Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 360
  • 649
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Успех на 4-то класирене! Нека шансът и благосклонната съдба са на страната на участващите! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 16
  • София
И силата да бъде с тях!

# 17
Добро утро, благодаря за новата тема.
При нас в 145 учители раз и. По музика беше най строгата, всички й имаха яко страх.

Нали утре, на 2.08 излизат новите свободни места? Да не ровя днес, че ни е важен ден Wink

Да, днес е последен срок за записване, утре обявяават свободните места за 4-то класиране.

# 18
Сисил, мисля като теб. Че ще излязат хубави места на това класираме. Четох напред, че четвърто било "по-спокойното". Успех и стиснати палци на всички куражлии, които още са в борбата 🍀

# 19
  • София
Сисил, мисля като теб. Че ще излязат хубави места на това класираме. Четох напред, че четвърто било "по-спокойното". Успех и стиснати палци на всички куражлии, които още са в борбата 🍀
То и на 3то имаше много хубави места, ама бал и късмет също трябват

# 20
Благоаря за темата!
Очаквам доста свободни места в паралелки които на 2ро класиране са били с бал около 440 -те са се отписали, за да участват на 3то. Да видим дали съм права.

И за тях също ще играят деца, които не са успели на трето, пак с тези балове Wink
Така че и това класиране не ми се струва много спокойно Simple Smile

# 21
  • Варна
Записвам се и аз в новата тема! Нашата ваканция тече с пълна сила- плаж ,море ,аквапарк и игри на компютъра... Младежът няма желание да чете задължителната литература, не знам дали така да продължаваме....🤔🤔
Добре, че не сме участвали в 3 -то класиране , както и предполагах бала за нашите желани училища се е качил  с 30- 40 точки.Никъде нямаше да влезе ,даже и в гимназията ,в която в момента е записан , в нито една паралелка с обявените свободни места.
Взела съм правилното решение , благодарение на вас😊😊.Колко пъти  съм гледала тези статистики за миналите години ,колко листи изписах ,сравнявайки баловете за последните 3 години за всички класирания.. майко мила.
Вече имам опит,след 4 години пак ще имам седмокласник 😊. Готова съм😁😁😁

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 14:49 от Velina_p

# 22
Възможно е да се опитат да се върнат по местата си от второ децата, да. Но все някога трябва да има край и окончателно наместване. Предполагам, че на всяко класиране незаписаните намаляват?
Видях и на МОН предложенията за дати за нво догодина, отново късно (около 20 юни някъде). Според мен това не е хубава практика. Но кой ме пита.

# 23
И моят младеж не чете задължителна литература, но съм решила да го оставя. Даже ме е яд малко, че купих ученическите издания вместо христоматията за осми клас и ги натрупах, но нищо. След това усилие с кандидатстването се опитвам да се настроя, че вече е по-голям и трябва сам да си решава ще чете ли лятото и как ще се организира.

# 24
  • София
Абе като се видят местата утре, къде и какво, може да се коментира... сега само се чудим за това 4то класиране... то ако има тук-там по 1 място е супер риск... ако са повече места вече друга работа Sweat Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:20 от Cabo San Lucas 40

# 25
  • София
Lúthien, благодарности и от мен, че се грижиш за нас и отново подсигури прекрасно местенце, където да се събираме!

И моя не чете задължителната литература, ама и тя е една... Помня аз с каква досада я отхвърлих преди години и сега изобщо не го тормозя. Купила съм христоматията - да си я прегледа, когато реши. Изхабих си нервите за него, малкото останали ги пазя за девойката, с която след 5 години ще съм на това положение.

Весело лято момичета и момчета!  Simple Smile
Насладете му се, че малко остана и оставете децата да починат.

Стискам палци на най-смелите за 4-то класиране! Дано успеят!!!

# 26
  • у дома
Възможно е да се опитат да се върнат по местата си от второ децата, да. Но все някога трябва да има край и окончателно наместване. Предполагам, че на всяко класиране незаписаните  намаляват.
Намаляват да-ето напр на sanaka и beb4о децата няма да се върнат,защото са приети в по-желано училище.

# 27
  • София
Според мен ще има пак не малко места обявени утре, предвид изкушаващите места от 3то класиране , доста хора са се отпусали в последния момент, които утре ще са налични.
Ноо... за баловете, не смея да кажа нищо.
Дано са се понаместили голяма част сега на 3то и да оставят шанс на останалите деца за 4то класиране.
Сега всеки ще го е много старах и на тръни да си пробва късмета заради изненадата от 3то класиране.
Само , който няма какво да губи ще е спокоен.
Напрегнато ще е със сигурност.

# 28
  • София, Лагера
Ла Вер, в десетката!
Скрит текст:
Войнов и Петьо Иванов ли са двамата?

Успех на всички дечица на поредното класиране и здрави нерви на майките им!

И на мен са ми е много интересно какви ще са баловете на следващите класирания.

Моя синковец изчете задължителните неща (откъсите + някакви резюмета на произведенията за контекст) и сега чете Станислав Лем. Олд скуул, ама златно.

# 29
Ние не сме си и помисляли да участваме на 3-то класиране, но сега лекичко започват да ме сърбят ръцете за 4-то. Едва ли обаче ще се появят места в желаната гимназия за момиче, а и да се появят, съмнява ме бала да падне с цели 4.5 точки. Рискът не си заслужава.
Моята отказва да прочете цялата задължителна литература. Била съм я прецакала миналата година, когато изчела всичко, а то можело само отделни глави, и сега не иска. Но не бих я и карала да чете цялата Библия. Прочете Илиада и мина на нейните си романи.

Общи условия

Активация на акаунт