Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 869
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
-20% на продукти с нисък отпечатък - Алтея органик, Икаров, Балея за коса само, Тиерра Верде и Денкмит.

# 136
Някой ако няма да си ползва талона, ще съм благодарна ако го пред отстъпи.

# 137
Някой ако няма да си ползва талона, ще съм благодарна ако го пред отстъпи.
Кой точно толон искаш? Аз ще ползвам само на Денкмит и Алверде.

# 138
Мислех , че е един общ. За Балея и Икаров.

# 139
И аз изпуснах лайфа. Включих се в седем без десет и вече беше свършил. Ако някой няма да ползва талона, ще бъда благодарна, ако ми го изпрати. Какви продукти на денкмит са включени?

# 140
Мислех , че е един общ. За Балея и Икаров.
Изпращам ти ги.

# 141
Аз също ще помоля за талоните на Балеа, Икаров и Денкмит, ако има свободни. Получих известие няколко минути преди началото и след това забравих да го пусна.

# 142
  • Пловдив
Вчера ми излезе пак плажната хавлия за 0,01лв,но само при поръчка онлайн.Да, обаче при мен пише, че не е налична онлайн.При вас може ли да се поръчва или вече е изчерпана?

# 143
  • Бургас
На Балеа,за кое точно са талоните?

# 144
На Балеа,за кое точно са талоните?
Продукти за коса.

# 145
  • София
Аз се надявам маркетинг тима на DM да четат тук и искам да им дам съвет -пускайте ги тия лайфове в 21:00 или 22:00, много повече хора ще могат да гледат и съответно да правят оборот с талоните, който оборот иначе не биха направили. В предложеното от мен време домакините са се прибрали от работа, посвършили с домашни задачи, приспиват деца или са на маса с чаша приятно питие. Много по-подходящо време е. Дано чете някой.

# 146
Ти за талоните е достатъчно и за секунда да го отвориш само, то отчита това а не дали си го изгледала. Но да, леко куцо е времето което са подбрали, има накъде да се подобри.

# 147
  • София
Де да бях влязла за секунда, знам го това... Повечето от нас или са в магазин и пазаруват, или се блъскат в градския транспорт подхванали разговор с някой, или са в кола по задръствания пак говорещи с някой, или пък довършват последни задачи от работния ден. Динамичен час е, малцина се сещат, дори с напомняне защото сме във вихъра на нещо по това време.

# 148
То хубаво в 21 ще го изместят, но нали има хора, които участват в организацията на това живо излъчване - водещи, технически екип, маркетинг екип. Как те да излъчват по нощите?

# 149
  • Варна
За да не изпускате лайфа, навийте си по една аларма 😂

Общи условия

Активация на акаунт