Мартенички най-засмени за СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА бели и червени!

• 10 495
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • Остров Приятелство
Ами хайде да организираме среща с малките бебоци. По случай Първа пролет и годинка и половина  Heart Eyes
Какво ще кажете за 17 Март /събота/ в Борисовата градина? Мисля че там май на всички е що годе удобно....

Peace

Peace

Anik Настъхнах!
За кръщенето е наистина както се разберете, но иначе по адет е така: кърпа или хавлийка от кръстниците/като ако са кърпи трябва да са 2, едната е за отчето, а ако е хавлийка, то ще трябва и една кърпа/, сапуни 2бр. като единия е пак за отчето, свещ голяма, дрешки/разбирай от до/, обувчици, и кръстче ли, мадона ли, по техен избор.Виж например, нас за това злато ни беше срам, но кумовете си поискаха сами да купят барабар с ланчето.
От Вас:вино, олио, питка/щом е казал, че може да се кръстите значи и питка може/, вместо бонбони взехме торта, защото аз някак си кръщенето го възприемам като рождение, и китка здравец като нещо имаше там за връзването им Thinking.Просто вземи червен конец и те ще ти кажат.
На нашите гости раздадохме и по една свещ, но защото аз исках всички да запалят за здравето на детето ни т.е. не знам дали е в ритуала.
Надявам се не съм изпуснала нищо Peace

Ivy Честита!

# 181
  • Sofia
Момичета, благодаря за инфо-то за кръщенето  Hug Знаех си аз, че тук трябва да попитам  Peace

В Банско какво слънце грее  ooooh! Истинска пролет е!

# 182
Здравейте

Ани жалко за ГАби.Дано се оправи.Така е както ти написа Съни за кръщенето.

Марис аз съм ЗА  Peace срещата

Лека вечер

# 183
Добър вечер дами  bouquet
АниК-ужасни са тия сестри.На мен при раждането така ми спукаха всичките вени и на двете ръце CloseДано бързо се оправи Габчо, милото мишленце, не стига че е болничък ами и тия некадърнички... #2gunfire
Марис-аз съм ЗА среща с бебоците Peace
Иви-бързо да ти минава главоболието Hug  bouquet
Пипи67-пак ли се изфука, аа? Crossing Arms Joy Joy

# 184
  • София, в полите на Витоша
Пипи67-пак ли се изфука, аа? Crossing Arms Joy Joy

Embarassed Embarassed Embarassed

Мноооооооого го обичам пустият му кекс...!  Joy

# 185

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН IVY!

Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Лека бременност и безпроблемно раждане, здраво и щастливо бебче! Heart EyesПриятно изкарване на празника  bouquet

# 186
  • Варна
ехооо, кой има днес рожден ден Laughing

baloniИВЕ, БЪДИ ЗДРАВА, ВИНАГИ УСМИХНАТА И МНОГО ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА ОКОЛО ТЕБ!   baloni

6ти март е много хубава дата - днес имаме годишнина от сватбата smile3503 ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ПО ЕДНО  newsm38 cheers

Пожелавам на всички весел и слънчев ден!

# 187
 newsm59 ИВИИИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ЩАСТЛИВА, ХУБАВО И ЗДРАВО БЕБЧЕ И МНОГО УСМИВКИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!     newsm59 Hug  Hug  Hug

Щом сте съгласни ще организираме срещичка с бебковци, мами, татковци и други  Joy

С Ади днес от 5,30 сме будни  Rolling Eyes ужассссс

# 188
Иви, Честит Рожден!
Бъди Здрава, спокойна и много семейно щастие. А скоро и мъничкото мишленце да се роди живо и здраво 

# 189
Иви, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и едно прекрасно бебе на термин   bouquet   bouquet   bouquet.

Алекс, честита годишнина! Пожелавам ви лесно съвместно съжителство, изпълнено с разбирателство и неумираща любов.  Heart Eyes   bouquet

# 190
  • София/Осло
ИВИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА, БЪДИ ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!!!!
Алекс, честита годишнина.Още дълго да се радвате на щастливи мигове заедно

пипи- засади ли цветята или и тази сутрин се отдаде на сладострастие Laughing Laughing Laughing Laughing
аниК- ами то на 1-ви валеше сняг , но от 2-ри вече е пролет Joy Joy Joy, това не значи, че не може пак да ни затрупа де, въпреки че вчера гледах  - еми те са напъпили дръвчетатал Странно е това време, щом и тук почти нямаше зима Thinking
марис- как от 5.30 бе жена, ти какво го правиш това дете. Grinning

# 191
Добро утро

Алекс-честита годишнина Бъдете много щастливи и влюбени винаги!

Марис-5 и 30 е просто ужасноооо рано.Аз страдам и в 7 де, но 5 и 30 си е просто.... ooooh! ooooh! ooooh!
Пипииииии-кво правиш? Mr. Green
Аз днес по-късничко ще ходя на работа, че бабата пак се е замотала някъде по работа.
Отивам да изпратя таткото.

# 192
  • Sofia
Иви, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Много здраве, щастие, любов, леко и безпроблемно раждане и здрав бебок!

Алекс, честита годишнина! Heart Eyes

Аз днес бях на зъбар, пломбираха и последния ми здрав кътник  ooooh! закърпихме кастанетите  Mr. Green
Мъжа ми е с 4 пломби общо, аз съм с 104.. Дано Рали има неговите зъби ...
Зъболекарката каза на Рали зъбите да почнем да ги мием като порастнат кътниците, към 2г., там се задържала храна и т.н.

# 193
  • София, в полите на Витоша
  bouquet  bouquet  bouquet ИВИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Алекс, честита годишнина! Да празнувате златна сватба!  Heart Eyes

пипи- засади ли цветята или и тази сутрин се отдаде на сладострастие Laughing Laughing Laughing Laughing

Пипииииии-кво правиш? Mr. Green

Вие нещо на мезе ме взехте, а?!?! #Cussing out

Ако искате да знаете, вчера засадих ВСИЧКО, чак дупето ме боли от клякане и ставане, а днес съм отличничка- станах в 7, закарах Йоана на училище, обадих с в радио Витоша  Joy- темата беше за бързото шофиране, за секс не сме говорили  Wink, тренирах 30 мин. на тренажора, вдигнах Тея, която се беше съблякла по боди докато ме чака Joy, нахраних я, простнах две перални, разчистих миялната и изчистих. А вие какво свършихте, освен да сърбате кафенце и да се бъзикате с хората?!?!

Сега я обличам и яхваме навън да видим при кого ще отидем да поиграят или пак ще се разхождаме, вършейки задачи насам- натам.

Тайги, и аз съм като теб, даже някои зъби са с коронки вече, а моят има ЕДНА пломба, за съжаление Йоана не е на него, вече има няколко пломби на млечните зъби.... ooooh!

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 10:41 от pipi67

# 194
  • Sofia
newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА!!!   newsm59
newsm51 Алекс, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ВАС!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт