Боуен Терапия

• 561
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте
Ходили ли сте на боуен терапия !
Помогнала ли ви е терапията за вашето здраве?Споделете поради каква причина правехте боуен сеанси?Колко дълго посещавахте и колко процедури направихте ?Благодаря

# 1
Ходих, че и щерката влачих. За съжаление никакъв резултат. Чак терапевта ни каза, че вече няма смисъл да ходим.

Имаше добро име, доста посетители, но на нас не помогна. Един сеанс е 50 лв. Ние двете направихме по 10 сеанса. Ами -1000 лв. за нищо Sad

# 2
Ходих, че и щерката влачих. За съжаление никакъв резултат. Чак терапевта ни каза, че вече няма смисъл да ходим.

Имаше добро име, доста посетители, но на нас не помогна. Един сеанс е 50 лв. Ние двете направихме по 10 сеанса. Ами -1000 лв. за нищо Sad
[/quote
Какъв здравословен проблем имахте ?
Аз ходя вече за 5 път всяка седмица основно гинекологични проблеми но си имам и други неразположения
Да сеанса е 50лв но ми каза че от следващия път ще ми взима 40лв

# 3
  • Стара Загора
И аз съм ходила . Това за което със сигурност работи и ми помогна е успокояване на симпатиковата нервна система. От там нататък следва по-добър сън. Но не съм си и мислила, че би ми излекувала ако имам някакви сериозни проблеми. Според мен това е по-скоро релакс терапия. Едва ли би помогнала ако има здравословен проблем. Единствено ако проблема е изцяло заради стрес тогава би била от помощ. И пак си мисля, че комбинирано с други неща- начин на хранене и живот у т.н. Ще има най-добър ефект.

# 4
Е, какво му е антистрес терапията? Лежиш и те побутва и понатиска по хода на нервната система. 

# 5
  • Стара Загора
При мен имаше ефект. Винаги когато ходя след това съня  ми е подобрен. Как точно работи не мога да кажа, но ефекта е такъв.

# 6
При мен имаше ефект. Винаги когато ходя след това съня  ми е подобрен. Как точно работи не мога да кажа, но ефекта е такъв.
Вярно е и аз се чуствам по спокойна защото натрупах доста стрес покрай някои неща свързани със здравето ми .Ще направя няколко още сеанса ще посетя лекаря пък да видим 🙂🍀

Общи условия

Активация на акаунт