Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 875
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Опитът показва, че по една е малко 😅

# 151
То и от самото приложение има напомняне, не е там въпросът, просто наистина е куц час в 6 вечерта в работен ден.
Трудно биха намерили ден и час който да е удобен за всички. Тогава са преценили да е, пък да го гледа който иска/може. Явно са имали някакви съображения да е точно тогава. Със сигурност имат и статискика колко души го отварят и колко го и гледат наистина, така че те тяхната сметка са си я направили.

# 152
  • София
Със сигурност си гледат данните, но от моята потребителска "камбанария" смисъла на лайфа ми се губи. Като чета и тук, повечето влизат за секунда без да слушат, а в 22:00 бих се заслушала какво говорят. Срещала съм тук коментари, че има интересни теми. Самия лайф защо да не може да е в 22:00, едва ли водещ, екип и друг нужен персонал започват в 8:00 или 9:00 работа, а и това се случва веднъж месечно, не всеки дин. Има начин, но явно са си изчислили нещата, ние може да си мрънкаме колкото щем.

# 153
Успях да се включа и мога да предостъпя  всички талони. Simple Smile На който му трябва нещо може да пише. 
А от денкмит има ли продукти, които си струват?

# 154
Праховете за пране и цветоулавящите кърпички Hands Plus1

# 155
  • Pazardjik
Не успях да гледам лайфа и изпуснах талоните за Денкмит и Тераверде ,ако на някой са излишни би ли ми ги дал? Аз няма да ползвам тези за  Балсам Балеа, Нордикс, боя Сайъс, Персил и Лореал, ако трябват на някой, пишете ми.

# 156
  • София
Да споделя, че в "моя" dm (на Ботевградско, Сф) има от сладоледите на Нестле без захар и до 11/09 са 2 на цената на 1. Simple Smile Вчера си взех и мисля пак да се възползвам. Не знам дали в повечето магазини са сложили фризери със сладолед, или е само на определени места.

То хубаво в 21 ще го изместят, но нали има хора, които участват в организацията на това живо излъчване - водещи, технически екип, маркетинг екип. Как те да излъчват по нощите?
На мен 9-10ч вечерта ми е супер късно и изморено за екранно време! Вярно, че и 6ч не е много ОК, човек рядко се е прибрал в къщи или тъкмо влиза (аз съм така, но офисът ми е сравнително близо). Но, и след 8ч вечерта да съм на телефона да следя нещо - абсурд. Grin
Аз, обиковено, влизам, колкото за талоните. Гледала съм (в движение) може би 3 предавания и веднъж си пуснах едно на запис.

# 157
Не ме разбирайте погрешно, аз също в 6 не гледам, просто знам какъв екип стои зад подготовката и в 21 няма шанс 😀 Аз лично като получа нотификация, че ще има лайф, оставям я и малко след това я отварям. Естествено веднага ги затварям, най-вече и защото нито темите, нито събеседниците не са кой знае какво. Талоните после обаче си ги ползвам 🤷🏻♀🙈
Продуктите на denkmit са страхотни - универсални мокри кърпи (в пъти по-добри от W5 на Lidl), препаратът за баня, почистващият препарат с оцет, спрей за фурна, вода за ютията, WC блокче (течните). От години ползвам всичко и съм много доволна.

# 158
Лайфа го има и на запис, който се интересува може да го гледа в удобен за него час. Може също така да изгледа само частта, която го интересува и да не си губи времето да за целия лайф.

# 159
записът не дава талони

# 160
Разбирам предложението за новия час - ако имат екип от маркетолози, то те трябва да знаят категорично, че шест часа не е подходящ час за онлайн присъствие. Съвсем скоро го учих и е доказано, че хората не стоят на екраните си в този часови диапазон.

Много ми е удобно да ползвам приложението за да проверявам продукти и така нататък, но последък нищо няма от това, което качвате тук ли се качва на стори при тях, не го намирам. Само на мен ли ми прави впечатление това или просто е от версията? Едни хидратиращи пачове на балея, които ги рекламираха на стори няколко пъти, ги няма и серията която качихте тука с лимони също я няма, а като отида да проверя в магазин се разкарвам съвсем напразно.
Сега този кушин фондьо тен по които се юрнаха инфлуенсърите също не е видим.

Тъй като има талон за техните четки, искам да ги похваля тези нордик, но по принцип вземам от тях за децата, удобни са и меки.

# 161
Sugarchen написа по-горе, че отваря и затваря и получава талон. След това може да го гледате на запис когато и както пожелаете, ако ви интересува темата.

# 162
И аз в отбора на изпусналите лайфа. Получих напомняне 15 мин. преди 18 ч., докато бях в едно грандиозно задръстване и си повторих няколко пъти в 18 ч. да се "върна" в приложението. След 40 минути слязох и отдавна бях забравила... Виждам, че има "хубави" продукти с талони, как пък успявам да пропусна точно такива...

# 163
подходящата тема за търсене и предлагане на талони:
Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери

# 164
Момичета, къде ги получавате тези нотификации и напомняния?

Общи условия

Активация на акаунт