Със здраве да го ползва малката принцеса 

За коментарите отдолу да не говорим- ти си само за карикатурист!

Навсякъде вонеше и на трева, та почти се напуших; по-задните улички пък бяха тук-там ''минирани'' и мнооооого трябва да се гледа къде се ходи... Не е за мен, определено. Май годинките си казват думата

).За облеклото на англичанките просто няма смисъл да се говори-под всякаква критика са.Толкова са ми смешни, искат на всяка цена да ходят разголени, независимо от сезона...Гледаш ги-устните им посинели от студ, обаче няма да сложи яке или нещо друго

Роси, добре, че си ти да документираш всяко събитие!!! 

Сигурно половин година не бях ходила
Изкарахме си страхотни с едни дружки тук в банско, а Габи спа с татко си
Обаче сутринта бяяяях
В 5ч.ставах да правя мляко, а в 7.30 вече всички бяхме на крак. Аз обаче дремнах сега следобяд 

ако ме разбирате за какво говоря...
сега слагам едни картофи да се варят и хуквам на двора, че имам един куп растения да садя, че нали извадихме всичко посадено, като правихме оградата и сега ме чака градинарство.
, истината е ,че понякога на снимки и аз се харесвам, особено като не изглеждам толкова дебела!

по-запуснат е, но пък няма навалица ...
кажете какво трябва да купя за кръщенето? И най-важното кръстницата и кръстника какво правят (ние си имаме и кръстник, защото той е най-добрия ми приятел и Габи е като залепен за него, та трябваше да го уважим). Кръстницата (моята колежка, която ми гледаше Габи в офиса, докато аз работех) се притеснява какво трябва да му купи и т.н. Та с две думи - какво се прави??? Пуснах търсачка във форума, обаче няма описание на процедурата. Попа каза само да нося сапун, кърпа и китка, ама... питки, бонбони, такива неща, в тези велики пости... 
Скоро ще ви пусна снимки да видите как седи в хладилника и ръфа щафета бански старец

Препоръчани теми