Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 225
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Честита, да си Ели! Много здраве, щастие и нови пътешествия ти желая 😊!

# 541
Честита да си, Ели! Здрава и щастлива!
Сега мушнах едно мохито, за теб го наричам 🙂

# 542
  • Бургас
Ти сега като каза мохито, чакай аз да стана да сипя едно аперолче Cocktail Наздраве!

# 543
Наздраве 🍸

# 544
  • Бургас
И аз с Наздраве!
Мен си ме зна'йте с бирата 🍻

# 545
За ЕлиТ наричам два и половина шоколадови бамбона.
Добро утро!

# 546
  • Бургас
Добро утро!

От 05:30 чета книга, мислех, че ще се приспя като с краткото четене в 02:30, но не. Довечера ще съм с кокошките.

Излезе ни вече графикът на родителските срещи, ваканцията явно е към края си. В друга тема ме подсетиха за така важните талон 5 и 6, подсещам и тези от вас, които все още висят по опашки за тях Sad Мисля днес или в началото на другата седмица да приключа с това. Остана ми само Вики да си избере тетрадки, които да не струват по 10 лв, защото тя гледала само картинките, но не и цената, и май съм ги стегнала двамцата за началото на учебната година.

# 547
Добро утро!

Снощи в осем и половина бяхме по креватите 😆 Аз почетох малко де. Днес росна - прясна ще поработя и следобед към морето.

Спокоен ден,  банда!

# 548
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Ели, честита да си! Желая ти здраве, много много пътешествия!
Вчера както ми започна лежерно, мислех да ходим до Витоша и работата ме завъртя, та до късно вечерта. Днес да направя нещо за ядене, една супичка мисля и едни ребра.
Щерката нещо мрънка от ваканцуването.
Да видим дали няма да се прибере по-рано.

# 549
  • Бургас
Добро утро!
Талони 5 и 6 ще изкарам малко преди 15ти. Чудя се защо не отпадне това нещо 🤔напълно е излишно!
Още нищо не съм купила за училище,а исках поне тетрадки да им взема. Каквито аз им избера,на нормални цени,че и моите харесват скъпите, само заради картинките.
Родителска среща, само малкия има насрочена,а за големия всичко им е е последния момент. Ако имат изобщо.

# 550
Какви са тези талони? Никога не съм носила такива в училище.
Добро утро!
Днес ще попътувам.

# 551
  • Бургас
Аз като оправна булка първо поръчах "букетите" за 15 септември. Чак след това купих тетрадки и на двете, даже леко пуснах сълза в книжарницата,хем взимам с отстъпка. Другите неща децата купуват с баба си в Пловдив. Аз имам и РД да организрам, там само очакавам финална бройка и действам -имам избрано заведение и торта.
Багажите ми са събрани, на обяд идва ММ да ме вземе и отиваме.

# 552
Добро утро, аз нямам вече ученици, но се вълнувам с вас.Купих си за мен тетрадки от Лидъл, че ми трябваха.Нищо ново при нас- младежът почва скоро очни- вече му се учило( ти да видиш☺️).В неделя съм замислила еднодневен пикник сред природата, много ми се ходи.Хубав петък, момичета💕🌞

# 553
  • Бургас
Tuty, едни ненужни бележки, в които пише ръст, тегло и поставени ваксини. И които може да предоставиш до края на годината, но те препират ли, препират до края на септември-началото на октомври да дадеш. И после за по-лесно класната ни пита в чата кой има сложена ваксина за коклюш, щото на мед сестрата, при която отиват въпросните хартийки и разполага с нужната информация, така ѝ е по-лесно. Иначе имаме електронни досиета, но нищо, да разпечатаме, пък да си ги платим...
Наистина ли не са ви искали въпросните?
Тук настава ужас пред кабинетите, когато минат първите родителски срещи.

# 554
Никога, Селесте. Десет години училищен стаж ще започнат сега на 15.09.

Общи условия

Активация на акаунт