Отговори
# 30
Аз имам срок до 15 август да завърша едно много важно нещо, което се проточи от 15 юни. И ако Меркурий ме спре още един път, ще го намеря и ще...
И ще го хванеш във въздуха за жезъла  Mr. Green

# 31
  • София
Ще му откъсна крилцата на сандалите!

# 32
  • Варна
Издържах ги още малко и си бих камшика. Ми...предпочитам да си общувам с мъже на маса по съборите, много по-забавно е. Кокошите партита напоследък ми късат нервите.

# 33
Е добре де, какво толкова разнищват жените - моторджийки на маса? Някаква революционна плетка на една кука ли, какво? Кажи да знаем и ние, неуките, дето в този живот няма да ни се случи да пуснем ухо в женска компания, пък сме любопитни по природа Simple Smile

# 34
  • Далечният изток
Не вярвам да са моторджийки, иначе щяха да имат общ език...

# 35
Тва "общ език", много двусмислено прозвуча Simple Smile
Нека моторджийките опровергаят. Или пък потвърдят Simple Smile

# 36
  • Варна
Ами аз по съборите съм основно в мъжка компания на масата, така че се обсъждат неща, които си говорят мъжете там. За жени, за мотори, за музиката, която слушаме на живо, за ядене и пиене, за следващи или минали събори, за общи приятели. Такива неща. Не е скучно. Поне на мен не ми е скучно. Запознавам се с нови хора, общо хоби имаме и започваме да си говорим кой къде е ходил, какви случки е имал на две гуми, винаги е оживен разговора и интересен.

Сега, имам друг проблем. Влизам тука да се оплача и да потърся съвет. Отскоро съм с Xiaomi Redmi 13C. Телефонът не е кой знае какво, но чудесно отговаря на нуждите ми. Не мога обаче да си сложа различни мелодии на различните контакти и направо ми иде да го тресна в земята. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем на тази марка телефони, моля за помощ. С предишното ми Xiaomi нямах такъв проблем, взе си ги от раз. Мелодиите съм изтеглила от нета, изрязала съм ги, в правилния формат са, на устройството са, но не става и не става. Влизам в Настройките на контакта, задавам мелодията, уж я приема, но като накарам дъщеря ми да ми звънне, тц. Явно е нещо специфично, но аз вдигнах ръце вече. И специално приложение бях сложила, за отделни рингтонове на отделните контакти, пак ударих на камък.

# 37
Добро понеделнишко утро! Черпя кафенце!!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:41 от A.I.A

# 38
AIA, перфектна форма! Браво, момиче!

Добро утро!
Болните оздравяха, надявам се, мореплавателките акостираха, а любовчийките са в сезона си. Последното като он и офлайн наблюдения Wink

# 39
Благодаря!!!! Heart

# 40
привет, сладури!
Ая, не кафе ами валериан трябва да пият мъжете като те видят, много си сладка.. Heart Eyes
уикенда бях на планина и сега ми е много тъпо, че вече не съм там..

# 41
Не съм мъж, ама нямам нищо против всеки ден с такива снимки да ми започва. A.I.A, прекрасна си. Къде се подвизаваш? Grinning

Тъпото е забранено. Grinning Ходим и имаме спомени - това е важното. И като следствие - пак ще отидем там /някъде/, защото искаме, много. Grinning

Имам въпрос: получих 2 поръчки от Temu, уж платени с карта, но впоследствие плащанията отхвърлени /т.е. не са взети пари от картата/. И сега - всичко е при мен, взето и неплатено. Някой друг с таквизи преживявания? Joy

# 42
  • София
Ами честити подаръци!

# 43
Добро утро
Не разбирам, защо мъжете трябва да пием валериан - не сме виждали красиви жени и няма такива около нас ли ?

# 44
Подариха ми карти таро.
//
В любовен период съм.
//
Ая, обичам много червено.

Общи условия

Активация на акаунт