Отговори
# 165
  • някъде
Не съм ползвала вашите продукти. Време е за подсилване на имунитета за предстоящия зимен сезон.

# 166
Не съм използвала вашите продукти, но съм в търсене на качествени добавки за поддържане на оптимално здраве и с радост ще ги пробвам.

# 167
Мъжът ми изкара коклюш пролетта и сега е постоянно болен, буквално през две седмици го боли гърлото и кашля.
Дъщеря ми е с трета сливица и не спира да боледува и тя. Винаги страда от нос и уши.
Със сигурност ще пробваме вашите продукти, поради тези причини.

# 168
Имаме нужда от продуктите на Art Life, защото дори и лятото сме изложени на заплаха от летни вируси и това денонощно стоене на климатик ни влияе ужасно.

# 169
Мисля, че са полезни за цялото семейство заради добрия подбор на витамини и елементи, които подпомагат цялостната кондиция на тялото и на деца, и на възрастни.

# 170
Продуктите на Art Life са подходящи за мен и моето семейство, защото те предлагат високо качество, базирано на природни съставки и научни изследвания. Вярвам, че тези продукти са разработени с грижа за здравето и благосъстоянието на хората, осигурявайки ефективна подкрепа за имунната система, енергията и общото здраве. Те са съобразени с нуждите на различни възрасти, което ги прави идеални за цялото семейство. Също така, Art Life съчетава традиционни знания с иновативни технологии, което гарантира безопасност и надеждност.

Продуктите на Art Life за нас са чуден дар,
С тях животът става свеж и по-добър.
В тях природата и науката са в хармония вплетени,
За здраве и сила те са за нас напълно заложени.

За малки и големи – грижа, която не стихва,
Всяка капка, всяка хапка ни защитава тихо.
Затова за моето семейство те са идеален избор,
С тях сме здрави, силни – и това е сигурен извор!

# 171
  • София
Не съм пробвала продукти на марката. Смятам, че са подходящи, защото идва есено-зимен период и започват гриповете и настинките, тогава взимаме нещо за имунитет. Сперей за запушен нос се налага да ползваме всяка зима.

# 172
Не съм ползвала тези продукти и с удоволствие бих ги пробвала. Време е да подсилим имунитета за предстоящия зимен сезон.

# 173
Смятам, че са подходящи, защото принципно използваме продукти за повишаване на имунитета със сходен състав и характеристики.
Бихме ги изпробвали през идващия есенно-зимен сезон.

# 174
До момента аз и семейството ми не сме използвали продуктите на Art Life, но смятам, че са изключително подходящи за нас, тъй като често боледуваме и имаме нужда от повишаване на имунитета. Например спреят за нос "ИммуФрин" и спреят за устна кухина „ИммуЛиз Актив“ ми се струват доста подходящи продукти за нашето семейство.

# 175
Не сме ползвали продуктите ,но смятам че са подходящи за нас ,за да си повишим имунитета ,а и детето ми скоро ще тръгва на градина и трябва да е с по-силен имунитет. Много легенди съм чувала за "градинския сопол".Grinning

# 176
Защото са иновативни, безопасни, ефективни и с прецизно тествани съставки.

# 177
Тези продукти будят интерес в мен и с тях бих подпомогнала здравословното си състояние, особено през идващия есенно-зимен период...

# 178
  • Бургас
До момента не съм попадала на тези продукти,но бих ги използвала.
Идва и сезона,когато трябва да вземем мерки, против вирусите.

# 179
Намирам ги за подходящи, защото работим пряко с хора и не ни се разминават вирусите. Бихме опитали да подобрим имунитета с тях 💪

Общи условия

Активация на акаунт