Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 58 926
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хахахах, точно него гледах и аз преди малко. Simple Smile Има кофеин, би трябвало да стяга, но пък имам доста серуми, та затова клоня май към крема. Имам една седмица да мисля, че на 1ви ми изтича и талона за 7лв отстъпка, трябва да го оползотворя. Grinning Grinning

# 616
Този не го препоръчвам, няма никакъв ефект при мен,все едно съм си сложила обикновен крем. Под 40г съм. Ползвам го от около месец. Не усещам хидратация, нито стягане.

Миналата седмица си взех на Биотен и от него нищо. При мен основно проблема са ми торбички под очите. Ползвам пачове,преди 2 дни от Лили взех с кофеин и не съм очарована.
Сега съм намислила един на Виши.

# 617
Веднага се запасих с нощем крем и околоочен серум на Лореал, приложих талоните.
И една маска за коса балеа, която беше похвалена.

# 618
  • София
Може ли отзиви за околоочния? Simple Smile

# 619
  • Варна
Никога не очаквам от околоочен крем стягане, минимизиране на бръчки, елиминиране на торбички, паднали клепачи и прочие чудеса - само хидратация.

# 620
  • оттам, откъдето започва България
Да, не трябва да очакваме чудеса от кремовете.

# 621
Поръчах пелени, мокри кърпи. Слабо.
Но пък ДМ се опитват да ме прикоткат да си изпукам фонда "и аз съм човек" с три ваучера по 15% Grin

# 622
Аз затова нямам талони, защото все нещо мъкна от ДМ и още не са се разтъжили за мен.

# 623
Здравейте! Някой използвал ли е изкуствените мигли с магнитна очна линия на KISS, какво ви е мнението и дали си заслужават? Благодаря ви предварително!

# 624
  • 🌊
В момента има промоция на блокчета Бреф. С талона за 5% си взех две опаковки, та всяко идва по грубо 1.80

# 625
  • Deutschland
Аз само на корейската марка Оржена ползвам околоочен. Все пак не спя достатъчно и каквото и да сложа, ефекта е временен.

# 626
Скрит текст:
Здравейте, можете ли да ми препоръчате бюджетен препарат за измиване на съдове в съдомиялна.
Благодаря ви!

Хубави ли са? Никога не съм ги ползвала.
За сега ми харесват. По принцип ползвам само Феъри, които капсули са подобни, реших да разнообразя с тези от ДМ.

# 627
  • София
Да, не трябва да очакваме чудеса от кремовете.
Чудеса чак не, ама все пак ефект и усещане. 😀

Серумът на Balea с Q10 наистина опъва кожата (или поне дава такова усещане). Лошото е, че ми прави кир ефект. Не знам, ако се ползва в комбинация с кремовете от тази серия, дали пак така ще е.
Скрит текст:

# 628
Знам че темата в момента е да се изхабим талоните, но побутвам това старо мое мнение за околоочен крем на Joseon of beauty,  от него виждам ефект, много помага за тъмни кръгове и въобще, ако потърсите информация в интернет ще видите, че винаги е в топ 3.

В момента съм си вземла и едни пачове на FarmStay, които също много ми допаднаха. В 30те си години съм, но след две майчинства ми се насъбра доста недоспиване, така че мога да видя разликата 😅

Много и прекрасни талони, но това което аз търся от дадената марка го няма. На canpol исках да взема силиконови лигавници, ами нямат в магазините.

Имам тези два околоочни крема, които са с гел консистенция, не крем и са по-приятни. Синия е с ролер накрайник, този на joseon го препоръчвам с две ръце 👐 за първи път виждам уау ефект от околоочен. И аз имам пачове, ама засега ги държа в банята, за да се сещам да си слагам, не в хладилника, че ще си останат там завинаги.

Иначе с охлаждащ ефект имат със съставки кофеин и зелен чай.

Вчера бях до магазин, купих дребни неща. Ами талона за 15-те процента ми беше изчезнал от приложението и нищо не можаха да направят, затова направих малка сметка, ще чакам талон за рожден ден.

# 629
В един коледен календар на Балеа имаше крем за лице с Q10, по спомен нощен. Беше ужасно тежък за мен.

В момента съм си вземла и едни пачове на FarmStay, които също много ми допаднаха. В 30те си години съм, но след две майчинства ми се насъбра доста недоспиване, така че мога да видя разликата 😅
Може ли снимка или линк?

Общи условия

Активация на акаунт