Отговори
# 180
Смейството ми доста често е навестявано от болести...Претъпкан е домът ни с лекарства, но повечето са проба-грешка...
Преди време съм печелила от форума страхотни хранителни добавки за децата. Мисля, че и вашите продукти ще са добри и бих ги дала на семейството си!

# 181
Не сме ползвали тези продукти и бихме ги опитали. Всяка есен и зима приемаме имуностимулатори, за да борим вирусите. Ще се радвам ако наистина са чисти, ефективни и качествени.

# 182
Не съм използвала продуктите. Имаме силна нужда да опитаме неща, което наистина да действа и да подпомогне организма на мен и дъщеря ми, която вече е на 5, но не спира да боледува дори и през лятото, както и аз.

# 183
Смятам, че продуктите на Art Life са подходящи за мен и моето семейство, защото са висококачествени биотехнологични продукти, които ще подсилят имунната ни система ефективно и безопасно.

# 184
Привет! С удоволствие бихме приели вашите добавки, напитки и витамини на нашите рафтове, ако поне малко намалят честотата на боледуване на домочадието. Винаги правим верижна реакция …  Продуктите звучат обещаващо като бихме започнали с К2 + Д3 и здравето на чревната флора.

# 185
Мисля, че продуктите на Art Life ще са чудесни за мен и моето семейство!
 Те са с високо качество, имат природни съставки и много витамини, които ще помогнат за здравето и на деца, и на възрастни.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 23:20 от monii

# 186
И ние и децата, много често настиваме и лепваме вируси, затова бих изпробвала нови, здравословни продукти.

# 187
Не сме изпробвали Вашите продукти, но бихме, за да поддържаме здравето и имунитета си

# 188
Не сме използвали тези продукти, но с удоволствие бихме ги пробвали у дома. Време е да подсилим имунитета за предстоящия зимен сезон.

# 189
Не сме използвали все още продуктите, но смятам, че са подходящи за нас-имаме две деца:  едно в детска градина и едно в училище, които постоянно носят различни вируси от там и за това имаме нужда от ефикасна защита през всички сезони.

# 190
за предстоящите есен и зима сме в търсене на продукти за засилване на имунитета, които да са подходящи и за деца.
продуктите на art life звучат интересно и с удоволствие бих ги пробвала за нас и за детето.

# 191
  • Варна
Защото идва есента и училищното време и ще са ни нужни имуноподкрепящи продукти.

# 192
Бихме пробвали с удоволствие вашите продукти, не съм ги използвала до момента, но ще се радвам ако станат част от ежедневието ни

# 193
  • Пазарджик
Не съм използвала вашите продукти,ще се радвам да ги изпробвам !

# 194
Мисля че Вашите продукти биха били подходящи за мен и семейството ми.
Всяка есен приемаме хранителни добавки и други продукти които да ни помогнат да се справим с вирусите . Не сме ползвали Вашите продукти и бихме ги пробвали с надеждата, че най- накрая сме открили нашето работещо средство за борба с есенно- зимните вируси.

Общи условия

Активация на акаунт