Отговори
# 75
  • София
Не сме използвали вашите продукти, но сме готови да пробваме всичко, което би могло да нанали поне малко градинските вируси и бацили. Надявам се да подсилим имунитета си преди есента и зимата.

# 76
Смятам, че вашите биоактивни комплекси са за нас, тъй като имаме дете в училищна възраст, което редовно ни носи всякакви вируси.

# 77
Бих ги пробвала, защото в къщи всички имаме нужда от подсилване на имунната система

# 78
Не съм използвала Ваши продукти и ми е любопитно дали ще има някакво действие, освен хубаво написаните ревюта за продуктите.

# 79
Вашите продукти са подходящи за мен защото се опитвам по всякакъв начин да подпомогна имунитета си срещу хроничния назо- фарингит, който имам и който ме кара да боледувам често.

# 80
  • Елхово
Не съм използвала вашите продукти, ще се радвам да ги изпробвам !

# 81
Не съм ползвала продуктите на Art Life, но всичко свързано със здраве и като цяло здравословен начин на живот представлява интерес за мен. Винаги съм отворена да пробвам нови продукти. Мисля, че Виталити Фуд Есеншъл е подходящ за мен, защото е богат на 3 вида протеин, много важни микро и макро елементи, витамини, пробиотици, от които имам нужда определено. А и е в разтворима форма, аз мога да приемам само такива или в течна фирма, капсули не мога да приемам и това ме затруднява, да намирам добавки за мен. Разгледах всички продукти  от каталога ви, има страхотни неща, които с удоволствие бих изпробвала.

# 82
Не съм пробвала вашите продукти с удоволствие бих ги пробвала.Тъй като се нуждая да подсиля имунитета си.

# 83
Не съм ползвала тези продукти и с удоволствие бих ги пробвала. С удоволствие бихме изпробвали продуктите, а и, ако са ефективни за  нас, бихме ги ползвали редовно.

# 84
През септември винаги търся с какво да подсиля имунната система на детето, а и нашата. Надявам се вашите продукти да са добри.

# 85
  • София
Защото имам малко дете и трябва да съм подготвена за зимния сезон.

# 86
Подходящи са не само за мен, но и за всички хора, които искат да съхранят имунитета си през наближаващия зимен сезон, носещ със себе си обичайните грип и настинка.

# 87
Не съм използвала продуктите Ви досега и с удоволстие бихме ги тествали, че сезона на вирусите наближава.

# 88
Ние не сме от често боледуващите. За мен особено важна е превенцията - спорт, каляване, прием на добавки. Не съм ползвала Вашите продукти и би ми било интересно да ги пробвам.

# 89
  • Горна Оряховица
Мисля, че ще са много подходящи в есенно-зимния сезон, когато естествената защита на организма намалява.Не сме използвали вашите продукти,но ще им дадем шанс,защото имаме малко бебе вкъщи .

Общи условия

Активация на акаунт