Мартенички най-засмени за СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА бели и червени!

• 10 496
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Дани- и мен не ме кефят "Остава".Не съм разбрала за офертата за Грамофон, язък.И верно беше пълно с тинейджъри , ние бяхме при билярдната маса и те я бяхя окупирали. ooooh!
Пипи67-честит замък на Тея-страхотен е Peace Peace PeaceСъс здраве да го ползва малката принцеса Heart Eyes
Съни- вярно е, че всички мъже го правят това-но твоите обяснения бяха страхотни Hug Joy
Ние днес се разхождахме в зоопарка с едни приятели, после седнахме в една квартална кръчма с други приятели, хапнахме и пихме кафе(аз де), после пазаруване и се прибрахме.Иво едвам изкара до към 8 без двайсет и го сложих да спи.
Лека вечер от мен  bouquet

# 166
  • София, в полите на Витоша
Добро утро!

Ние снощи пак бяхме на кръчма, а кото гледам, вчера е имало дружно посещение на зоопарка, защото и Марис е била там.

Съни, както винаги, утрепа рибата- клипчето е страхотно и е толкова истинско, направо се смях с глас рано-рано сутринта. Ти си зваздата на всяка компания! Hug

Пипи, а ти си се стопила , как го постигна този ефект? Чак не те познах, добре че Мама Роси надписва снимките, та се ориентирах.

Нати, де да беше така, от майстора- фотограф ще да е.... Mr. Green имам доста да работя по въпроса още!

Роси, както винаги-снимките са страхотни! Peace За коментарите отдолу да не говорим- ти си само за карикатурист!

Замъка е невероятен, наистина, но ще трябва да го приберем за двора, че къщата ни не е сметната за такова съоръжение.... Joy
Навън е прекрасно време, днес пак ще хукваме навън всички!

Ето ви малко снежни снимки от нас!

Мама и Тея

Мама ми забрави якето

Мама

Йоана скиорка на влека

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 09:39 от pipi67

# 167
Пипи, как ръкавичките се задържат на Теа на ръчичките? Тео ги маха на секундата. Много сте готини всички на снимките.  Hug

Ние снощи бяхме на кино. Не бях ходила от години, защото не обичам. Е, съгласих се вчера и съжалих. Гледахме Апокалипто. Ми то едно кланееее... ужасно! Излязох си набързо от киносалона и висях във фоайето докато го изгледат другите от компанията. Поне си припомних също и защо не обичам да ходя в централен Лондон петък и събота вечер. На Лестър Скуеър беше като на митинг, нагледах се на одежди какви ли не - посред зима със сандали и рокли с презрамки с гол гръб. И няма яке или палто отгоре. Нееее, в никакъв случай. Виждала съм ги неведнъж така голи и все не мога да спра да се учудвам. А какви тоалети имаха някои...  ooooh!  Навсякъде вонеше и на трева, та почти се напуших; по-задните улички пък бяха тук-там ''минирани'' и мнооооого трябва да се гледа къде се ходи...  Не е за мен, определено. Май годинките си казват думата  Tired

# 168
Здравейте
Дребния спи, аз пия втора чаша кафе.Нещо тия дни само ми се спи, днес също откарах до към 9 и 30 благодарение на мъжа ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пепа-аз не съм фен на Лондон като цяло.Интересно е да обиколиш и разгледаш за няколко дни, но мен лично ме хваща клаустрофобията там(не знам дали така се пише точно Thinking).За облеклото на англичанките просто няма смисъл да се говори-под всякаква критика са.Толкова са ми смешни, искат на всяка цена да ходят разголени, независимо от сезона...Гледаш ги-устните им посинели от студ, обаче няма да сложи яке или нещо друго ooooh! ooooh! ooooh!

# 169
  • Sofia
Здравейте, момичета!!! Спретнали сте веселба  Peace Роси, добре, че си ти да документираш всяко събитие!!!  Hug

Моят син от 2 дни е на инжекции, защото не иска да пие лекарства, държеше постоянно висока Т и се наложиха по-крути мерки. Сега вървим към подобрение  Praynig
Аз пък снощи бях на дискотека  bowuu Сигурно половин година не бях ходила  ooooh! Изкарахме си страхотни с едни дружки тук в банско, а Габи спа с татко си  Wink Обаче сутринта бяяяях  Crazy В 5ч.ставах да правя мляко, а в 7.30 вече всички бяхме на крак. Аз обаче дремнах сега следобяд Wink
Пепа, аз не съм била в GB и ми е много интересно това, което пишеш. А за Апокалипто...добре си направила, че си излязла от салона  Peace

# 170
Бреййй, няма кой едно добро утро да каже Simple Smile

Добро утро  Coffee  Coffee  Coffee
Пожелавам ви хубав, слънчев ден и усмихната седмица   Nature Partly Sunny

# 171
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен!

Как сте моля, починахте ли си?
mama rosi Как е Веронка Confused
Mecho Pyx Само да си си гъкнала Mr. Green за сън, я гледай какъв мъж имаш Peace
Пепа И аз много харесвам Англия и искам да живеем там, че даже ми харесва и как се обличат.Аз много харесвам грънч Crazy
pipi67 Е тук си много хубава - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2314812
danisport Следващият път наистина трябва да останеш повече Peace

Аз от утре съм пак ерген! Sunglasses Wink

Е, прекрасен ден и ползотворна седмица желая!

# 172
  • София/Осло
Хайде добро утро и от нас,
временцето се оправя, едни птиченца пеят под прозореца ни и е толкова пролетно Crazy
Желая ви спокойна и слънчева седмица Hug, аз отивам да изкарвам пари Laughing

# 173
Добро утро на ранобудните!

Не че аз не съм на крак от 7, ама имах други ангажименти  Heart Eyes ако ме разбирате за какво говоря...  Crazy сега слагам едни картофи да се варят и хуквам на двора, че имам един куп растения да садя, че нали извадихме всичко посадено, като правихме оградата и сега ме чака градинарство. ooooh!

Ей, Сънка ,знаех че някой ще оцени хубостта ми по достойнство,  Joy, истината е ,че понякога на снимки и аз се харесвам, особено като не изглеждам толкова дебела! Mr. Green

Хубав слънчев ден и до скоро!  bouquet

# 174
  • Sofia
Привет!

За втори път ми се проваля идването на среща, вече няма да се записвам .. Outta Joint
Виждам, че сте си изкарали страхотно, само така  Peace
Мъжът ми поканил гости, да не били сами с Рали, и на мен ми стана страшно неудобно да се измъквам за среща ...  Confused
Деата, страхотни клипчета, Макси е бонбон  Heart Eyes
От днес май тръгваме на кухня - една майка дала карта на нашата баба ... Та Съни ако видиш блондинката пред кухнята да знаеш, че е тя ...
В неделя бяхме в борисовата, голяма тъпканица... Западния парк повече си ме кефи  Crossing Arms по-запуснат е, но пък няма навалица ...
Ако има среща в парка с децата, ще си взема отпуска, и без това имам много ...
Хубав ден на всички  Hug

П.с. Виждам, че за Пипи вече е хубав  Mr. Green

# 175
  • Sofia
Ейййй, от снощи само моя пост си стоеше последен и ме досрамя на сутринта ПАК аз да пиша първа  Embarassed

Момичета, моля ви  Praynig кажете какво трябва да купя за кръщенето? И най-важното кръстницата и кръстника какво правят (ние си имаме и кръстник, защото той е най-добрия ми приятел и Габи е като залепен за него, та трябваше да го уважим). Кръстницата (моята колежка, която ми гледаше Габи в офиса, докато аз работех) се притеснява какво трябва да му купи и т.н. Та с две думи - какво се прави??? Пуснах търсачка във форума, обаче няма описание на процедурата. Попа каза само да нося сапун, кърпа и китка, ама... питки, бонбони, такива неща, в тези велики пости...  newsm78

deatka, аз пък чух, че сняг имало при вас през седмицата (на 1-ви март по-точно)  Laughing

Мисля да обявя края на зимния сезон  bowuu

А, пък днес щях да набия едни некадърни сестри, дето ми напукаха вените на Габче и на своя глава прекратих лечението. Той си е добре, вируса премина и край на инжекциите, само го стресирам  Stop Скоро ще ви пусна снимки да видите как седи в хладилника и ръфа щафета бански старец  Crazy

# 176
Що така с Габчо, бе Ани? Тези сестри не виждат явно...
За кръщенето не е кой знае какво - кръстникът купва само кръстчето, което попа осветява по време на церемонията. Ние носихме - олио, вино, кърпа, питка, китка, бонбони за черпене. Дрехи за преобличане след като се кръсти, тях също кръстника беше купил, барабар с обувките, но това е както вие си се разберете.
Роси, как са при вас нещата?

Ами хайде да организираме среща с малките бебоци. По случай Първа пролет и годинка и половина  Heart Eyes
Какво ще кажете за 17 Март /събота/ в Борисовата градина? Мисля че там май на всички е що годе удобно....

# 177
Гледам купон се е вихрил  Mr. Green

Аз пък съм със страхотно главоболие от събота сутринта и вече ми иде да си отрежа главата  Crossing Arms

Целувки и почерпка за нашата годинка и половина  newsm38  party041

# 178
Ани, много мъчно ми стана за Габчо Sad За кръщенето нищичко не знам  Embarassed

Момичета, Тео е започнал да казва толкова много думички  Hug Много ми е миличко Heart Eyes

# 179
Ами хайде да организираме среща с малките бебоци. По случай Първа пролет и годинка и половина  Heart Eyes
Какво ще кажете за 17 Март /събота/ в Борисовата градина? Мисля че там май на всички е що годе удобно....

Peace

Общи условия

Активация на акаунт