Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 115
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Лин, точно едно такова е - спокойно, лежерно, тихо, абе пенсионерско, ама като лукс пенсионерски дом.
Идеално ми идва в момента 😊
За днес съм си пуснала лечебен масаж. Мисля, че ще ми дойде добре. Освен всичко друго, вчера успях да се изпльоскам в банята, ама като по анимационните филми.  Ужас 😆

Бел, да оздравяват 🍀

# 721
  • София
Добро утро!

И тази сутрин е мрачно. Идеално е за книга и одеялце. Е, аз ще пропусна. Като си изпия кафето запретвам ръкави. Ще правя крем карамел. После картофена салата с картофи от градината. Вчера извадихме и си изпържихме малко картофки. Страхотни са! Ще имаме гости към обяд. ММ ще направи скара.

Хубави почивни дни!

# 722
Добро утро!

Руми, Фонс, енджой!

Вчера загубих цял ден по институции. Какво свърших е трудно да се каже. Видях се с кумата ми за бързо, че тая сутрин си отлета на обратно.

Градинското парти на малкия пропадна. Цяло лято капка дъжд не падна, от сутринта се продра да вали. Ще трябва да са у тях. Горката ми снаха...

Аз станах рано, вече съм две перални напред. Прибрах чистите дрехи и изгладих.  Сега трябва да ида да напазарувам и после мързел с книга и котки.

# 723
Ех, Руми! Важното е, че е бил Малкият дявол.
Болните да се оправят.
Хубав ден!

# 724
  • Canada
Селесте , благодаря, ако се завъртим в Бургас непременно ще пиша 😊 Ти накъде?

Мъфин, и аз наскоро пържих картофи от градинските. За пръв път от години насам. Няма такъв вкус 🙂

При компрометирана щитовидна максималният фаст, който бих си позволила е 12-14 часа.

Руми, без повече пакости 😁

# 725
  • Бургас
То тук направо зима Simple Smile
Мислихме дали утре да не идем на едно ново място -тук наблизо дето е басейн и разни СПАта с ММ ,ама явно ще чакаме другото лято,че не пускат лица под 18 години.,пък мишките ги връщат на 6 .09
Фонсе другата седмица само аз съм тук. Другите две ги няма Wink щото са гаднярки.Аз съм ангаже до 17.30

# 726

35.5 градуса 😁
Най-хубавия басейн за мен!

# 727
  • Бургас
Руми,ей такива бесейни обожавам! Якооо! Направо ме пренесе в него! 😍
Лин,за този нов Спа комплекс във Ветрен ли? И аз съм му хвърлила оЧо! Хубаво изглеждат басейните!
Ха,добро утро!
Допивам си кафето и мятам къщата,че е кочинка! Времето е кофти,не е за плаж 😭

# 728
  • Бургас
Най-добре ми е в нея басейни дето са като вряща супа Simple Smile мога да изкарам цяло ден.
Карз, точно там!
Много кофти заваля при нас,  ние отиваме в Созопол.

# 729
  • София
Ние подобаващо покарахме колело следобед около 12 км.
Фонс, Мари, благодаря за препоръките! Ще ви послушам. Heart

# 730
  • Бургас
Фонс, към македонските момичета отивам аз Simple Smile Багажът е почти готов, остана ММ да си даде неговата част да ѝ мина ОТК.

Лин, ми то много добре така с това възрастово ограничение. Може следващата сбирка там да я направим някой уикенд, вместо да ходим по ресторанти.

# 731
  • Бургас

Лин, ми то много добре така с това възрастово ограничение. Може следващата сбирка там да я направим някой уикенд, вместо да ходим по ресторанти.
Имат и хотел Wink

# 732
  • Бургас
За мен не е ок, това възрастово ограничение.
Децата израснаха на минералния басейн и в морето. Без тях не бих отишла. Ще се водят преговори с управата,ако ще ходим там 🤔😞

# 733
Карзче, просто отивате на друго място, няма какво да коментирате с управата.

На мен би ми допаднало това ограничение 😁

Селест, чакаме снимки.

За утре съм си пуснала да пробвам някакъв тайландски масаж ку-ние или нещо подобно.
Ще видите вий, като ми се отворят всички чакри Mr. Green

# 734
  • Бургас
За мен не е ок, това възрастово ограничение.
Децата израснаха на минералния басейн и в морето. Без тях не бих отишла. Ще се водят преговори с управата,ако ще ходим там 🤔😞
Ми то всъщност не е задължително да се ходи там. Има си изисквания,  като не ти оттърват ходиш на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт