Отговори
# 195
  • София
Не съм ползвала продуктите на марката, но бих пробвала, поради недостиг на витамин Д.

# 196
Радвам се, че от този форум разбрах за вашите продукти и със сигурност ще ги опитаме, след това което прочетох. Пробвали сме много за децата, голям ефект не видях.
С удоволствие бихме пробвали Art Life, за имунитет и приемане на необходимите за тялото витамини.

# 197
Не сме използвали все още продуктите, но смятам, че са подходящи за нас, защото здравето ни има нужда от качествена и ефикасна защита през всички сезони.

# 198
  • Elhovo
Не съм използвала Вашите продукти, но ще се радвам да ги изпробвам !

# 199
  • София
Заинтрегува ме Спреят за устна кухина „ИммуЛиз Актив“, смятам, че ще ми помогне за раздразненото гърло.

# 200
  • Русе
Не съм използвала ваши продукти, но бих се радвала да ги опитаме с цел да редуцираме училищните отсъствия.

# 201
Нашето семейство не е използвало продуктите ви,но с радост бихме ги изпробвали !!!

# 202
Сезонът на вирусите тепърва предстои затова бих пробвала продуктите ви

# 203
Не бях чула досега спрей за нос,който да подсилва имунитета,но ми стана интересно.
Смятам,че продуктите ви са подходящи за нас,защото са и за ежедневна профилактика.

# 204
  • Стара Загора
Продуктите звучат интересно и иновативно, подходящи за цялото семейство. Заинтригувана съм и ще се радвам да ги виждам по-често.

# 205
  • EU
Не сме използвали тези продукти, но с удоволствие бихме ги пробвали. Време е да подсилим имунитета за предстоящия зимен сезон.
Аз съм учител и съм изложена постоянно на различни вируси. Ще се радвам да предпазя мен и семейството ми.

# 206
Не съм използвала вашите продукти и ще се радвам да ги пробвам!

# 207
  • София
С началото на есента се развихрят и вирусите и е време да подсилим имунитета на всички у дома. Продуктите на Art Life изглеждат подходящи за профилактика и подсилване на организма на децата и възрастните в семейството.

# 208
Бихме пробвали Вашите продукти, защото моето дете всеки месец боледува. От септември започвамя с имуностимуланти за организма

# 209
  • София
Не съм използвала вашите продукти, но ще се радвам да ги изпробвам.

Общи условия

Активация на акаунт