Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 58 927
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Да, още 5 талона има днес

# 601
И аз имам. Лайфа го проспах снощи. Но не ми трябват талони.

# 602
  • Варна, Пловдив
Здравейте, аз ще пробвам само тези Fruit Funk, така че ако някой иска, давам другите талони - Лореал и двата купона, Сомат,  STR8, B. U, C-Thru, Colgate, Бебо, Канпол, Бебина и Бейбилов. Скоро правих голяма поръчка и сега съм пас.

# 603
  • Mostly in my mind
Здравейте, можете ли да ми препоръчате бюджетен препарат за измиване на съдове в съдомиялна.
Благодаря ви!

Хубави ли са? Никога не съм ги ползвала.

# 604
  • София
Аз купувам тези, мисля, че това е най-изгодното като цена на пазара - 10лв за 65 таблетки, а май преди ги купувах и с талон. Доволни сме, единствено добавям гланц (но от опита ми с 2 съдомиални за 17г вече, голямо значение има не толкова препарата, колкото модела и програмите на машината; затова и не давам вече пари за скъпи таблетки).

# 605
И аз ги ползвам отдавна и за цената си са окей.

# 606
Не съм никак впечатлена от новите талони, и по-добре, че направо се оливам в последно време. Нищо няма да ползвам от тях.
Явно Гарние и Лореал никак не се харчат в ДМ, та редуват талоните и се чудят как да ни ги пробутат.

# 607
  • София
Не съм никак впечатлена от новите талони, и по-добре, че направо се оливам в последно време. Нищо няма да ползвам от тях.
Явно Гарние и Лореал никак не се харчат в ДМ, та редуват талоните и се чудят как да ни ги пробутат.
И аз така, добре, че няма талони сега на Балеа или на корейската козметика. SatisfiedSatisfiedSatisfied

Ами аз лично за козметика, от dm взимам или техните марки, или Нивеа, корейски... по им имам доверие. Но и като цяло недолюбвам концерна Лореал (като идея и като продукти много-много не се харесваме).

# 608
Включвам се и аз с положителен отзив за спиралата на алверде с балсам. Много ми хареса, жалко че я спират. Ако намерите подобна, моля пишете Simple Smile

# 609
На мен бебешките талони ми идват много тамън точно сега, че отскоро сме отново с бебок. Ще запася с памперси, кърпи, измивни. По принцип на babylove съм много доволна от сечението цена-качество + постоянната цена. Сега с -20% вече е съвсем оферта. От бебо само от мокрите кърпи с вода ще взема, тях си ги ползваме цялото семейство.

# 610
От предишните талони на Лореал си взех тези кремове, доволна съм:

Околоочният много хубаво се нанася и изглажда кожата.

# 611
  • София
А подходящ ли е (околоочният) за не толкова зряла кожа? И има ли стягащ ефект?

# 612
Смятам, че е подходящ, аз съм на 44. Стягане не усещам, но както писах, кожата ми е някак изгладена, или си внушавам.😁
Но сега пак ще си взема с новия талон.

# 613
  • София
Значи сме наборки. 😊
Изкушавам се за околоочния им Revitalift Laser Renew, а уж нямаше да взимам на Лореал. 😜

# 614
Ужасни са с тези талони, и аз все си взимам нещо, което не ми трябва Simple Smile
Този бях набелязала, сега се зачудих между двата...

Общи условия

Активация на акаунт