Отговори
# 135
  • на дъното
Бих се радвала да ги пробваме с моето семейство вашите продукти, защото обичаме да се грижим за здравето си💗

# 136
Не сме ползвали вашите продукти досега и по това, което прочетох смятам, че ще са подходящи за мен и моето семейство в борбата с вирусите. С удоволствие бихме ги изпробвали

# 137
Не сме пробвали вашите продукти, но семейството ми е отворено да пробваме различни имуностимуланти за да редуцираме боледуванията през зимата.

# 138
Не сме пробвали вашите продукти, но това, което прочетох звучи обещаващо.
Бихме се радвали да ги изпробваме, за да се подготвим за предстоящия есенно-зимен период.

# 139
Не сме ползвали тези продукти и с удоволствие бихме ги пробвали, особенно продукти за хрема.

# 140
Не съм използвала вашите продукти,  но моето семейство би ги пробвало с желание, тъй като се грижим за здравето си.

# 141
С удоволствие бихме искали да използваме висококачествените продукти на Art Life , мисля че са подходящи за моето семейство, защото са доказани и обичани продукти, подпомагащи имунитета през сменящите се сезони.

# 142
Бих използвала продуктите Ви, защото смятам, че е важна превенцията и подсилването на организма, за да успее да се справи с вирусите през студените месеци. Чудесно е, че предлагате както продукти само за деца, така и за цялото семейство.

# 143
За да кажа дали са подходящи за нас, трябва първо да ги пробваме, но това което чета ми звучи доста добре. Имаме нужда определено от качествени продукти за имунитет и превенция през есента. Септември малкия тръгва отново на градина, аз съм с дефицит на витамин Д...

# 144
  • Враца
Харесаха ми продуктите и с удоволствие бихме изпробвали някой от тях.

# 145
Не бях чувала и чела за продуктите ви, надявам се да поправя това. Бих ги използвала и се надявам на положителен ефект.

# 146
Не сме използвали все още продуктите, но смятам, че са подходящи за нас, защото здравето ни има нужда от качествена и ефикасна защита през всички сезони.

# 147
  • София
Спреят за нос е първото, което привлече вниманието ми, защото единият ми син е почти постоянно с хрема.

# 148
Не съм използвала продуктите, но ме впечатлиха положително. Мисля че да подходящи за цялото семейство, защото постоянно някой от нас е с хрема , малката дъщеря носи всички бацили от градината , а аз съм с дефицит на витамин З

# 149
Всичко, което е добро за имунитета, е добро и за семейството ми.

Общи условия

Активация на акаунт