Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 883
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Трябва да му позволиш, има голяма вероятност да си му забранила и затова да не получаваш. За лайфа като влезеш в приложението кчи намериш рекламата за лайфа, цъкаш на нея и то ще ти предложи да ти напомня когато е време.

Аз също съм го правила само да вляза и да изляза и веднага получавам талон. Не гледам лайфа нито един път не съм, все ги оставям за после, но забравям.

Момичета, къде ги получавате тези нотификации и напомняния?

# 166
На дисплея ми излизат. Без да отварям приложението.

# 167
Погледнах в сайта и в първия пост на темата, но никъде не видях инфо колко време стоят в магазина поръчките, които са направени с опцията вземане от там. Някой знае ли дали може да остане за следващия ден евентуално, че днес май няма да успея да стигна до магазина, а поръчката ме чака Simple Smile

# 168
Погледнах в сайта и в първия пост на темата, но никъде не видях инфо колко време стоят в магазина поръчките, които са направени с опцията вземане от там. Някой знае ли дали може да остане за следващия ден евентуално, че днес май няма да успея да стигна до магазина, а поръчката ме чака Simple Smile
Има го в сайта, никакъв проблем до утре, няколко дни може да те изчака.

Това за разпечатан мейл не го гледай, обикновено просто давам да сканират баркода от екрана на телефона ми.

# 169
Много благодаря, natka Flowers Hibiscus , уж навсякъде гледах и това съм го пропуснала Simple Smile

# 170
  • Русе
Успях да се включа и мога да предостъпя  всички талони. Simple Smile На който му трябва нещо може да пише.  
А от денкмит има ли продукти, които си струват?
Гланц да съзомиялна си взех днес и препарата за стъкла.
Харесвам още и праха за бяло, добавката за пране Окси, препарата за почистване на съдомиялни, таблетки за омекотяване на водата при пране. Но всички тези ми ги донесоха от Германия предната седмица и съм презапасена. Затова си купих днес само 2 неща, които забравих да поръчам да ми купят.

# 171
Праховете за пране и цветоулавящите кърпички Hands Plus1
Да похваля и продуктите им за петна(сапун и препарата с четка)...

# 172

Тези са ок.

# 173
Аз съм разрешила известия, но ту получавам, ту - не... Много е дразнещо.

Ей това взех за проба

Възползвах се и от талона на Алтея - розовата им вода ми е любима, също течните сапуни. И цените им в дм са доста добри по принцип.

# 174
подходящата тема за търсене и предлагане на талони:
Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери

моля, не превръщайте текущата тема в такава за размяна на купони - другата е достатъчно активна

# 175
  • Варна
Този флуид бива ли го?

# 176
  • Бургас
На Денкмит талоните до кога са и за всичките артикули ли важат?

На мен ми излезе нотификация 10 мин преди лайфа и докато чакам забравих, че бях много заета на работа.

# 177
  • Русе
До 27.08 са и да, важат за всички продукти на Денк мит.

# 178
Вчера взех прословутите мокри кърпички с диня, но миришат повече на спирт 😭.

# 179
Този флуид бива ли го?

Мазен и тежък ми е на мен, както и анти-ейдж варианта, но аз съм с комбинирана кожа. На вас може да Ви е добре, поне не прави кир ефект...

Общи условия

Активация на акаунт