Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 911
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Да благодаря на дамите, които се включиха с коментар относно очилата на ДМ Flowers Hibiscus - вчера се сдобих с един чифт, ще ги пробвам и на светло тези дни. Похарчих доволно и талоните на Denkmit, Sportness, Balea за коса. Впоследствие ми дадоха талон за 7лв отстъпка, който ще оползотворя скоро за един серум на Alteya, че не съм пробвала нищо тяхно и с отстъпката цената е повече от приятна.
Не съм гледала нито един лайф, само влизам за талон и изчезвам. Не чувствам никакви угризения, че не съм ги гледала. Съжалявам за труда им, но наистина нямам никакво време за тези предавания. Не е ли по-важно, че редовно им правя оборот все пак?!

# 181
Вчера взех прословутите мокри кърпички с диня, но миришат повече на спирт 😭.
Никак не бях очарована от тях - миришат неприятно, но по-лошото е, че не вършат никаква работа.

# 182
  • София
WC гелът Denkmit 1 литър и с цена 2 и нещо, само в една разновидност ли се предлага?
Син гел в синя бутилка?

# 183
Мисля че е един вид само.

# 184
Покупките от вчера. Все пак я имаше заредена серията summer sunset, всичко беше примамливо, но взех скромно маска за лице и душ гел.
Пяната за бръснене - досега ползвах ultra sensitive balea med, много съм доволна от нея, но реших да пробвам тази. Крема за след бръснене и преди съм го хвалила, че наистина успокоява.

Отстрани се виждат и едни празни мокри кърпи babylove 😅 харесва ми, че са 20бр (повечето са 10 или 15), добре напоени и излизат по една от пакета, който не се къса.

Отзив и за два серума за мигли - не съм забелязала да са ми пораснали кой знае колко (да не кажа никак), но са страхотна основа за спирала, не се рони и всъщност така постигам желания ефект. Първо ползвах черната, но сега взех бялата и е още по-добра в оформянето.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 16:58 от deska90

# 185
Този талон на denk mit засега ми е фаворит, чак не ми стигна сумата, която бях намислила да изхарча 😀😀😀
А  за тези ,като мен, които до скоро не знаеха за тази екстра😁 на количките за пазаруване има лупа да си четем дребния шрифт

# 186
  • Бургас

Да ОК са, но свършват бързо. По-бързо от на Бреф примерно.

# 187
WC гелът Denkmit 1 литър и с цена 2 и нещо, само в една разновидност ли се предлага?
Син гел в синя бутилка?

Доста оцветява, имай го предвид.

# 188
  • София

Аз го ползвам в момента, но ароматът ми е скучен. Искаше ми се нещо различно от баналните вече океан, лимон или бор.

# 189
Да,и аз забелязах.

# 190

Аз го ползвам в момента, но ароматът ми е скучен. Искаше ми се нещо различно от баналните вече океан, лимон или бор.
Погледни на Медикс лилавите опаковки Razor ако искаш, от тях мисля че имаше избор на аромати. Е, не струват колкото този гел, аз ако го купя е най-вече заради цената а не защото смятам че е най-доброто.

# 191
  • Варна
Някой ползва ли този зъбен душ, събирам мнения? Четох ревютата - има и положителни, и отрицателни...

# 192
Две мили дами ми бяха изпратили техни талони, но в нашия ДМ видяха на телефона ми, че талоните не са в приложението ми и отказаха да ги приемат. Било им забранено Flushed

# 193
Две мили дами ми бяха изпратили техни талони, но в нашия ДМ видяха на телефона ми, че талоните не са в приложението ми и отказаха да ги приемат. Било им забранено Flushed

Цитат:

"Не се допуска предаването или продаването на трети лица на предоставени от dm талони, както и предоставяне на клиентския номер в „Моят dm – App“."

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 18:12 от къдрокоса

# 194
  • Варна
Явно четат темата...
Аз така бях се възползвала от чужди талони, но беше преди месеци.

Общи условия

Активация на акаунт