Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 113
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Селесте, докога сте по нашия край?
Че ние ще  направим едно гръцко последно море от утре, но май ще предпочетем пътя през Гоце Делчев, че още помня голямото чакане на Кулата през юли. Та Сандански май ще го подминем.
Карз, повечето хотели само за възрастни, допускат деца над 16 години, така че можеш да ги заведеш синковците, ако не бъркам възрастта им.
Румка, радвам ти се на масажите, да кажеш как е тайландският, че и аз съм глезла и обичам да ме мачкат. Цялото лято ходя по веднъж в седмицата и ми се отразява много добре. Тази седмица ще пропусна, че неделята ми е заета с път и отсега почвам да страдам;)

Не съм била на Павел баня, но ако правите форумна среща, съм ЗА.

# 736
Добро утро.
Снощи бяхме на концерт на Ед Шийрън и късно легнах,  но рано станах. Концертът беше чудесен,  но се убедих, че стадионите на са за мен.  Но след 2 седмици сме на концерт на Бочели,  отново на стадиона,  така че нямам избор.
Доста задачи ме чакат днес.
Тути, лек път.
На вас да е спосойна неделята.

# 737
Добро утро!

Наспах се още в 6, но снощи заспах много рано. Днес мисля да пооправя из нас и трябва да отидем да вземем официален панталон на ММ, вече е добре и той.
Вчера бях на фризьор и приключих с русото, пак съм тъмна. Нещо не ми понесе този път, много я изгорих, самоскъси се и ме изнерви. Отделно си видях стари снимки с коса до кръста и съвсем не ми беше трудно да взема решението. Сега съм решила да започвам ударно маски, отвари от розмарин и каквото там видя 😃.

Приятно прекарване на почиващите и спокойна неделя на останалите 😊.

# 738
Добро утро.
И ние днес ще пътуваме към Пловдив.
Тути, приятно море. При нас на границата се чака около час. Изпробвано няколко пъти. Laughing
Селесте, лек път и на вас.
Бел, тъкмо в друга тема четох отзиви за Олаплекс 3. Може да пробваш за накъсаните краища.
Съни, важното е, че е имало концерт и си била.
Хубав ден.

# 739
Добро утро!

Тути, лек път и приятно море.

Снощи изпразнувахме малкия, много весело беше. Днес малко слугинаж и после мързел.

Има достатъчно хотели и места, подходящи за деца. За Adults only  съм с две ръце.

Спокоен ден, банда!

# 740
  • при моите деца .....
Добро утро!
Вече имам нет!
Тути, лек път и приятно септемврийско море!
Мари, приятно да ти е в Пловдив!
Снощи слушах концерта....
Дори от разстоянието се улавяше емоцията на публиката...
Чета форума...
След болницата пак ще подхващам режимно хранене, не само заради кг, но се чувствам по-добре, а и при профилактичните ми излезна висок холестерол и триглицериди...
Хубав ден!
Щастлив нов месец!

# 741
  • На брега на реката
Добър ден!

Започвам така, защото съм станала в 5 и досега изпекох 2 тави чушки, 2 перални и измита баня! Да се брои за хвалба, защото съм наспана, въпреки ранното ставане!

Тути, лек път и приятна почивка! Честит имен ден на Монката! Да е здрава и много успешна!

Селесте, вие почивате ли вече?

Бел, браво на Монката и ТМ!

Честит да ни е септември. Да е топъл и спокоен! Този месец ми е любим /както и август заради децата ми/, защото и двама с ММ сме рожденици, а и годишнина имаме.  То, откакто се умножи фамилията, май много месеци ми станаха любими!

Хубава неделя, момичета!

# 742
Добро утро, още пия кафе и съм с вас.Снощи гледахме Граф Монте Кристо, препоръчвам филма, много добре е направен.И ние се каним за последно море от 15.09, защото имаме Сребърна сватба с ММ.Дано и времето е с нас.Поръчах вчера торта за събитието и топер за нея.Получих си и подаръка предварително,за да си го нося.Хубава неделя, момичета💞🌞

# 743
  • На брега на реката
Забрави да честитя, ако имаме и други именици! От здраве и късмет да не се отърват!

# 744
Честит имен ден на Монката! Да е здрава, подредена и послушна!
Боби, и аз смятам да стана по- дисциплинирана.
Буб, не ти завиждам за днешния почивен ден.

# 745
  • някъде ... тук ...
Здрава да е Монката!

Вчера довършихме вратичките на кухненските шкафове на село, а днес - малко на реката за риба. Времето е чудно.

# 746
  • София
Добро утро!

Здрава и щастлива да е Монката!

Днес ще реанимирам след гостито снощи. Макар че аз си легнах рано с детето. То си има режим. Ще си направя второ кафе и ще попрегледам форума. Ще почета.

Хубав и успешен септември!

# 747
  • при моите деца .....
Здрава и щастлива да е Монката.
Честито на всички празнуващи!

# 748
  • 🌊
Главата ми гърми, все едно феи ме ритат в слепооията.
Отделно че съм доста интровертен човек и следващите две седмици ще са кошмар за тази ми интровертност - срещи с приятел, който има път към града и не сме се виждали отдавна; представяне пред семейството на Чебурашкин, които ще са около 50 човека и аз в център на вниманието, после цяла седмица в офис и всеки ден излизане по ресторанти от работа.

Щях тотално да забравя, че най-сетне дойде време за часа ми при новия ендокринолог, наистина се надявам да излезе толкова свястна колкото разказват, защото сериозно вървим към това да имаме деца и искам да изчистя евентуални пречки.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт