да речем ти става по-уБаВКо, ама нейсе, може и да се почива.Засрамваш ни тука младите
с тези подвизи
?Черна и голяма искам
.Хммм продай ми някоя от твоите, ти така или иначе имаш поне 10.А междувпрочем тази с която беше на разпивката много ми се хареса 

До следващата сряда няма да ходи на градина
Не мож да не намериш начин. Ако трябва някоя приятелка ще ти го пази
Стискам палци 
Всичко ще е наред, ще видиш
Пък и вирусните времена поотминаха...май....
А за дупето не са ми изписали нищо и днес ще ги питам. Аз знам, че от антибиотика може да се развият гъбички, но това е по-скоро от съдържанието на акото и пикото - те са с една кисела миризма
). Ще се преборим...пак... Днес ще си го гледам и ще меря улиците и кафетата. Очертава се хубав ден

А за шопинг- страстта ти искрено ти завиждам, добре че имаш златен мъж да ти угажда! 

не че съм се разтърсила много, ама толкоз пък да не мога да си избера ... като си спец ако видиш нещо по-спортно свиркай...
и още по-голямо браво за Халкидики, там е идеалното място за почивка с деца. Особено ако си намерите китно хотелче с градинка и плажче ...ммм... как ми се доходи пак тааам
Бяхме с една компания с деца - дечурлигата си тичат по ливадата, занимават се кой с какво намери, възрастните бяха сложили по един отговорник за детската градина
Малко беше в нищото, но не ни е липсвала цивилизацията 

Ани, Габчо е голямо момче вече
Май много обича да седи в хладилника, а:) Сладурче голямо! Чудех се аз кога ли ще пуснеш снимки да го видим, но ме досрамяваше да питам. В тази връзка да кажа, че и Вероника на Пипиоле отдавна не сме виждали

Тогава няма да сме в София
Ще се опитам да отложа пътуването, но не знам дали ще стане, защото това ще е 5 път в който лъжа хората

дано да оздравява бързо.Стига болести 

....търча след него..
...направо е ужасен....Кога ще се кротне...незнам... 
Препоръчани теми