Отговори
# 120
Не сме използвали от вашите продукти до сега. С удоволствие бих с настъпването на новата учебна година.

# 121
  • София
Не сме ползвали вашите продукти, но боледуваме редовно и имаме нужда от подсилване на имунната система.

# 122
Не съм ползвали продуктите на марката, но е време да подсилим имунитета за предстоящия зимен сезон.

# 123
Не бях запозната с вашите продукти, но от прочетеното разбрах, че са точно това, което може да подобри доброто самочувствие и жизненост на всички членове на семейството. Предвид факта, че всички сме в активна възраст и ежедневно общуваме с широк кръг хора, както и значителното психическо и физическо натоварване, смятам предложените продукти за добър помощник по отношение на бързото възстановяване на жизнените сили и укрепване на имунитета. Използваме други добавки, в чиито положителен ефект сме убедени, но ще се радвам да имаме възможност да сравним ефикастността с вашите продукти.🍀🍀🍀

# 124
Не съм използвала ваши продукти, но наближава период, за който трябва да се подготвим аз и моето пет членно семейство и ще се радваме да ги опитаме и предложим на наши близки и познати! Simple Smile

# 125
За първи път тук "виждам" марката, ако имам възможност искам да пробвам продукт.
Спреят за нос "ИммуФрин" дали е подходящ за малки деца - 2 г.?

# 126
Защото, сме ученици и съм отчаяна от всичко, което съм пробвала. С удоволствие купувам нови продукти, до тук от прочетеното, съм много впечатлена и с удоволствие бих пробвала и тях. А ако имат ефект, ще е чудесно.

# 127
  • Горна Оряховица
Пия витамин B и за това бих пробвала и вашите продукти Simple Smile

# 128
  • София
Глюкозил Норма,използваше баща ми и  остана много доволен а аз и сина ми с удоволствие бихме пробвали други ваши продукти Simple Smile

# 129
Смятам, че продуктите на Art Life биха били подходящи за мен и моето семейство, защото по описанията изглеждат иновативни и с чудесни характеристики. Обичам да изпробвам нови продукти за имунитет и витаминни комплекси за мен и за детето, защото мисля  че храненето ни не е достатъчно балансирано и пълноценно, а и винаги е сред много хора, което увеличава риска от заболявания.

# 130
Не сме използвали продукти на тази марка, но ще се радвам ако имаме възможност да ги пробваме.
Есента наближава и е време да подсилим имунитета си преди есенно-зимния сезон.

# 131
  • Пловдив
За мен беше интересно да прочета характеристиките на продуктите ви и определено сред тях открих такива, които с удоволствие бих изпробвала. Смятам, че са добър избор за цялото семейство, предвид качеството, което обещавате и съставът, който е без захар и други излишни съставки.

# 132
Не сме използвали все още продуктите, но смятам, че са подходящи за нас, защото здравето ни има нужда от качествена и ефиктивна защита.

# 133
Към момента не съм използвала продукти на марката, но звучат интересно и обещаващо. Бих пробвала и за себе си, и за семейството ни.

# 134
Качествени продукти за стимулиране на имунитета са особено полезни за мен, тъй като съм изключително податлива на вируси, особено от респираторните заболявания. И за детето бих давала профилактично.

Общи условия

Активация на акаунт