Отговори
# 105
Не съм използвала вашите продукти но с наближаване на есента се ориентирвам  за добавки за имунната система бих опитала и  Art Life

# 106
Защото на есен сина ми тръгва за първи път на детска градина.

# 107
  • София
Не съм използвала ваши продукти, ще се радвам ако имам възможността да ги изпробвам !

# 108
Защото подпомагат защитните сили на организма.
Не сме използвали продуктите на Art Life, но бих искала да ги изпробвам.

# 109
Не съм ползвала тези ваши продукти и с удоволствие бих ги пробвала, време е да подсилим имунната система!

# 110
Имаме 2 малки деца, които много се разболяват, а от тях - и ние. Затова мисля, че продуктите на Art Life ще ни помогнат.

# 111
Смятам, че Вашите продукти ще са подходящи за мен и моето семейство! Като майка, която кърми, считам че моят имунитет и здраве са съществено важни за това на детето ми!

# 112
  • Бургас
Дали продуктите на Art Life са подходящи за нас все още не знам, но бих искала да ги пробваме.

# 113
Не сме пробвали продуктите досега, но определено изглеждат много подходящи за нашето семейство. Аз съм с отслабен имунитет, тъй като съм кърмачка и родих юли месец. Също така сме с батко, посещаваш градина и наближава есенният сезон на боледувания. Определено искам да предпазя всички вкъщи от вируси и бактерии, доколкото е възможно - и новороденото, баткото, мен и таткото Simple Smile

# 114
Не сме пробвали продуктите ,но бихме пробвали нещо ново, което би ни предпазило от вируси и настинка.

# 115
В търсене на спасение от вирусите сме, особено през идващия есенен сезон. Не сме опитвали вашите продукти, но от това, което прочетохме - обнадеждаващи са. Включваме се и с удоволствие бихме ги опитали, дано да намерим защитата, която търсим.

# 116
Не съм ползвала продуктите на марката, но бих ги пробвала с удоволствие.

# 117
Не съм използвала вашите продукти, но мисля, че са подходящи за семейството ми, особено тези за повишаване на имунната система.

# 118
Подходящи са за мен и семейство ми, защото всяко семейство има нужда от качествени продукти за борба с вирусите. В днешно време с храна, която няма никаква хранителна стойност, всички имаме нужда от прием на допълнителни  витамини

# 119
  • Г. О.
Не съм ползвала вашите продукти и бих ги пробвала, тъй като сега търся омега-3 за цялото семейство, какъвто продукт вие предлагате.

Общи условия

Активация на акаунт