ми се иска, тя се ослушва. Да видим. Аз се ослушвам и си мисля, че има време за нов гардероб. Обувките са ни драма и хич не чакам тоз момент с нетърпение.
И аз си мисля, че много ги жалим. Дългосрочно ще ни бъдат благодарни.
Плуването е супер! Наборът наред с целия зор в 7 клас така и не пропусна една тренировка!

# 305
Бебчо, Dance station на НДК? Гледах, че имат много класове, а мястото има много опции за транспорт.

# 306
  • София
Ааа, не, дрехи ще пазарувам най-рано на 10-ти септември. В момента всичко умалява толкова бързо, че и през ум не ми минава да пазарувам сега. Проблемът ми е, че той не обича дънки. Иска само по-широки спортни панталони, тип карго, а те винаги са му доста широки в кръста и ги носим на шивач. Слим дънки му стоят много добре, според мен, но не иска и да чуе. Joy
За спорт вероятно ще си продължи тениса от есента. Лошото е, че треньорът му, който беше страхотен, спря с дейността в началото на април, а той не иска друг. Но ще търсим.

# 307
  • София
zlatenceto, гледахме ги, но нея я влече латиното повече, а там няма. Благодаря ти Flowers Hibiscus

# 308
Значи дрехите не са ми само на мен проблем. Лошото е че септември вече ще съм на работа и ще  стягам багажа на големия  за общежитие... Не че не е стегнат, ама все нещо непредвидено ще изникне.

# 309
Санака, хич не бързам за пазаруването, ама имам да търся дамски обувки 41 номер 🫣
Поне проноси дънки...

# 310
За дрехи не искам и да помислям, много е висок, а е слаб. Не знам в какво ще го обличаме това дете

# 311
Раницата ми е най-малкия проблем, като се сетя, че само по тениска/ риза не може (поне униформа купихме) да ходи на училище и ми прилошава. Всичко още на 5.07 му беше до кокалчетата. Панталон/ дънки ако му стана дължина ще трябва три пъти да влезе в тях... С къси панталони не става да ходи.
Ех, заблазявам ви. Моето дете носи дрехи от 5 клас. Тя вече почти не расте, не че и преди беше много пораснала. 150 см още ги чакаме. Има две братовчедки близначки 2 клас, едната вече е почти колкото моята.
Не се оплаквам, въпреки че и на нея и на мен ни се иска да и стават малки дрехите.
Трудно е. За нейния ръст дрехите са по-детски, а тя вече пубер, иска по като за девойка.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:14 от laurentin

# 312
  • Пловдив
Обаче, не могат да решат къде да празнуват предстоящия си рожден ден. Всичките ми предложения са или детски, или скучни... Simple Smile
При нас за първа година двамата ще са в различни населени места на рождения си ден, имали планове Joy Досега бяха винаги на едно и също място, но с отделни партита, само за тортите се събираха заедно, както и държат са се снимат заедно.
ilik 123, вие бяхте в Пловдив, нали? Ако имате трамплини, може и да искат. Нещо като това
https://justplace.eu/
Да, в Пловдив сме. Но нямаме такива трамплини. Иначе, можеше и да ги харесат. Моите заявиха, че това им бил последният рожден ден, в който празнуват заедно, с общи приятели. Догодина всеки щял да си празнува отделно.
Дънки слим и двамата не харесват. И аз също. Надявам се, че попремина тая мода вече. Харесват или класически дънки или широки. Отдавна не се меся. Купуват това, което ще носят Simple Smile Младежът, както години беше 10см по-нисък от сестра си, за 2 месеца я надмина. Радост голяма и голямо натякване Simple Smile А кака им, горичката, остана най-ниска...

# 313
  • Sofia
И ние не бързаме с дрехите. Набора се мери до батко си, е задминал го е ,а за мен да не говорим. Вече са в този период в който могат да разменят всичко 170+
И е много труден защото е хилчо и размер s мъжки анцузи са му широки ,но  вчера купихме маратонки, че отиваме на поход цяла седмица и от 42 е 44 🙄

# 314
Ами расте като гъба, надмина батко си на височина, та вече и от него не може да износва всичко от баткото е късо, а той ги е носил преди няколко месеца нещата.

Общи условия

Активация на акаунт