Мартенички най-засмени за СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА бели и червени!

• 10 492
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
За зъбите : Аз съм с 7 зъба назад - извадени. Нямам пломби само на кучешките ... Даниел е по - добре .
На Денис зъбките ги мия с накрайник с четка за моя пръст за сега не пищи даже охотно отваря устичка. Ще видим по после как ще е .

# 211
Уо, в никакъв случай не ходи с детенце на интервю. Аз веднъж съм правила този номер, при мен също нямаше начин, а и не ми беше точно до тази работа, но е много неуместно. Остави го в някой детски клуб за един час, ако има в Стара Загора такъв.
Аз пък намерих добра работа най-после, започвам следващата седмица, когато и Диана тръгва на ясла, избрахме частна, дано да потръгнат нещата.

# 212
  • Остров Приятелство
Ама pipi67 исках малко смях, то е ясно, че колкото по  newsm27 да речем ти става по-уБаВКо, ама нейсе, може и да се почива.Засрамваш ни тука младите 4470 с тези подвизи Mr. Green
За подаръците............а на мен чатна  newsm78 ?Черна и голяма искам Crossing Arms.Хммм продай ми някоя от твоите, ти така или иначе имаш поне 10.А междувпрочем тази с която беше на разпивката много ми се хареса Peace
Womantika да беше тук, 10 щяхме да се отзовем на помощ, ама айдеде Confused
Всичко ще се нареди Peace
Иначе olja го мисли правичката.
Anik Много съжалявам, напрегната си вярвам.Чуй ме защо не даваш повечко витамини, мед на гладно всеки ден по 1 чаена лъжица ли, изстискан лимон във вода и захар или както аз по 2/3 супени чисто, следобед вместо кремче 2/3 ябълки или круши или пък имунностимулатори нещо.То с яслите иначе ще да е така.По повод зачевяването не изписаха ли антигъбични или по-скоро витамини наред с антибиотика, иначе.....
Скорошно оздравяване, и ви прегръщаме!
Maris За протокола, присъствието ние потвърдено с "ДА" Hug
mama rosi Какво става с Вероничка?

Лека и спокойна вечер на всички!

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 23:01 от s_sunny

# 213
Момичета няма такъв клуб никъде Sad наистина ... просто незнам ако свекървата не се обади до 10 4е е измислила нещо край.

# 214
  • Sofia
pipiole, тази улица Цимизки (или както се произнася) е мнооооого неподходящо място за хора със слаб ангел  Mr. Green И аз планирам нещо такова, само още малко да се затопли, а и Габче да е добре  Peace До следващата сряда няма да ходи на градина  Stop
Wo, olja ти е казала - никакво ходне на интервю с Денис  Naughty Не мож да не намериш начин. Ако трябва някоя приятелка ще ти го пази  Peace Стискам  палци  Praynig
olja, добре, че е форума, да се разберем какво правим  Embarassed Много се радвам за работата, за теб и за Дидка   Hug Всичко ще е наред, ще видиш  Peace Пък и вирусните времена поотминаха...май....  Mr. Green
s_sunny, аз от 1 месец му давам витамин С всеки ден и по 1 осцилококцинум на седмица. Яде всякакви плодове без проблем, но нали е още бебешор, каквото има в яслите - лепва го, че и на мен го носи  Sad А за дупето не са ми изписали нищо и днес ще ги питам. Аз знам, че от антибиотика може да се развият гъбички, но това е по-скоро от съдържанието на акото и пикото - те са с една кисела миризма  Crazy
Тази нощ спа спокойно, даже още спи (от 18ч снощи  #Crazy). Ще се преборим...пак... Днес ще си го гледам и ще меря улиците и кафетата. Очертава се хубав ден  Grinning

# 215
  • София, в полите на Витоша
Добро утро и от нас!

Снощи голяма кръчма направихме с цомбичка и Блонди, която си беше дошла за амлко, и с мъжете де- едене, пиене, ей тия три неща..... Mr. Green

айде спирам, че пипи ще ме скастри ,че само с нея се занимавам Laughing

Деска, ами давай, то на чужд гръб и сто тояги са малко...

Ани, милият Габчо, дано да мине този период и догодина да сте здравички!  Hug

Пипиоле, слушайте, слушайте и си записвайте!  Joy А за шопинг- страстта ти искрено ти завиждам, добре че имаш златен мъж да ти угажда! Wink

Уо, аз подкрепям мнението на Оля, намери детски клуб и го остави, не може да нямате във вашият китен град! Поне една приятелка нямаш ли, на която да го оставиш? Виж има подфорум Стара Загора, някоя от мамите там ще ти се притече на помощ, нали сме едно общество!

Съни, страхотни чанти гледах в Студентския, всичките ми харесаха, ако наистина искаш, кажи и ще ти взема, само не знам каква.... А чантите са ми страст, имам не 10, а 100- само тази зима си купих 5 за мен и 3 за Елена....  ooooh!

Хубав ден, днес пропускам да се хваля ,че ще ме наплюете, малко започва да звучи като тези дето само се фукат, а всъщност нищо не им се случва- ама ако искам да съм честна, снощи от ръчичка свърших, много го бива и в ръцете моят.... Embarassed и тичам, че имам зов от горният етаж- треноровката днес оттече, ще компенсирам с разходки!

# 216
  • Остров Приятелство
Привет,
aniK Ще се справите, ми че как иначе.Щом спинка така добре пу пу пу значи се оправяте.Поне при нас е така - ако е зле не спи и после си доспива за всичкото неспане.
Womantika стискам палци всичко да се нареди в твоя полза, както и да се нереди Peace
Кака ви Пипи
ама ако искам да съм честна, снощи от ръчичка свърших, много го бива и в ръцете моят.... Embarassed
Ахъм така значи Mr. Green

И да, искам чанта, ама как да се разберем, че да ги видя все пак.Аз днес и утре ще съм там в УНСС.

Приятен ден на всички!

# 217
  • Sofia
Добрутру!

Ани, пожелаваме Ви  бързо оздравяване. Милият Габчо ... дано да не боледува повече  Praynig
Пипи, аз пък от една година не мога да си избера чанта  ooooh! не че съм се разтърсила много, ама толкоз пък да не мога да си избера ... като си спец ако видиш нещо по-спортно свиркай...
Пипиоле, браво за шопинга  Wink и още по-голямо браво за Халкидики, там е идеалното място за почивка с деца. Особено ако си намерите китно хотелче с градинка и плажче ...ммм... как ми се доходи пак тааам
малко снимчици от там  хотелчето  романтика на барбекюто
плажче и ливада пред хотела
Доста мъничко беше плажчето, но пък си беше само за нас Simple Smile Бяхме с една компания с деца - дечурлигата си тичат по ливадата, занимават се кой с какво намери, възрастните бяха сложили по един отговорник за детската градина  Grinning Малко беше в нищото, но не ни е липсвала цивилизацията  Mr. Green
P.S. снимките работят само през деня  Confused
ееех, пипиоле пак ме накара да се размечтая  Hug
Още веднъж прегръдки за Габче  Hug

# 218
  • Sofia
малко нови снимки от нас
Myphotoalbum се е затрил, та се наложи да правя в снимка.бг. Като имам повече време, ще ги подредя по хронология и албуми, но сега да го видите как седи в хладилника и ръфа бански старец  Crazy

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 10:46 от aniK

# 219
  • Sofia
AniK, ще го смачкам, много е сладък и колко много е порастнааал  Hug

# 220
AniK, Taigi, нагледах се на хубави снимки  Hug  Ани, Габчо е голямо момче вече  Heart Eyes Май много обича да седи в хладилника, а:) Сладурче голямо! Чудех се аз кога ли ще пуснеш снимки да го видим, но ме досрамяваше да питам. В тази връзка да кажа, че и Вероника на Пипиоле отдавна не сме виждали  Heart Eyes

Лек ден  Hug

# 221
Добър ден Mr. Green

Аз само се включвам за малко, да не кажете после че се вясвам по- рядко от снега Joy

Ани, Габчо е станал голям хубавец, на майка си се е метнал ще знаеш Hug Heart Eyes

Тайги и аз нещо се размечтах Rolling Eyes

Уо, какво стана с интервюто???

Марис, за съжаление аз ще пропусна срещата Sad Sad Sad Sad Тогава няма да сме в София Banghead Ще се опитам да отложа пътуването, но не знам дали ще стане, защото това ще е 5 път в който лъжа хората Embarassed

Ние също мръднахме малко извън Софийско, само че доста по- наблизко. Бяхме в едно много приятно хотелче с минерално басеинче близо до костенец. Страхотна природа, дори и по това гадно време на годинат Grinning
http://luluto.multiply.com/photos/album/4

# 222
  • София, в полите на Витоша
Ани, гледам подготвяш реклама на Бургас 63  Joy

Лулу, признай си, че отбиваш номера.... Hug

Лулу, снимките са страхотни! Напълни ми душата!  bouquet Не напразно победи в конкурса!

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 17:50 от Кака ви Пипи

# 223
  • Sofia
Mriska, за неделя и аз няма да мога Sad

# 224
ИВИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

ДА СИ ЗДРАВА,ЗАСМЯНА И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ  Peace

Ани Габчо сладур малък Peace дано да оздравява бързо.Стига болести  Naughty

Тайги...много романтично....хубави снимки и добре сте си искарали.... браво  Laughing

Лулу и ти си направила страхотни снимки.Ние ходихме лятото в Долна баня в едно хотелче с басейн...много хубаво беше...

Пипи честити придобивки да ги ползваш със здраве  Hug

Пипиоле и аз ти завиждам благородно за шопинга ,който правиш.Така трябва...  Peace

Боби е станал много палав ..само викам след него  #Crazy ....търча след него..  ooooh!...направо е ужасен....Кога ще се кротне...незнам... newsm78

Това е засега..лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт