Мартенички най-засмени за СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА бели и червени!

• 10 493
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Pipii, вчера беше в по-добро настроение  Laughing Laughing Laughing

# 196
МИЛА ИВИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ ВСЕ ТАКА МИЛА, НЕЖНА И ОБИЧАНА!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!

АЛЕКС, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! МНОГО ОБИЧ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
 newsm59  Ivy   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59
Желая ти всичката обич на света и всичкото щастие!!Весел празник!!

Алекс честита годишнина!Дълъг и щастлив семеен живот!!

Ние сме малко болнички SadОтивам да легна докато спи,че напоследък хич не спи спокойно нощем.
Хубав ден на всички  bouquet

# 198
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВИ! БЪДИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ОБИЧАНА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕНННОСТ И РАЖДАНЕ, КАКТО И МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ ЗА ТЕБ И ЗА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО! newsm51
Александра, Честита годишнина! Още дъъъъъъъълги години на любов и семейно щастие ви пожелавам  bouquet!
Пипи, много работиш, бе жена #Crazy Направо ме засрами Embarassed. Аз цяла сутрин нищо не съм свършила, пих кафе, разхождахме се с Алекс, сега пак кафе ще пия  Embarassedдокато той се наспи и така. На Алекс в момента му излизат най-последните млечни кътници. Опитвах няколко пъти да го свиквам с четката, но настава рев и пищене. Направо в чудо съм се видяла. Не знам как ще се учим, а ме е много страх, защото и аз и баща му сме с ужасни зъби Sad. Аз дори имам кътници с по 2 пломби, така че, Тайги, водя те hahaha (макар че едва ли те успокоява факта).
Аз от днес съм на диета, избрах си Японското чудо. Засега ефекта е главоболие и лошо настроение. Дано не си останат само това екстрите.
Лек и успешен ден от нас Hug

# 199
  • Варна
Мила ИВИ,
Честит рожден ден!!! Желая ти здраве и щастие!
Да си все така лъчезарна  и обичана!!!

Алекс, честита ви годишнина! Да се обичате и уважавате винаги и да изживеете още много щастливи мигове заедно!!!

# 200
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден, скъпа Иви!
На първо място много здраве, за да е по-лека бременноста, по после желая много радости и усмивки, късмет и щастие да те заобикаля навсякъде!

Алекс Честита Годишнина!Много любов, много щастие и топлина желая във Вашия брак и дом!

pipi67 И се чустваш отлично, нали?!
А за фукнята ми фукай си се, та то си е за фукня.Някой друг може ли така, а?!  Mr. Green
Maris Ако тръгне пак тази нощ така, не му позволявай, бързо свикват и после мама да му мисли.Чака те ад, ако това се случи.Е, чак пък ад не, но ако се изнервяш от недоспиване си е баш ад.

Ние си мием зъбите от първото и сега вече се опитва сам.Маже там нещо си и т'ва е  Сега навика да придобием Peace, пък после и същинско миене. newsm47
Хайде да ходя да си взема малкия и да се поразходим, че слънце ще залезе.
Приятна вечер Дами!

# 201
  • София, в полите на Витоша
Pipii, вчера беше в по-добро настроение  Laughing Laughing Laughing

Имало е защо.... ами сега съм в дзобро настоение, след като си купих обувки и чанта за награда , вече се чувствам по-добре  Wink

Съни, да ти кажа не че искам да се фукам, ама ме кефи факта, че ние, жените , колкото повече одъртяваме, толкова по-сексуални ставаме  Heart Eyes , а при мъжете е обратното- с годиниет все по-рядко се сещат, та ви подсещам, че хубавото за вас тепърва предстои! Joy Joy Joy

Бяхме на разходки, Тея се качи и се спусна от пързалката между 40 и 60 пъти и толкова се умори, че чак плачеше за сън докато я обличах....

Обичам пролетта!!!   bouquet

# 202
Алекс, честита годишнина, мила! Още мноооого години щастлив семеен живот и още бебчета  Hug

Пипи, честити покупки! Аз ще ходя пък за сутиен. Не мистава нито един от преди и ме е яд, че са ми чистак нови. Моля се само да станат пине на някоя от сестрите ми Simple Smile
Нати и аз бях си избрала Японското чудо, но откарах 2 дена само! То не бях гости, пък на гости, ей утре заминаваме за Благоевград и какво - да седя на 2 яйца...ареееее, без тез  Joy
Нова проба другата седмица

СРЕЩА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
ПО СЛУЧАЙ ПЪРВА ПРОЛЕТ И ГОДИНКА И ПОЛОВИНКА!
Кога:17 МАРТ /СЪБОТА/
Къде: БОРИСОВАТА ГРАДИНА
Час: 10ч.

Може да доведете когото си поискате  family6

# 203
Иви, честит рожден ден пожелавам ти много любов и щастие, а като му дойде времето и едно сладко пухкаво бебче  bouquet
Алекс, честита годишнина мила, взаимна любов и уважение ти пожелавам
  bouquetНие за срещата няма да можем да дойдем Cry Cry от две седмици се върнах нелегално на работа, затова бачкам събота и неделя Rolling Eyesприятно искарване на всички ви

# 204
  • София/Осло
.......чак дупето ме боли от клякане и ставане,

еми ще те боли , то свободна минутка няма твойто дупе, все в акция го вкарваш Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

купих обувки и чанта за награда , вече се чувствам по-добре  Wink
ето и награди получаваш за добре свършената работа Wink, не добре ще се чувстваш , а направо ще летиш Hug Hug Hug Hug Hug

ние, жените , колкото повече одъртяваме, толкова по-сексуални ставаме
ето тук не мога да не се съглася с теб, абсолютно верно е , а едно време хич не вярвах  като говореха "по -големите"
айде спирам, че пипи ще ме скастри ,че само с нея се занимавам Laughing

# 205
Како Пипиии-честити придобивки,със здраве да ги носиш Peace  bouquet
Да се оплача и тук-като се прибрах от работа, убих две огромни черни хлебарки Sick Sick #2gunfire #Cussing outНаправо ще полудея, толкова ме е гнус.....Влизат отвън мамка им, само дебнат да отворя да се проветрява и.....Не знам с кво да пръскам, то с тва диване дето пипа навсякъде и после си лапа ръцете смея ли да пръсна.... ooooh! Tired
Сори за оплакването ама...... Rolling Eyes
.......чак дупето ме боли от клякане и ставане,

еми ще те боли , то свободна минутка няма твойто дупе, все в акция го вкарваш Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 206
  • Sofia
Чак не смея ПАК да напиша, че Габи е отново с Т, да не ви разваля хубавата тема  Embarassed Полудявам вече с тия вируси  #Cussing out Но това е защото прекъснах антибиотика заради инжекциите, а той не се е излекувал за 3 дни Sad Днес пак му биха, но мускулно. Спи от 18ч. и се поти като за световно, а аз само преобличам. Пък от антибиотика акото му явно е много силно и гъзето му е яко изприщено, като маймунско дупе  Confused За първи път ми се зачервява, откакто се е родил. Тук има една голяма аптека и ще питам дали правят "оня" крем. Засега оставям колкото е възможно "да диша" и мажа Бочко. Сега ще се редуваме с детегледачката да си го гледаме, но тя работи през деня Sad Абе... гадна работа, да ти е болно детенцето. От това по-лошо...няма  Cry

# 207
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet  Heart Eyes

Ани, много ми е мъчно за Габче, дано се оправя бързо Hug

# 208
Аник, миличка какво става с Габчо Sad Много ми е мъчно. От къде ги хваща тези болести. Ако ходи на градина...ами спри го за малко.
Дано бързо да се оправи. Не ми се мисли как се чувстваш  Hug Hug Hug Hug Hug

Пипи, прочете ли вече списанието  Wink Wink Wink Ама си устата...харесваш ми

Такаааа, да кажа защо не дойдох онази вечер и изпуснах голямото хилене - в събота ходихме до Солун на разходка с приятели. И естествено на ШШШШШопинг Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гадовете имат поне 4 магазина на ZARA и този път не се задоволих с малко  Wink Самият град беше толкова пренаселен, че чака се задушавах. Но заради моренцето си заслужаваше определено  Peace Средата на април, планираме Халкидики. Има страхотни оферти.

Иначе аз съм добре и мъничето също. Нищо по-така около нас.

Целувки,
Прегръдки  Mr. Green

# 209
Мамчета пред нервна криза сън  #Cussing out
Одобрена съм за 2-ро интервю за работа и ще се наложи да отида с малкия  #Cussing out Няма на кой да го оставя за 30 мин даже. Кажете ми как ще се отрази това на кандидатурата ми ?
Явно освен мъжа ми и цялата вселена е против да започвам работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт