Отговори
# 150
Не съм използвала вашите продукти,но ще се радвам да ги изпробвам. ☺️

# 151
Защото биха били полезни за цялото ни семейство, целогодишно имаме нужда от засилване на  имунната ни система.

# 152
  • София
Аз и сина ми сме с астма, хроничен синузит и борбата е жестока… какво ли не пробваме целогодишно, без особен резултат … отделно съм и с недостига на витамин д.. та в този ред на мисли, смятам, че биха били полезни комплексно за семейството ми за повишаване на имунната.

# 153
Защото имаме нужда от защита срещу вируси.

# 154
  • SF
Изкарах един вирус и ми предписаха имуностимуланти. Имам нужда от подсилване на организма.
С удоволствие бих изпробвала и вашите продукти.

# 155
  • София
Не съм ползвала продуктите Ви,но бих пробвала с удоволствие нещо за имунитет и синузит.

# 156
Работя в среда, в която постоянно съм изложена на различни вируси и рядко ме пропуска някой. Търся всякакви начини да подсиля имунитета си, но засега без особен успех.

# 157
Не съм ползвала продуктите Ви, но биха ми били полезни, тъй като от години ми се налага да приемам Витамин Д всеки есенно-зимен сезон. Имунитетът ми е много компрометиран в студеното време и не издържам повече.

# 158
Не съм използвала все още продуктите, но смятам, че са подходящи за нас, защото здравето ни има нужда от качествена и ефикасна защита през всички сезони

# 159
Защото са подходящи както за малки, така и за големи и ще ни помогнат да сме здрави през цялата година.

# 160
  • Пловдив
Грижата и здравето на  моите близки за мен е и израз на любов и задача с приоритет .  Портфолиото на Art Life ме освобождава напълно от ангажимент да подбирам  и/или  избирам  продукти съобразно възраст , доза , състав или цена ,тъй като те са подходящи за цялото ми семейство благодарение на  уникалната си програма за здравословна хранителна подкрепа, наречена „Mega Pro Age“ продуктите на Art Life са подходящи за нас. Освен това ги предпочитам ,защото ми гарантират загриженост и любов  с :
Безплатна доставка
За поръчки над 150 лв.
Получавате подарък
При поръчки над 100лв.
Консултации
Ние ще отговорим по всяко време
Право на връщане
До 14 дни

# 161
Здравейте,

Използвам много продукти, витамини, спрейове и Д3. С дефицит съм на вит. Д 3, него приемам почти целогодишно. Спрей за нос също ми се налага заради ринит или сух нос , все нещо и там се обажда. Вит. С често купувам за всички в семейството.

Ваши продукти не съм ползвала до сега. Бих опитала от всички.

# 162
Не съм ползвала продуктите,но с радост бих ги пробвала.Всички имаме нужда от силен имунитет.

# 163
  • Пловдив
Не сме ползвали продуктите ви, но звучат много добре. Интерес за мен представляват спреят за нос, тъй като сме с чести хреми, препаратът с желязо и В витамини (аз съм от години с желязодефицитна анемия), а също и за имунна защита.

# 164
  • Плевен
Смятам, че някои от тези продукти са подходящи за мен и семейството ми, особено през есенно- зимния период, за да засилим естествените си защитни сили.

Общи условия

Активация на акаунт